-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz Stanchore #14765 üzenetére
Tényleg nem tudok az ellen tenni, ha valaki készakarva meg akar sértődni, és mindenáron a mártírt kívánja játszani. Ez legyen mindenkinek a saját dolga, de engem nem fogsz tudni belevonni a játszmádba, mert inkább kikerülöm.
Tudod mit? Akár meg is haragudhatsz is rám, az nem nekem fáj, hanem neked. Attól én még nyugodtan alszom. Részemről ennyi.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz Stanchore #14752 üzenetére
Milyen oltás, te miről beszélsz???
Azzal kezdtem, hogy ebben a kommentben belinkeltem neked azt a cikket, ami kimerítően leírja a kijelölőeszközök használatát, valamint megemlítettem a gyorsmaszkot is, szintén kikeresve és eléd téve, amit most kiskornel és ViZion is megerősített, mire te, hogy annyi infó van benne, hogy azt te nem bírod felfogni, majd utána elkezdesz olyanokat kérdezni, amit nem kérdeznél, ha akár egyszer is átfutottad volna a leírást! Erre leírom neked a gyorsbillentyűt, amellyel az eszközök között tudsz váltani, hogy ne kelljen már fáradnod a cikk elolvasásával, és akkor jön a besértődés?
A kijelölés és a kijelölés létrehozása között az a különbség, hogy az egyik folyamatos igeidő, a másik meg befejezett. Magyarán, amíg fel nem engeded az egér gombját, addig még folyamatban van a kijelölésed, mint munkafázis, ha meg már felengedted, akkor már létrehoztál egy kijelölést, amit ezek után tetszőleges eszközzel korrigálhatsz. Addig kellett volna eljutni a próbálkozásban, hogy csinálsz egy kijelölést egyik lasszóval, majd a fölösleget kijavítod a tutorial szerint (ja, majd' elfelejtettem, hogy nem olvastad, bocs!).
De tudom, már megint én vagyok, aki olt, meg flémel, mert nem megyek oda hozzád, ültetlek a térdemre, és fogom a kis kezedet az egérrel, míg dolgozol, mert elolvasni egy tutorialt fárasztó, de önérzet az van egy szekérderékkel!
Bravó!
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
kiskornel
addikt
válasz Stanchore #14749 üzenetére
Kijelölést hibával együtt befejezed. Mikor végeztél akkor lehet korrigálni a következőképp:
Van a jobb felső sarokban 4 ikon, aminek van pár funkciója:Balról az
1. új kijelölés, a régi törlése
2. hozzáadás a kijelöléshez
3. kivonás a kijelölésből (amit újonnan kijelölsz, azt kitörli a már meglevőből).
4. a keresztezett kijelölések metsztete? lesz kijelölveEzekkel lehet utólag korrigálni a sokszög lasszó által kijelölt területet.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
BonFire
veterán
válasz Stanchore #14749 üzenetére
Mit jelent az nálad, hogy kijelölés közben? Kijelölés létrehozása közben, nem? Egy pontnak szerinted hány dimenziója van? Bármilyen kijelölőeszközzel minimum 2 pontot kell meghatározni egy kijelöléshez. Mit csinálsz te? Elolvastad te, amit linkeltem? Benne van, hogy hogy működnek az eszközök, hogy hogy kell használni őket. Minden le van írva. Vedd már a fáradságot, légy szíves, és rágd át magad rajta, ha már én vettem a fáradságot és leírtam! Az is, hogyan tudod kombinálni ezeket az eszközöket. De ahhoz minimum két eszköz működését ismerned kéne, te pedig eggyel sem boldogulsz. Előbb tanuld meg az egyiket, aztán a másikat, aztán majd fogod tudni kombinálni.
-
BonFire
veterán
válasz Stanchore #14747 üzenetére
Hogyne tudnál. Azonos csoportban lévő szerszámok között a Shit+betűt kell lenyomni. Ez esetben az L-t, mert az a lasszó.
Egyébként ez is le van írva a cikkben, meg minden egyéb is. Nem kell egyszerre mindent megjegyezni.
-
BonFire
veterán
válasz Stanchore #14742 üzenetére
Illetve gyorsmaszk
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest