-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz petiwr #16927 üzenetére
A fogalmazást, jó magyar fórumozóhoz illően.
Próbáljatok már meg érthetően fogalmazni! Olvasd vissza, amit leírtál, és ha szerinted is zavaros, akkor fogalmazd át! Akkor is, ha félreérthető, félreértelmezhető. Logó-ikon-ábra, animáció-videó egymással nem csereszabatos fogalmak, tessék világosan leírni a mondanivalót!
Milliószor látok olyat is leírva, hogy "na, ez jó zavaros lett, remélem, azért ti értitek..." Tehát még ő sem érti, aki leírta, és elvárja, hogy akkor más megértse.
Nem fogjuk.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
ViZion
félisten
válasz petiwr #16927 üzenetére
...hogy ezt az fogja megoldani, aki a weboldalad csinálja.
Photoshop nem animációkra való. Persze lehetne gif vagy mittomén...
Lássuk a ló-gót!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
BonFire
veterán
válasz petiwr #16917 üzenetére
Én jogtisztán a próbaváltozatot sem tudtam feltelepíteni. Gondolom, magyar IP címről valamiért nem volt elérhető. Csalni kellett az Extendedhez. Esélyt sem adtak rá az Adobe-nál, hogy jogtisztán kipróbálhassam.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz petiwr #16105 üzenetére
De! Eleve rossz a kiindulópontod! Rétegstílussal textúrázott elemből csináltál 3D-t. Így rajta van a textúra mindenen, ráadásul bután, mert nem fexik fel a minta szépen a síkokra! Sima, textúrázatlan alakzatból kell 3D-t csinálni, majd az oldalakat, felületeket külön-külön textúrázni a méhsejt-mintázattal, és akkor egyrészt felfexik a textúra a síkokra rendesen, másrészt az árnyék nem lesz mintázott.
-
ViZion
félisten
válasz petiwr #16084 üzenetére
Jajj, bocs! Én azt hittem a fejnek a fekete részeiről
Az árnyék a 3D cuccon van, vagy rajzolt? Mert az FX-ek között nem látok árnyékot...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz petiwr #16081 üzenetére
Akkor arra új réteg, normal mód. Rá egy rétegmaszk, majd ctrl+i, utána fehér ecsettel festesz ahol nem kell a minta.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz petiwr #16079 üzenetére
Az a párduc fej vagy miazaizé...
Blending mode mi? Ha normal módban van, akkor nem kellene az alatta levő textúrának látszódnia.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
BonFire
veterán
válasz petiwr #16060 üzenetére
Nem tudom, működik-e még Tupacko Photoshop szótárja, ezzel próbálkozz. Bár hozzá kell tenni, hogy 2008-ban (amikor a szótár készült) még nem volt benne 3D, nem tudom, azóta fejlesztette-e a szótárt, de ha nem, akkor ezek a pontok értelemszerűen kimaradnak belőle.
Ahogy eggyel feljebb is írtam, a magyar Ps-sel szopóroller van. Az csak a hardcore Photoshoppereknek való, pl akiknek a munkahelyén az van, és már megtanultak vele dolgozni sok-sok év alatt. Kezdőknek inkább hátrány a magyar nyelv.
Félig off: Mostanában Audacity tutorialokat gyártok, a napokban kérdezte valaki, hogy tehetne szert a „rendes” magyar változatra, mert neki csak félig van lefordítva a program. Aztán néztem, és látom, hogy nekem is. Gyakorlatilag a legalapvetőbb műveleteken kívül minden más eredeti nyelven van. Kipróbáltam több nyelven is, ugyanaz az eredmény. Talán az oroszokon kívül senki más nem csinált komplett fordítást a programhoz. Így hát inkább visszaváltottam teljes angol nyelvű felületre, mert engem zavar ez a kétnyelvűség.
Nem értem, ha valaki veszi a fáradságot, hogy honosítson egy programot, miért hagyja félbe?
-
Kloden
senior tag
-
BonFire
veterán
válasz petiwr #13065 üzenetére
Ez is egy lehetőség. Persze semmilyen ékezetes nincs benne, csak az alap betűk.
-
-
ViZion
félisten
válasz petiwr #13018 üzenetére
Ez meg mi? hatszöget lehet vele csinálni az alakzatoknál.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OLED TV topic
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest