Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manitu666
tag
válasz Tataniko #1109 üzenetére
Szeva! Szeretnék veled vitatkozni egy kicsit erről a dologról, mert nekem más tapasztalatom van + szertnék egy érdekes dolgot (és remélem hasznos is) a töbiekel megosztani. Szóval, mivel először vagyok laptop tulaj, így az akku megfelelő formázása és használata miatt felhívtam az usanotit, ahol az ürge azt javasolta, hogy havonta egyszer merítsem le teljesen. Ennek az ideje ma jött el. Megtettem és meglepődtem, ugyanis a laptop kb 5 hetes, és az everest már az első héten 1%-os akku elhasználódást írt ki, majd 3 hét múlva már 3% volt. Az újratöltés után ez az érték újra 1%lett , így bejött a koma javaslata (azt mondta, hogy neki már 1,5 éve így megy az akksi formában tartása). Javasolom ezáltal én is mindenkinek ezt a fajta ápolást, ez szerintem nem nagy dolog. lehet érvelni velem vagy ellenem... + kíváncsi vagyok arra, hogy akinek már nagyon elhasználódott az akksija (20-30% körül) és megcsinálja egyszer vagy kétszer ezt a lemerítem-feltöltöm dolgot, mást ír-e ki az everest?! Remélem valaki leteszetli ezt az én kedvemést Thx
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest