Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Akkor tényleg csak ott akciós. A szállítási költség meg röhej, viszont ebben gondolom benne van az is, hogy ha gariztatni kell, érte jönnek. Volt két Ikeás ágykeretem évekkel ezelőtt, mind a kettő megmakkant pár hónap alatt. Felhívtam őket, levásárolhattam az árukat. Ingyen vitték a két keretet, és hozták az új cuccokat helyettük.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Neil Watts #1327 üzenetére
A fekete mindig drágább volt kicsit a másik háromnál, a két szürke és a bézs egy ötössel mindig olcsóbb volt.
Igen, a 39-ből jön le a family kártyás kedvezmény. Viszont a soroksári Ikea honlapján csak a Vissle szürke szín van kiemelve, tehát a family kártyás ajánlat valószínűleg csak arra érvényes, de meg kell őket kérdezni, hátha a többire is.
Abban viszont igazad lehet, hogy nem csak Soroksáron akciós, mert a global webshopba dob át, ha a linkre klikkelsz, ezt nem tudom. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Neil Watts #1324 üzenetére
Csak a Vissle szürke akciós úgy tűnik.
-
Fitzgerald
veterán
A fekete kerül normál áron 45-be, a másik három 40. Csak family kártyával kerül 28-ba.
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
30-40k között otthonra szeretnék kényelmes, karfás széket. Lehetőleg olyat, amiből nem repülnek nyolc méter sugarú körben repeszek szanaszét a lakásban, mert nem törik ki három lába egyszerre ha véletlenül hátra találnék dőlni benne. 110 kilót bírjon el.
Egy nagyon szutyok emagos román ipari hulladékot vált, ami nem bírt ki 8 hónapot alattam.
Annál az Ikeás hröllfjarrgwgwh (Markus, oké) széknél még mindig nem nagyon van jobb választás 40 ezerig?
Új hozzászólás Aktív témák
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest