Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa Competizione
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- GTA V
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakszabi
csendes tag
Nekem IKEA MARCUS székem van, és látom sokan gondolkodnak rajta.
Először kényelmesnek tűnhet, még talán pár hónap távlatában is, akciós áron még talán megéri, de az eredeti árát nem adnám ki érte még egyszer.Aki szeret félig fekve netezni vagy filmezni mondjuk, annak kifejezetten kényelmetlen lehet, pár hónap alatt elkezd lötyögni és nyikorogni, a karfája túl magas, nem fér be egy ikeás asztal alá, csak ha nagyon alacsonyra engeded, úgy meg egész kényelmetlen, nomeg ha nem teljesen egyenesen ülsz benne hanem kicsit féloldalasan, a hátadat nyomni fogja a háttámla fém váza, arról meg nem is merek beszélni ha valaki úgy szeret ülni, hogy az egyik lábfeje a másik térde alatt van; viccen kívül egy "horpadás" van a jobb combomon a karfa miatt, és egy pár hónapja nem múlik el, szerintem már nem is fog.
Csak, hogy egy kis pozitívat is mondjak róla, könnyű összerakni, egész jól állítható, nem izzad bele a hátad, és egész sokáig azért kényelmes ha nem retardált módon szeretsz ülni, ahogy Én.
Köszöntem a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest