-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Lorke_
csendes tag
Ahogy így nézegetem, lehet a Quest-et kellett volna beszereznem.
Ha jól értem, akkor egy sima, max 3 méteres USB C kábellel összekötve a PC-vel minden megy rajta, ami pl a Rift S-en ?
(Hamarosan meg jön az Oculus saját, prémium minőségű USB kábele, ami 5 méteres lesz. Mint az S-nél.)
Csak Quest-nek nagyobb valamivel a felbontása, igaz kicsit kevesebb a képfrissítése. Cserébe önállóan is működhet.Sőt, kontroller nélküli kézkövetést is tettek bele a legújabb frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
_Lorke_
csendes tag
válasz szente #26209 üzenetére
Köszönöm a tippeket, többnyire ezekre gondoltam én is.
Kaspersky free virus removal, Malwarebytes nem talál semmit.
A gép a VR kivételével jól működik, a nem VR-os játékok vígan mennek, x264 stability test egész este képes futni, közben a proci max 80C°.
Valami szoftveres összeakadás lehet, megvárom a következő oculus frissítést, hátha.Gigi01: ha Lone Echo-ban a "piszkálás" tetszett, akkor ezt imádni fogod: Virt-A-Mate
-
_Lorke_
csendes tag
válasz Dyingsoul #26173 üzenetére
Na, kipróbáltam mindent, de nem segített.
DE! Gondoltam megnyitom a win feladatkezelőt, úgy hagyom és játék közben nézem, hogy mi terhelődik. És a meglepetés, így teljesen jól működik!
Kipróbáltam több játékkal is. Ha a feladatkezelő meg van nyitva, minden jó, ha bezárom, akkor elkezd akadozni.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a 3700x proci miatt működik furcsán.
Valaki használ Oculust ilyen proci mellet?
Érdekes, hogy sima játékoknál (nem VR) nincs semmi baja.[ Szerkesztve ]
-
_Lorke_
csendes tag
válasz Dyingsoul #26173 üzenetére
Köszi, holnap kipróbálom a Power Management mód állítgatását.
Driverek, bios mindíg frissek.ToMy_: SteamVR-es (pl Arizona Sunshine) és Oculusos pl (Killing Floor Incursion) is ugyanezt csinálja. Eredeti mindkettő, de virágbolti játékokkal is ugyanez.
A felbontásokat majd ellenőrzöm. Még nem nyúlkáltam bele semmi komolyabb beállításba, egyelőre élvezném, hogy van
Az Oculus-os és a SteamVR-es "Home"-ban is rendesen működik.Esetleges USB probléma nem okoz ilyet? Rendeltem azért az előző oldalon linkelt USB-C -> USB átalakítót. Hátha...
Ja, olvasgattam, hogy némelyik oculus-os frissítés sokaknál hazavágja a cuccot.
Bosszantó, hogy pont a legjobb gépünkön szarakodik. Végül is, papíron a gyereknek lett véve. Az ő gépén megy
Tekintve, hogy dec. elején nem volt ilyen (ez baromira feltűnt volna), azóta szerintem csak az oculus szoftvere frissült, úgyhogy rájuk haragszom[ Szerkesztve ]
-
_Lorke_
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy adott egy Oculus Rift S. Van 3 gép:
I5 6600K + 1070 / I7 7700hq + 1060 (laptop) / Ryzen 7 3700x + 2080
Az első kettőn (inteles konfig, nem tudom számít-e) minden gond nélkül megy a rift. A játékok nem akadoznak.
Az AMD-s gépen szinte mindegyik játék elég hamar elkezd akadozni. (graf. beállítástól függetlenül) pl: elfordítom a fejem és ugyanaz a kép "jön velem" . Akadozik a hang is. Ha ilyenkor kilépek az Oculus home-ba (jobb kontroller alsó sűlyesztett gomb) várok pár mp-et, majd visszalépek, akkor kb. fél percig megint jó.
Ha a 1060-as lapin túllövöm a graf beállításokat, akkor se így akadozik, csak simán érződik, hogy nincs meg a kellő frissítési sebesség.
Uninstalláltam minden monitorozó programot, Asus alaplapi szarokat, NVidia control panelban minden alapon.
Nem tudom, hogy ez USB-s probléma-e, de minden USB csatit végigpróbáltam. Letiltottam minden USB-n az energia gazdálkodást. Maradt a VGA-n az USB-C, de nincs hozzá átalakítom, rendeljek?
Arra is gondolok, hogy dec. közepe táján volt egy oculus-os frissítés, lehet azóta szar. Dec. elején jött meg a Rift, próbálgattam pár napig (3700x + 2080), de nem rémlik, hogy ilyen szar lett volna. Utána a laposon használtam.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest