Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Igen, sima dízel, 60 lóerővel. Habár 160-nál berezeltem, mintha füst szagot éreztem volna. Remélem nincs baja. Mindenesetre első és utolsó alkalom volt.
zoo8800: igen, száguldozni nem könnyű vele Sőt, előzni is elég kockázatos bizonyos esetekben. Meg csajozásra se a legjobb De elviszi a seggem ahova kell és ez pont elég. Meg ha a csaj magassarkúban bulizza végig az estét, jól jön a fuvar. Természetesen jótett helyébe jót várj stílusban
A haverral mentünk, neki 2.0 HDI C5-ös van. Szintén családi. Lőttünk pár képet út közben telefonnal
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Hát, most számoltam, hogy 393 forintos üzemanyag árak mellett (Szerbia) tankoltam 2600 forintért és megtettem vele 140 kilométert úgy, hogy csak kigyulladt a visszajelző fény. Nem tudom mennyit tudott volna még utána menni. Nem merem ugye kipróbálni teljesen kiüríteni a tankot, mert dízelnél az nem ajánlatos állítólag.
Amúgy köszi, habár az enyém az full gyári. Nincs rajta semmi módosítás. A haverom rakott ledeket, xenont, alu felnit, stb.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Tényleg? Akkor az nem is rossz.
Amúgy nekem nem jön be az utólag épített led. Xenon, angel eye, hifi rendszer, óracsoport háttérvilágításának fehérre cseréje + esetleg belsőleg valami kiegészítő világítás. De mivel ez nem az én kocsim, nem fogok rajta sokat alakítani. Meg valahogy az 5 ajtós Punto nem néz ki elég sportosnak, hogy megérje számomra a tuning.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Majd lőhetnél képet Vagy ha van a topikban akkor mondd meg kb. merre találom, kíváncsi vagyok. Az a baj, hogy ha kicsi az anyagi keret, a mozgástér is az. Most akartam bele hifit, de elmegy a polírra. Szóval mindig van valami...
szerk.: visszaolvastam, találtam képet, jól néz ki
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
ezt csuda jól vetted
nézegetem én is a hazai mareákat,d e 90% olyan szakadt, hogy a képek után hányokaaron111:
faszán néz ki az a kis punto 2
főleg a 200 utűni faceliftesek szépek..
mik a tapasztalataid vele?
fogyi?
a hahu-n 4-5 litert írnak az 1.2 benzinre..elég gyanús..kopó dolgoknál mikre kell figyelni ?
rozsdásodás?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
senior tag
Fogyasztás 4-5 között van, fölötte még nem volt télen sem. Klímával nem tudom, mert kifogyott a klímagáz. Jelenleg a féket kell cserélni, az épp esedékes. Ezen kívül a gumi tömítések is elöregedtek már, de még nem ázik be, csak idegesítő, hogy néhol foszlik. Szervó néha leáll, akkor jöhet a jól bevált trükk, azaz hogy leállítom a motort és újra be. De rég jelentkezett, kb. fél éve utoljára. Váltó kicsit akad, de nem vészes. Van 1-2 rozsdafolt, de azok a kavicsfelverődés miatt keletkeztek (télen kavics + utána a só). Amúgy nem rozsdás. Az 1.9D elég lomha. A többi alkatrész cserét nem tudom felsorolni, mert nem értek hozzá, de amikor megvettük, eléggé drága mulatság volt, kb. 400 eurót költöttünk a szerelőre. Azóta viszont nincs gond vele (kopp-kopp). Tehát hiába olasz technika, azért annyira nem rossz. Alkatrész olcsó hozzá, olajszűrő és olajcsere házilag könnyen elvégezhető. Karban kell tartani és nem lesz vele gond, ha nincs széthajtva, szvsz.
-
lorcsi
veterán
a fogyi elég jól hangzik..még ha majd klímával emelkedik is..
mi lehet a szervóval? valami drága alkatrész romlott el benne?az viszont elszomorító, hogy vásárlásnál kapásbé egy bő 10-at kéllett költeni
te is külföldön élsz, hogy euroban számolsz ?1.9 és lomha is?
miylen motorral kellene hogy dinamikus legyen ?van félévem, hogy találjak egy jó állapotú karmantartottat
-
FET-MEN
veterán
-
senior tag
A szervó az ilyen típushiba. Menet közben nem áll meg soha, maximum indulásnál. Már hozzászoktam totál
Kifogtunk egy rossz példányt, nem vittünk magunkkal szakit a vásárláskor, így nem lett átnézetve. Ez ilyen hirtelen felindulásból történő vásárlás volt. Délvidéki vagyok, itt a szerb dinártól függetlenül elég sűrűn számolnak euróban.1.9D és csak 60 lóerő. Nem kell csodát várni A JTD sokkal pörgősebb motor, egyik ismerősömét próbáltam. Sokkal élvezetesebb. Nem nehéz találni jó állapotút, csak nem szabad elsietni a vásárlást, mint ahogy mi tettük.
-
lorcsi
veterán
1.5 dci van most, erőben nekünk elég..nagyon gyorsulgatni nem szeretek. olcsón vigyen el..annyi elég
aaron111:
ennek most én is nagyon alaposan állok neki. volt már egy gépem amiből alig tudtam normálisan kiszállni..így már tudm miylen az ha megégetem magam egy rossz állapotú autóval[ Szerkesztve ]
-
aphra2
senior tag
A szervo hiba az jellegzetes punto betegség , általában elektromos motort cseréltek eddig (30-40k a bontott), de már lehet javítani sokkal olcsóbban.
Az 1.2-es benyás meg nem fog 4-5 literből elmászkálni max országúton 90-nél, inkább 6 lesz az alsóhangon.
Bírom a hirdetésekben is a csodafogyasztásokat , mikor az én autómnak is gyárilag 10 liter van megadva városban , és akkor beírja , hogy 7-ből elmászkál, ....és a gyári átlag vagy vegyes is 8.1 liter.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
senior tag
Ha most vennénk kocsit, Astra G lenne a választás. Akkor pár éve viszont ez tűnt jónak anyagilag, a Punto II. Viszont Grande Puntorol eddig csak rosszat hallottam. Pedig szexi autó. Nem vagyok márkahű, tehát kb. mindegy, csak megbízható legyen és keveset fogyasszon Na meg nézzen ki valahogy.
Gondolkodtam saját kocsin, 90 körüli Mazda 323 igen jól néz ki, de ez már más téma.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Geller72
veterán
Van valakinek tapasztalata 166-os, 2.4-es JTD diesel Alfával kapcsolatban?
-
Gismo
addikt
válasz Geller72 #926 üzenetére
Népítéletet érdemes olvasgatni. Sajnos saját tapasztalat még nincs róla, de tervben egy 3.0 V6-os. (vagy Lancia Thesis 2.0 20VT)
-
Winne
nagyúr
Ez érdekes dolog, haveromnak is van és nekem is kicsi, talán picivel nálad is magasabb vagyok. Elől is nyomorgós az enyémhez képest és fejmagasságban is laposabb, beleért már a hajam a tetőkárpitba és idegesítő volt. Én pont ezért vettem anno Puntot, mert beültem, feltoltam a kormányt a legmagasabb állásba, ülés kicsit hátra és bódottá' volt. Mondjuk hozzá tartozik, hogy 3 ajtós..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
senior tag
Nem lehet rossz. Viszont én ezek szerint nem vagyok nagy igényű. Ha van benne szervó kormány, 2 légzsák, 2 elektromos ablakemelő és ABS, az már elég. De mondjuk ha átülnék egy jobban felszerelt gépbe, mint pl. a haverom Stilo-jába, akkor lehet más lenne a véleményem
Xenont amúgy tényleg lehetséges 35€ körül venni? Mert a C5-be, ami a képen is van olyan lett rakva. Nem hiszem el, hogy lead akkora fényerőt, mint a egy gyári fényforrás és hogy olyan sokáig tud világítani. Pedig faszán néz ki.
-
senior tag
Nekem pont, hogy a Punto kényelmetlen. Az ülések még nem is, hanem valamiért a lábam fárad el már 50km után is. Nem tudom úgy beállítani a távolságot, hogy ne fáradjanak el. Fura.
-
senior tag
Tudom, hogy Magyarországon büntetendő. Nálunk úgy tudom nem, mert szervizek is foglalkoznak vele hivatalosan is. De ettől még persze vannak aggályaim. Viszont ő ennyiért vette...
-
senior tag
válasz Outlander #937 üzenetére
Szokásos Fiat-ra jellemző elektronikai hibák, például. Egyik ismerősöm folyamatosan ezekkel van tele. Anyaghasználat a beltérben az kritikán aluli (mondjuk engem ez a legkevésbé sem zavar). Kapásból ezek jutnak eszembe.
-
Mawyx
őstag
Nekem ez az első ABS-es autóm, télen hívtam a szerelőt, hogy valami nem stimmel a kocsival, mert olyan fura a fék, hozzászoktam hogy drift van akár akarom akár nem. Azt mondta a Lada után ne csodálkozzak rajta hogy ez furcsa, de nyugodjak meg, nincs semmi baja és üssem be a netre, hogy abs
(#933) aaron111: használtautón láttam egy gyönyörű Stilo-t, ezüst kocsi fekete motorháztetővel, egyből megtetszettek az ívek rajta, aztán továbblapoztam a képeket és megláttam a hátulját, fujj. Élőben is nézegettem onanntól, de a hátuljával nem lehet megbarátkozni.
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
senior tag
-
senior tag
válasz Outlander #942 üzenetére
A havert képletesen értettem, idősebb ember, igazából apámnak ismerőse, csak néha eljön hozzánk és akkor mikor szóba kerül a kocsi, akkor megy a témázás a Puntókról. Neki ez munkaautója, kereskedelmi utazóként dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest