Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz Phantom Lord #302 üzenetére
A szeptemberin en az inditolampaval egyvonalban alltam a szamitogepes sator mellett, akkor csinaltam ~200-220 kepet
Olyan VIP bigyohoz, hogyan lehet hozzajutni?
hobizoli
[Szerkesztve]több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
-
Gismo
addikt
Mkor lesz lekközelebb gyorsulás? Azt vágom, hogy jövőre, de kb mikor?
-
Gismo
addikt
Nah! egy kicsit felhozom!
Volt vki nyílt napon? -
Gismo
addikt
konkrétan Fiat nyílt napon! a 3ajtós Stilo csúcs!
-
Gismo
addikt
Fiat és Alfa törésteszteket tudtok vhol?
-
Gismo
addikt
-
Epiphone
csendes tag
Bátyjámnak van egy Fiat Bertone-ja, nagyon király!
Sk8boarding is not a crime!
-
Gismo
addikt
Azt nemtudjátok hogy elkezdik magyarországon forgalmazni a Fiat Idea-t?
-
doc
nagyúr
Üdv!
Autót készülök venni, és nagyon szemezek egy Tipoval, de legalább annyi rosszat hallottam róla mint jót. '89-es 1.4ie DGT-s a lelkem, egész szép állapotban, de nem tudom, merjek-e bízni abban hogy nem kell két év alatt az egész autót részenként kicserélni? -
Gismo
addikt
Gondoltam felhozom! Olasz autó hívők ide!
-
The DJ
addikt
Nincs valakinak Fiat 127-ese?
Én nemrég vettem egy tuningolt verziót! (sportkipufogó,BMW felnik, sportkormány,sportülés,1050-es motor)
Szerintem az egyik legmegbízhatóbb Fiat széria. Eddig minden nap pöccre indul.https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Gismo
addikt
Vélemények Alfa 159-ről, Brera-ról, Visconti-ról, Kamal-ról?
Kinek hogy teccik? -
hobizoli
nagyúr
Itt a gyorsulasin gyoztes piros landzsa honlapja:
Bővebben: link
Ez azert nem ecceru (2.5M): Bővebben: link
hobizolitöbb drón kell ;P
-
Safranek
aktív tag
Fiat Puntohoz (99.09) hol szerezhető be (olcsón, ill használt is jó) . Hátsó ablaktörlő kar ( ketté törtem ) ill jobb külső tükörre borítás (műanyag fekete v színre fújt)
Köszi„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
Gismo
addikt
jöhetnek még....infók tapasztalatok...
Kezdem!
Fiat Albea! Ezen tanulok vezetni és 1 nagyon könnyen, jól vezethető kényelmes autó, az 1.2-es motorral kicsit lusta, de tanuláskor ne száguldozzon az ember!
... -
Gismo
addikt
nahgh ez 1 ''nagy'' topic szal ne csak én irogassak bele! = UPP
-
gabesz82
őstag
Szerintem nagyon jó autók az olasz autók, főleg sportosak és a dizájn... páratlan... Én nem olyan rég vettem egy Alfa 145 1.6 Twin Spark-ot 2000es évjáratút és nem bántam meg... 120 paci, dinamikus, sportos, szép (na persze mert az enyém ), amint megvettem rá kellett költeni 60 ropit, mert ki kellett cserélni a kuplungszerkezetet, hát igen a váltómű, kuplung nem az Alfák erőssége (hát szóval egy japán autóhoz szokott embernek nagyon fura lesz, mert a japánok váltói eszméletlen precizek ), de ezért bőven kárpótol a sportossága, remek vezethetősége...
PSN: Morfologus82
-
Florida
tag
Tegnap éjszaka jöttem haza Maranellóból,itt vannak a képek,amiket csináltam a környéken:
Bővebben: link
Érdekes,hogy az utcán egy darab Ferrarit,Maseratit,semmit sem lehetett látni.(mindenki szabin volt?)Amikor legutóbb voltam,tele volt velük a falu,3 percenként elhúzott egy 360-as..
Így ezek a képek csak a múzeumban és környékén készültek,azért nyálat csorgatni így is lehet.
A homályos képekért elnézést kérek,érthető okokból remegett a kezem
(~20perc,amíg felér,azt várjátok meg) -
Gismo
addikt
hmm! seholsesenkise?
-
gabesz82
őstag
Az igaz, hogy szebb a hangja, mert a boxereknek utánozhatatlan... de ezek a TS-ek erősebbek, jobban mennek, a boxer 1.6-os 104 lóerő, a TS 1.6-os meg 121, és a TS-nek is szép hangja van nagyon, hát hangolni azt tudnak Alfáék
Biztosítás 17800 Ft/negyedév, egyéb költségek, súlyadó 12000Ft/év, benzin városban 8,5 körül, ha állatkodok kicsit felugrik 9,5-10-re , lízingre vettem tehát nekem még az is havi költségként jön, szerintem egyébként viszonylag könnyen fenntartható autó, ha odafigyelnek rá, rendesen cserélik a kopóalkatrészeket meghálálja a gondoskodást... jelenleg még gyári kipufogó van rajta, de már tervezem a sportdobot ráPSN: Morfologus82
-
CYBERIA
senior tag
Valaki rakjon már tisztába, hogy a ''Lamborghini Murcielago''-t hogyan kell kiejteni?
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
senior tag
válasz _Volkovy_ #349 üzenetére
Kösz, utóbbi olaszosabbank tűnik.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Kupon kunyeráló
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs