Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sai
aktív tag
-
Gismo
addikt
Én is alig várom má h dolgozhassak és legyen egy Alfa 145-ösöm vagy egy Lanci Kappám vagy egy Citroen XM-em esetleg egy Fiat Temprám vagy Bravo/a-m Maream vagy netán Ford Scorpio (az újabb!) Asszem énse sokat lennék otthon!
De akkor mosmár ON! -
Sir Pocok
őstag
Nekem egy 1.6-os digit műszerfalas Fiat Tipo-m van....
Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve...Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Gismo
addikt
Tud vki oan autósiskolát ahol Alfán lehet tanulni?
-
pweisz
senior tag
válasz Agressor1 #86 üzenetére
Nekem pl tetszenek az alfák. Olaszok a dizájnban nagyon ott vannak. Japánok is jól néznek ki, de azok szerintem olyanok hogy épp aktuális típus 15-20 múlva formailag elavult lessz, mig az Alfa szerintem nem az aktuális divatot lovagolja meg, bár pl 156-os nál a frisített ór, lehozott szemöldök, már az aktuális divatot probálja követni ami szerintem nem biztos hogy jó, viszont tetszik Tehát a japánokról az a véleményem hogy olyanok mint egy mobil teló, egy két évig divatos meg minden aztán idejét múlja. Ami egyébbként a technikai értékükből nem vonn le semmit.Visszatérve akkor megintcsak az olaszokra,általában az olasz autóknál az elektronikát szokták szidni. Meg régebben az összerakás volt a kényes pont, megvétel után újra összekelett tenni.
Másik hogy sose volt gondom az Alfaromeos vezetőkkel, mert nem sok szaladgál az utón. Leginkább audi vagy bmw illetve mercisek szoktak agresszíven közlekedni. Legalábbis akikkel eddig találkoztam, bár nem szoktam sokat autózni. -
törölt tag
Emberek új autóért határoztam el magam:
Az AUTÓ:
Bővebben: link
Egy valós példa rá:
Bővebben: link
bocs az offért de ez az egyetlen ''élő'' autós topik -
_Volkovy_
nagyúr
My love. -
PeliScan
addikt
Haveromnak Lancia Lybrája van, horváto.ban nekitolattunk egy kukának, betörött középen a hátsó lámpabúra... mennyibe fog a csere fájni? csak úgy érdekel, saccra. köszi!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz #16741888 #121 üzenetére
General Information
Price: $190,000
Miles Per Gallon: 10/16 mpg
Curb Weight: 2822 lbs
Layout: Mid-Engine/RWD
Transmission: 6-Speed Sequential
Engine
Type: V8
Displacement: 3586 cc
Horsepower: 425 bhp @ 8500 rpm
Torque: 276 lb-ft @ 4750 rpm
Redline: 8500 rpm
Performance
0-60 mph: 4.0 sec
0-100 mph: 9.7 sec
Quarter Mile: 12.2 sec @ 117 mph
Skidpad: .95g
Top Speed: 186 mph
Braking, 60-0 mph: 107 ft
Slalom Speed: 72.7 mph
Egyéb kérdés? -
DrSoul
őstag
Na ehhez muszály hozzászolnom, már csak azért is mert olasz ügyekben én vagyok a hivatalos a PH!-n!
/Aki nem tudja miért, mert nem ismer, kérdezzen nyugodtan... /
TEhát: előre is mondom, hogy szerintem is jók a német, vagy akár a japán autók.DE! Az a baj, hogy sajna ide Magyarországra (mindig ide jukadok ki... ) szerintem a kommunista rendszer miatt (ez most nem politizálás, de komolyan!) a legjobb autok, amik ide inkább eljutottak azok a németek voltak. Nem tudom, miért, ne kérdezzétek, de sok mindenben a magyaroknak a nyugat az úgy németország volt, ez sok mindenben meglátszik, most hagyjuk, hogy miért, én sem tudom. Olasz autó az mindig csak a Ferrari volt.
Még esetleg ''ismerték'' az Alfát. Közben ott vannak nagyszerű autók, mint pl. a Lancia-k. NEm is tudom, a kételkedők nézzenek csak utána egy ugynevezett Lancia HF Integrale-nak...hány versenyt nyert... Tudom, az csak egy autó, de tükrözi a gyár tapasztalatát a motorok terén. Nem lehet külön venni a kettőt, a fejlesztések először a versenyekbe mennek.
Sajna az az igasság, hogy ma már Olaszországban igazából minden a Fiathoz tartozik (az Alfa, a Lancia, a Ferrari... ezek biztos, de szinte biztos, hogy az Autobianchi is, a többit nem tudom biztosra), és köztudott, hogy azt meg már a General Motors irányítja... Ugyanez van Németországban is, nehogy azt gondoljátok... Már (sajna) minden General Motors. A francia autók talán nem, úgy tudom, de ki tudja már...
Tehát: ma már mindegyik autó szinte ugyanaz. Én hallottam már vadonatúj OPEL Corsákról, melyeket vittek vissza a szervizbe 2x, 3x egymás után. Ezért sajnálom,aki azt gondolja, hogy ''bezzeg a német autók...'' Akkor az illető vagy nem ért igazán az autókhoz, vagy csak elfogult. Én azt mondom, hogy ilyen szinten ma már mindegyik autó hasonló képességű. Vannak szériák, melyek egy adott márkánál jól sikerülnek, és vannak, melyek másoknál.
De nem lehet azt mondani, hogy az olaszok rossz autógyártók. Amióta létezik autó, szinte ott is van, nagyon komoly motor-kultúrával rendelkeznek, ott a legkisebb faluban is a legkisebb szerelőműhelyben 1000x jobban megbízok, mint itthon egy hivatalos márkaszervízben. Mondom: az autó a mai olasz kultúra alapköve, a világban (ez csak példa) Olaszországban a legmagasabb az 1 főre jutó autók száma (tény, ez csak statisztika, de valamit jelent...).
Tehát az olasz autók mindig jók voltak, ma már biztos, hogy más a helyzet, de az csak a globalizáció miatt van. Ettől függetlenül ma is vannak ott jó autók. De mindig széria függő.Pl.: egy nagyon ''menő'' autó ma a Volkswagen Golf. Olaszországban is divat autó. Kész. De mondjuk én (csakazért is!!! ) abban a kategóriában inkább egy Peugeot 307-est vennék. Nekem jobban tetszik, de a Golf is jó. De szerintem a 307 méltó ellenfél.
Luxus autóban szintén nem vennék német autót (csakazért sem... Meg mondjuk jóval drágább... Olcsóbban u.azt megkapom). Szinten vagy Peugeot 607-est vennék, vagy Lancia Thesis-t, vagy Volvo S80-t... Olcsóbbak a ''szokásos'' BMW-knél, vagy Mercedeseknél...
Hozzáteszem, hogy nem csak hasamra ütöttem, szüleimnek sok autója volt (mindig használt, nehogy milliomosoknak gondoljatok), több éven keresztül (amikor kint éltünk), tehát láttam már egy pár autót... ja? És hosszú távokon, nagyon sok kilométereken át...Mindig az X jelöli a pontot...
-
PeliScan
addikt
Lancsahátsólámpabúra árára senki..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs