Hirdetés
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Ashes of Creation (MMO)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
sz_abika #6695 üzenetére
Errol En sem hallottam,bar nem is kovetem mar a dolgokat.....nameg menni sem mentem volna ezert pestre kb 30 e bol,h ottlegyek.(ebben is fovaroscentrikus ez a xaros orszag,mint mindenben,de ezt mar megszoktam.....)
Plusz a 300fot vart a nissan es 40 en indultak,az kb fedi a valosagot.Nagyon sokan beleuntak mar Yama igereteibe es az uberfranko gt vilagaba amibol kb a fele sem igaz.
Amig egy stabil multirendszert nem kepesek a jatek ala rakni,addig ne varjanak semmit...jatekost meg foleg ne.Elims
A "pc" is egy nagy bughalmaz a foruma szerint,igy be sem szereztem meg es nagy kesztetest sem erzek ra. Kell annak meg 20 pecs,h jo legyen,igy van meg boven idom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest