-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Sziasztok,
nagyobbrészt filmnézéshez illetve néha alkalmi FPS játékhoz (BF3 multi) gondolkodom egy jobb térhatású, (a filmnézés távolsága és a kényelem miatt) vezeték nélküli headset-en asztali géphez. A hangkártya a vezeték nélkülieknél nem tudom mennyire számít, egy tavalyi Xonarom van (DX ha jól emlékszem), árban pedig első körben nincs megkötés, ha érdemes akkor lehet drágább is. Szempont még, hogy lehetőleg kevésbé legyen fülre izzadós/melegedős fajta.
Visszaolvastam egy darabig, javasolva volt a Corsair Vengeance 2000, ennek már elkezdtem utánanézni, többségében dícsérték, de találtam egy régebbi tesztet ahol az 1500-ast nagyon dícsérték de hozzá képest a 2000-el nem voltak elégedettek, gondok voltak a térhangzásával több játékban illetve lejátszó programban, ezeket nem tudom, hogy teljesen javította-e a szoftveres frissítése (ezzel jött a korábban hiányzó Dolby HP támogatás is, stb.). Néztem még a Logitech G930-at is, de ennél nem tudom indokolt-e a CV2000-hez képest közel dupla ár.
Elhagyható extraként gondolkodom a filmnézés áthelyezésén egy kisebb, halkabb HTPC-re vagy Androidos médialejátszóra, van esetleg olyan térhatású vezeték nélküli füles aminél a térhatás (filmnézéshez) működik XBMCbuntu-val vagy esetleg Androidal is?
Ezek kapcsán esetleg tapasztalat vagy javaslat, esetleg milyen más modelleket lehet még érdemes megnézni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest