Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Warhammer 40.000
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Asylum - tölthető a demó
- Nintendo Switch 2
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater #7293 üzenetére
-
pszichiater
senior tag
subaru: képhost megint elájult!!! linkeld márd be légyszíves egy stabilabb helyre
-
subaruwrc
félisten
válasz
mar1boroman #7288 üzenetére
akkor mondom magyarul
nv control panelben kapcsold ki a phsyxet -
pszichiater
senior tag
válasz
mar1boroman #7286 üzenetére
-
válasz
mar1boroman #7288 üzenetére
Szia!
Epp ezert irtam le a valaszt.
-
válasz
mar1boroman #7286 üzenetére
A listára kerülés feltételei:
1. A 3DMarkot performance módba kell futtatni.
2. Alap órajeles eredménynél mind a processzornak, mind a videókártyának alapon kell futnia.
3. Screenshot készítése, melyen látszik az eredmény, két cpu-z ablak, egyikben a processor, másikban a memória és egy gpu-z ablak. pl.: 1, 2.
4. A topickba publikáláskor írjátok le a vga gyártóját, mert nincs mindíg időm keresgetni.
5. A pü-ben érkezett eredményeket nem fogom feltenni!
6. Geforce PhysX hasznalata nem megengedett. A PhysX-el keszult eredmenyek nem kerulnek fel a listara, az eddigiek is torolve lettek!Legkozelebb legyszives linkesitve tegyel be kepeket.
-
Mr.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Most csináltam egy VGA tesztet a gépemen, de mind egy, hogy milyen beállítással futtatom, mivel végeredménynek a VGA ponthoz úgy is 0 pontot ír!
Lehetséges, hogy a zotac gt 240-et nem ismeri a progi?
( 1.0.2 -es verzióm van) -
zsombor22
aktív tag
Nektek megy rendesen a 10.7-es driver?
Nekem szemetel a ventage. -
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater #7270 üzenetére
rev 1,0 gigabyte x58a-ud3r
sajnos a teszt előtt még működő OCP modot le kellett szedni mert halottnak tűnt a lap de csak valamiért a kék ramslotok döglöttek meg és az OCP mod hiánya lekorlátozta a procit 5300 körül
5400 on már nem futott le a cpu teszt többszöri próba után sem -
subaruwrc
félisten
válasz
Szabi790612 #7262 üzenetére
gpu scoreba dobott nem keveset
nem tudtam kihasználni de legközelebbgulftown 980X - 5300mhz -LN2
5970 CF 960/1200
-
Speed®
titán
Ha meg van rántva picit (3.5-3.6), 13k felett is tud..jó proci
-
OnLy16
tag
válasz
subaruwrc #7257 üzenetére
Lehet hogy 32 volt..igazából nem foglalkoztam vele, csak az tűnt fel hogy kilométerekkel nagyobb érték volt mint most...
viszont akkor folytatnám a kérdezősködést...
Jelenleg a 4770 7200 pontot produkált, a proci a már ismert 9-10000-t
Nemtudom hogy megérné e megvenni a 4770-et, későbbiekben az a tervem hogy veszek mellé egy másik (ugyanúgy 4770) kártyát és a kettőt crossfire-ben futtatnám. Viszont ezzel az érték (gondolom én) olyan 14000 körülre ugrana, ám a proci maradna 9-10k ponton. Ilyenkor már előjön az "üvegnyak" effektus? (hogy a rendszer leggyengébb pontja határozza meg a teljes rendszer sebességét) Vagy inkább vegyek egy kártyát ami 10.000 körül teljesít, és legyek boldog azzal?
-
OnLy16
tag
válasz
subaruwrc #7254 üzenetére
Sziasztok!
Egy hülye kérdésem lenne, mégpedig hogy a Q8300 procihoz a 9-10.000 körüli CPU pont az reális? Illetve hogy ez az érték miért volt kb 23.000 amikor még NVidia kártya volt a gépemben?
(9600GT XFX, most pedig 4770, előtte volt 5770 is de azzalis hasonló CPU eredményt dobott)
Köszi
-
subaruwrc
félisten
válasz
Szabi790612 #7253 üzenetére
ez nekem most egy nagyon hasznos info volt, köszönet érte
-
Szabi790612
tag
Nos kijött a 10.7-es catalyst.....Egy kis eredmény javítás
P36038 szigorúan csak alap beállítások mellett.... -
Zé_Mester
őstag
hoppá. tényleg nem jó a link
ez már jó leszsubaruwrc : hja, úgy volt, de próbálgattam tovább és folyton fagyogatott, agyon feszelni meg nem akarom, úgyhogy ez a vége.
holnapig élvezem, aztán úgyis megdöntöd (elvileg) aztán jöv. héten megint én jövök
gombcomp : jepp, most te jössz.
50k sajna tényleg nem lesz meg, de ebbe nincs is meglepő, a procit nem bírom tovább tolni, mert megfő, nitrót meg nincs.
de jöv. héten lesz majd nemulass, akkor jön az igazán komoly eredmény -
Brumi˘
addikt
válasz
lorcsi4 #7242 üzenetére
Akkor még egy olyat is légyszi amin cpu-z memó fül is van. Amúgy a feltételeket a felkerüléshez itt megtalálod.
-
lorcsi4
tag
egy kis teszt 900/1250-en 4 ghz processzor sebesség mellett ha lesz jobb órajelem még rakok fel
bocs asus hd 5970
-
-
válasz
subaruwrc #7234 üzenetére
Persze, hogy erosebb. Ha megnezed a masik eredmenyem, ami mar a 920-al keszult, ott feszelve voltak a kartyak is. 1000 pontal tobb a gpu pontszam, viszont a vegeredmeny a proci miatt megis 2000-el kevesebb.
Igazibol nem is a kartyaknak kell a gulf, ott az orajel fontosabb, viszont a vegeredmeny szempontjabol bejatszik eleg jol a cpu is, ott pedig eselye sincs a 920-nak.
Ez valoban erdekes.
-
lorcsi4
tag
hali
3 d mark vantagenél milyen presetet használtok? extreme vagy mind 1? látom subaru az egy vgas tesztek már meg vannak elég durva
de milyen lesz vajon a két vgas szerdán? ha minden jól megy
-
subaruwrc
félisten
válasz
tzsolesz #7216 üzenetére
én inkább arra gondolok hogy clock to clock nincs nagy különbség a két architektúra között olyan téren hogy vantageban mennyire hajtják ki a kártyát tehát -200mhz cpu az első tesztben sokat számít ami cpu limites..
majd még rápróbálok a 34000-re kicsivel több procival és kimaxolt vga-val -
tzsolesz
nagyúr
válasz
subaruwrc #7214 üzenetére
Valószínű azért, mert a Vantage már nem mai gyerek, és érzéketlen kicsit már az új architektúrák nyújtotta előnyökre. Az órajel már jobban számít ezen a szinten szvsz.
(#7215) peetmaster hagyd a catalystot a rákba, és futtassad lefelé olyan órajelen amin csak nem indul újra a géped, vagy nem fagy szénné.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
peetmaster #7210 üzenetére
Jó ez.
A memók nem mennek többet?
-
zsombor22
aktív tag
Felraktam a legújab cpuz-t és minden Ok.
Lehet hogy kevés a tápom, van a gépbe 4 db hidegkatódsugárcső,pont azon az ágon ahol az HD5970-n van,ha lekapcsolom őket nem indul újra a gép,ha bekapcsolom újraindul a vantage alatt.
A Táp 650 es chieftec. -
zsombor22
aktív tag
Most már semmit se értek,tegnap csináltam egy Bios frissitést,a ventaget újra fölraktam azóta lefut rendesen a vantage.
Ami meg most jött elő,megnyitok 1 cpuz-t semmi megnyitok még 1 et elkezdek lapozni megfagy a képernyő és csak reset segít rajta
Most minden alapon van,visszavettem a cpu voltage-t Autora
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Adobe Lightroom topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest