Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Vettem egy H6470-et. (55")
Homogén fekete képen felhősödés tapasztalható, illetve alulról 2m egyenes szögű nézőtávolságból bevilágít 3-4 led fény.
Nem tudom, mitévő legyek, elfogadjam-e, hogy ez ilyen, vagy menjek vissza a boltba és kérjek másikat. Esélyesen az sem lesz jobb. Ilyenkor meg jön az őrlődés, hogy miért nem a Sonyt hoztam.Egyébként oldalról már kis szögben nézve ez is rohadtul szürkül, a fekete itt is kék, szóval igazából semmi egetverő képminőségbeli különbséget nem tapasztalok a H5000-hez képest, kivéve, hogy ez épp a duplájába került.
A mozgás fura egy kicsit, biztos azért, mert sokkal folyamatosabb, mint az eddigi tv-imen volt, valahogy az az érzés, mintha minden mozgás kicsit fel lenne gyorsulvaEkkora balszerencsém egyébként nem lehet, hogy ennyi variálás után is, másodszorra is belehúzzak a tv vásárlásba.
Sony-t ha akartam volna sem tudtam volna hozni, mert az 5 hónapja futó kiállítási darab volt csak a W805-ből, azt meg nem hoztam volna haza. (ja, és csak 10k körül engedtek az árából)
Új hozzászólás Aktív témák
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest