Új hozzászólás Aktív témák

  • nyenyeC

    csendes tag

    Végül megvettem a Kürbis-t, ami már azóta meg is érkezett. Szerencsére semmi zavaró hang nem jön belőle, így ennyiből jó vásár volt.
    Arra viszont rá kellett jönnöm, a saját igényeimhez mérten nem csináltam jó vételt. Leírom laikusként/mezei felhasználóként mik az első tapasztalataim, hátha segít másoknak eldönteni mire is van igazából szükségük:
    - Tényleg tisztán és szépen szól amennyire én meg tudom ítélni.
    - Szokványos hangrendszerekhez képest nagyon nagy, és ha figyelembe veszem hogy 25% hangerő körül (max 35) hallgatom, rá kell jönnöm nekem erre a teljesítményre (és méretre) semmi szükségem.
    - Mély, na az semmi nincs. Fel lehet tekerni a bass-t maxra, és egy kartondobozon ceruzával kopogás szerű mélyet kapok, amit inkább kihagynék, így marad középálláson.
    - Ahhoz, hogy ebből egy kiegyensúlyozott rendszer legyen, kellene hozzá a mélyláda is, ami 50.000 forintba kerül. Ekkor lenne egy jó rendszerem 70.000 forintért, aminek a 1/3 teljesítménye is elég lenne számomra.
    - Összességében 2 nap használat után, ha tehetném inkább egy Logitech Z-333-at választanék 13.000 forintért. Lehet nem szól a legtisztábban és gagyi a mélye, de annak legalább van, és az emberek 90%-ának (nekem is) megfelelne.

Új hozzászólás Aktív témák