Hirdetés

2017. november 18., szombat

Gyorskeresés

Tom Clancy's The Division teszt

Az alvó ügynökök ébredése mellett egy káosz uralta nagyvárossal, rengeteg akcióval, milliónyi loottal és több 10 órányi online játékkal várja a játékosokat a The Divison.

Ki volt a vírusgazda?

Olvasóink többsége nyilvánvalóan nem szeretné megtapasztalni, milyen lehet egy váratlanul kialakult katasztrófahelyzet ártatlan résztvevőjének lenni. Manapság egyre durvább dolgok történnek a világban. Jó pár éve volt, de a mai napig eszembe jut 9/11 és az WTC épületének ablakából a reménytelenség, a mindent felzabáló halálfélelem nyomására kiugró emberek látványa. Vajon mi járhatott a fejükben, vajon mit éreztek azok a tűzoltók, akik a közelben puffanó testek velőtrázó morajlására lettek figyelmesek. Vajon milyen lélekjelenléte lehetett annak a túlélőnek, aki tavaly, a francia Bataclan szórakozóhelyen (Eagles of Death Metal koncertjén), a vérben tocsogó élettelen testek között halottnak tettette magát, reménykedve napoknak tűnő perceken keresztül, hogy nem veszik észre. A világ forrong és nagyon rossz irányba halad, ezek a katasztrófák pedig a fejlesztőket is megihletik. A francia Ubisoft ezúttal vírussal döntötte romba New Yorkot.

New Yorkot letarolta a fekete pénteki vírustámadás, ezerrel megy a tűzoltás.
New Yorkot letarolta a fekete pénteki vírustámadás, ezerrel megy a tűzoltás. [+]

A The Division már az első napon eladási rekordokat döntött, ami valahol érthető, hiszen évek óta folyik az egészen ígéretes és ambiciózus fejlesztés, amihez méretes reklámkampány is társult. Már évek óda tele van a sajtó a játékkal, gyanítom nincs is olyan érdeklődő, aki ne fújná kívülről a The Division történetét. New Yorkban, az ünnepi időszakban egy ismeretlen terroristaszervezet szó szerint fekete napot csinált a Black Friday-ből megfertőzve a fizetőeszközt, amivel robbanásszerű járványt indítottak el. Néhány nap leforgása alatt megbénult a város, karantén övezetet hoztak létre és az emberek úgy menekültek, mint patkányok a süllyedő hajóról.

A nem túl sokrétű ellenség felhozatal.
A nem túl sokrétű ellenség felhozatal. [+]

A bennrekedtek számára biztosított segélycsomagok kiosztásakor rendszeressé vált pánik és a vérontás, mindenki fosztogatni, rabolni kényszerült az életben maradás érdekében, rejtekhelyeket alakítottak ki és létrejöttek a különböző erőszakos csoportosulások, bandákba verődtek az emberek. Ráadásul a közeli börtönlázadásban kiszabadult a társadalom söpredéke is, így a Rikers rabok játszótérül használják a várost kiélve beteg, erőszakos hajlamaikat. A különböző érdekcsoportok között akadnak még önkéntesekből verbuválódott katonai szervezetek, valamint egy a város fertőtlenítését célul kitűző lángszórós tisztogató csoport is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.