Hirdetés

2018. szeptember 24., hétfő

Gyorskeresés

Tom Clancy’s The Division előzetes

Már a nyakunkon van az utóbbi idők talán legjobban várt Ubisoft alkotása, ami első látásra mesterien igyekszik kombinálni a harmadik személyű MMO stílust az akció-szerepjátékokkal.

Ki volt a vírusgazda?

A történet felütése modern ráadásul egyúttal pofonegyszerű is. New Yorkot letarolja egy vírusfertőzés, amit az egyik legnyüzsgőbb időszakban szabadítottak a városra, az ünnepek előtti Black Friday őrület kellős közepén. A téli hideg amúgy is legyengíti az emberek szervezetét és immunrendszerét, így a vírus sok kitűnő táptalajt talált magának, az ünnepi tömegben pedig szuper sebességgel tudott terjeszkedni. Alig néhány nap alatt omlottak össze az addig teljesen működőképes rendszerek, a kórházak megtelésével azonnal látszódott, hogy nagy a baj, így nem sokáig gondolkodtak a döntéshozók, elszigetelték a Nagy Almát. Az infrastruktúra rövidtávon omlott össze, a közműszolgáltatás akadozása, majd teljes leállása totális káoszhoz vezetett.


[+]

New York City tehát egy hatalmas karantén övezet lett, amit a túlélők csoportjai területekre szabdaltak és az életben maradásért folytatott küzdelemben kész csatatérré tettek. Az emberek különböző agresszív és erőszakot sem nélkülöző frakciókba tömörültek, melyek mindegyikének az volt a célja, hogy a lehető legnagyobb hatalmat szerezze meg. Magyarán a kiskakasok marakodnak a szemétdombon. A történet három fő csapásvonal mentén fog haladni, így a küldetések is ezekhez lesznek igazítva. Végére járhatunk, hogy ki és miért szabadította el a halálos vírust, továbbá a különböző anarchista frakciók létrejöttére és felszámolásuk módjára kereshetjük a válaszokat, valamint a város infrastruktúrájának újraindításával kapcsolatos információkat is szerezhetünk.


[+]

A Division embereként az események sűrűjében leszünk, hiszen alvó ügynökként itt éltük a mindennapi életünket. A hirtelen kialakult csöppet sem veszélytelen szituációba a legjobb emberekre, azaz a Division katonára van szükség, akiket hasonló katasztrófák és az azt követő anarchiák kezelésére képeztek ki. Ez pedig azt is jelenti, hogy a lehető legjobb és legmodernebb felszerelésekkel vágunk neki a városi dzsungelnek, azonban még így sem lesz garantált a sikerünk. A városban nem csak a közeli Rikers sziget börtönéből megszökött felfegyverzett fegyencek, valamint a különböző agresszív hajlamú túlélőkből összeverődött bandák jelentik a problémát, hanem a lángszóróval mindent megsemmisítő tisztogatók is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.