2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Magyar feliratozással jelenik meg itthon a The Division

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Bár korábban már volt róla szó, hivatalosan csak a minap jelentették be, hogy honosítva jelenik meg itthon a tavasz egyik sikervárományosa.

Az elmúlt években egyre több híres játék jelent meg már a kezdetektől magyar felirattal, és úgy tűnik, hogy ez a tendencia az idén is folytatódok. A tegnapi nap folyamán a The Division hivatalos hazai forgalmazója bejelentette, hogy idehaza minden platformon teljes magyar feliratozással jelenik meg az Ubisoft játéka. A hivatalos bejelentést a kép után találjátok.

Hirdetés

"A PlayON Magyarország Kft nagy örömmel jelenti be, hogy a Tom Clancy’s The Division, magyar felirattal fog a hazai boltok polcaira kerülni. A játék tervezett megjelenése 2016.03.08. PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra."

A korábbi Ubisoftos játékokhoz hasonlóan a honosítás nem csak a játék lemezes változatok esetében lesz elérhető, hanem a digitális kiadásoknál is.

Előzmények

  • Kipróbáltuk a The Division béta verzióját

    A tavasz egyik sikervárományosának szánják a Tom Clancy nevével fémjelzett játékot, amelynek korai verziójába mi is belekóstoltunk pár óra erejéig.

  • Tom Clancy’s The Division előzetes

    Már a nyakunkon van az utóbbi idők talán legjobban várt Ubisoft alkotása, ami első látásra mesterien igyekszik kombinálni a harmadik személyű MMO stílust az akció-szerepjátékokkal.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.