Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Annyiért én is megvenném az fc6-ot meg valhallát
Nekem ez a just for you akció teljesen új… ezt random adja az ms, vagy kell bizonyos mennyiséget előtte vásárolni? Én max 5ezerig szoktam csak néha akciós játékokat venni, meg GP játékokhoz season pass-okat, szóval annyira azért nem csodálkozok rajta, hogy nem kapok személyre szabott leárazást -
consono
nagyúr
válasz beyruth82 #103693 üzenetére
Nekem ezek közül egy sem akciós, amit itt láttam, ellenben a Division 2-re adott volna, de abból meg megvan a nagy csomag már
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz craftsman01 #103710 üzenetére
Ez érdekelt,.mert alapból nem böngészek a store-ban, remélem nekem nem adott eddig akkor semmit Bàr mostmár szeretnék
Xbox One: bandymnc
-
Wesder
félisten
Hogwarts Legacy info According To Trophy Tracker :
- 34 Enemy Type
- 26 Spells
- 57 Side Quests
- 95 Merlin Trials
- 603 collections (Collectibles)
- 3 broom races
- 2 battle arenasI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz bandi0000 #103711 üzenetére
Ebben ne bízz. Ebben a pillanatban nekem is van 3 "csak neked" ajánlatom, egyik sincs kint a főoldalon, a dealek között van úgy benne a zajban. Ha nem keresem szándékosan, fel sem tűnne. Az sem biztos, hogy csak ez a 3 van. Hihetetlen szarul van ez megcsinálva. A legkomolyabb akciókról onnan tudok, hogy valaki beírja ide...agyrém.
-
Steve1207
veterán
Arra leszek kíváncsi, hogy ezt most be akarják vezetni minden akciónál normálisan vagy csak az ubi-gpu pletykák miatt dobtak még egy ilyen leárazást random mindenkinek, hogy kicsit megtolják az eladásaikat előtte. Kedd hajnalra majd kiderül, hogy lesz-e megint.
Viszont most belegörgetve a csütörtökibe, mert ebből semmit se jelezett neked ajánljuknak, de! Megvan a Soulstice és inkognitóban 12e-et mutat most leárazásnak, deal listázók is annyit írnak, viszont belépve 3e-ért dobja! Szóval itt is egy meglévőből ajánl nagyobb csomagot, mint az ubi esetében a többségnek (csak a színjelzéseket kerestem, ha már a keddi pack-nál volt).
.
-
negyven2
veterán
válasz Steve1207 #103715 üzenetére
Ez már legalább egy fél éve létezik. Múltkor olyan volt az akció néhány EA Sport játék esetén, hogy ki lehet kettőt választani és elég volt az egyiket kifizetni. Itt most pl. kiírja a rendszer, hogy korábbi hasonló vásárlás miatt kaptam. Amúgy US lokalizácios Store-ban külön ki vannak emelve ezek (Special Deal Xbox-on. Nekem FC6 Gold/Goty, Division 2 Ulti/New York és GR Wildlands Ulti/Y2 Gold.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Steve1207
veterán
válasz negyven2 #103716 üzenetére
EA-nál maga az akció volt úgy felépítve és nincs köze ezekhez a csak neked dealekhez működésben egyáltalán. Egy teljesen szimpla akció, amit bármely vásárlói felület le tud kezelni 15-20 éve. Itt viszont egy teljesen rendszer szintű akciókezelő működik (mondjuk úgy "dupla árazással", egy szimpla és egy just for you-s, amit a feltételek alapján illőkre kidobál).
Bevezetés alatt azt értem, hogy végre elkezdik használni minden heti akciónál, nem csak random beszórnak évente egy-egy címet minimálisan pár felhasználónak a játékvásárlásai alapján. Tudom, hogy létezik, nekem is dobott már, és vártam is a funkciót az első feltűnése óta, viszont ez volt az első, ahol mondhatni "tömegesen" kaptak a felhasználók ajánlatot arra a pár játékra minden régióban ezzel a megoldással, volt, aki 15-öt is akár külföldi hsz-ok alapján. (A Soulstice példa pedig ugyanezt a metódust használja, viszont a másik heti akcióban szerepel (amelyből még senki se hozott fel példát), szóval lehet működésbe léptetik ez alapján heti szinten is.)
.
-
NJanika
aktív tag
válasz Steve1207 #103717 üzenetére
Igazad lehet, nekem rengeteg akciót bedobott mert rengeteg Ubisoft játékom van (mehet a savazás, de AC,WD,Fenyx jöhet minden mennyiségben.
Ami viszont nem teszik és logikátlan a "számolásukban-algoritmusban", hogy olyan játékokat is bedob amellyel már rendelkezem.
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Bazsi1987
őstag
Nálam az mw2 volt ilyen a fullos pack 8k körül volt megjelenés után 2 hétel
-
-
Hapcimalac
tag
Na most en is megneztem, amit nekem adott kedvezmeny az az AC Valhalla Ragnarok Edition 34 helyett 4 ezerert. Viszont nekem mar megvan a sima Ragnarok jatek. Igy is megerne megvenni?
-
veterán
válasz Hapcimalac #103724 üzenetére
A dlc-t nem csak úgy tudod megvenni ha megvan az aplapjáték? Egyébként 4 ezerért nagyon megéri maga az alapjáték a Valhalla. Én far cry 6-nál gondolkodok a 3 ezres ajánlaton amiben 3 dlc és a blood dragon van. Az alapjáték megvan de a dlc-k nem.
-
Moby
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Én az égvilágon semmit nem vettem (ráadásul az se Ubi játék volt), mégis bedobta. Szerintem köze lehet az FC6 és Valhalla Free Play Dayshez, mert ott előbbi egyszer el lett indítva (aztán játszva nem), míg utóbbi játszva is.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bazsi1987
őstag
válasz craftsman01 #103722 üzenetére
Dede a fullost kaptam meg mert béta után lemondtam az előrendelést
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz AssAssynn #103633 üzenetére
A kilépők közül én az Infernax-ot kezdtem el. Szerencsére itt van sebezhetetlenség mód, ami nélkül hozzá se fogtam volna, mert igencsak nehéz. Ráadásul így is megadja az achi-kat. ;-) Pixel art-os. A CrossfireX, Soul meg Last kid-re még ránézek. Előző kilépőkből a Telling Lies pörgött le.
-
30z.Samu
félisten
Resident Evil 4-et várja még valaki rajtam kívül?
Sic Parvis Magna
-
mmdms
addikt
Egy baratom keres a lanyanak xbox-ot, pc teren kb otthon vagyok, de lovesem sincs a konzolokhoz. Azt mar lattuk h tobb fele van mar, melyik eri meg jelenleg ar-ertek aranyban a legjobban? Mindenkepp minimum 2 de jobb lenne 4 kontrollerrel. Tudnatok ebben pontos tipussal segiteni?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
veterán
válasz 30z.Samu #103732 üzenetére
Én nagyon várom. A 2 és 3 remaket elkezdtem régebben de valami miatt nem jöttek be akkor és az elején abbahagytam őket. Aztán pár hete rakattantam a 2 remake-re és végigvittem mindkét sztorit (claire a és leon b). Nagyon tetszett. A 3. résznek is nekiállok ha befejeztem a crysis 3 remasteredet (crysis remastered trilógiát egymas után nyomom sorozatban). Annyira felbuzdultam, hogy megvettem a resi 0 és 1-et is xbox-ra az eredeti 4-5-6 pedig pc-n van meg. Belenéztem a 4-be de a grafika meg a játékmenet is elégge elavult mai szemmel így inkább a remake-t fogom kijátszani majd. Teljes ár viszont sok nekem (vagyis egy 8-10-12 óras játékért mert egy 100-150 órás open worldért még ki is adnék 20+ ezret) ezért megvárom az első nagyobb akciót és akkor veszem meg. Anno a resi 8-at pár hónap utan már 12 ezerert meg tudtam venni, gondolom evvel is így lesz.
(#103730) l.skywalker
Játszani is lehet a dlc-kel alapjáték nélkül vagy csak megvenni?
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz MrPeekaboo #103731 üzenetére
Hogyan lehet aktiválni a sebezhetetlenség módot?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz Rigormortiis #103739 üzenetére
Szerintem ugyan olyan remake lesz a 4 is. A 2 eseteben is csak néhány részletben volt eltérés a sztoriban vagy egyes helyszínek, tárgyak, események meg lettek variálva. A 4-et is így csinálták meg ahogy olvastam. Grafikai téren már nem lesz akkora álleesés hiszen az eredeti 2. rész még egy fix kamerás pixelhalmaz volt így elemi erővel hatott a 2019-es remake. A 4 azért már jóval szebb modernebb grafikával jelent meg.
-
parandroid
félisten
válasz mmdms #103737 üzenetére
Nem tudom, mekkorak a gyerekek, és miket játszanak, ha csak party-játékok egymással, akkor bőven elég a Series S. Kérdes még, hogy mekkora, és milyen TV, ha valami 65”-es oled csoda, akkor azért lehet majd látni a különbséget, a Series S ugye nem natív 4k, csak felskáláz. Ha csak fullHD a TV, akkor mindenképpen Series S.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mmdms
addikt
válasz parandroid #103745 üzenetére
Elso konzol egy 10 es 4 evesnek, ami a nagyobbiknak kellene az a kinect, az lesz a lenyeg. (Kesobbi idopontba lesz vasarolva). Egy egyszeru sokeves fhd tvn fog futni, semmi extra, talan kesobb valami ujabb, de nem high end tv.. Akkor tovabbadom h az S is jo valasztas lehet, koszonom!
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Bad Pritt
félisten
-
csuvicsuva
addikt
válasz beyruth82 #103738 üzenetére
Sejtettem, hogy inkább arra gondoltál, hogy játszani lehet-e vele alapjáték nélkül, de Standalone DLC/kiegészítő szerintem már csak elvétve van.
Ha már AC, a Black Flag Freedom Cry az volt, de az is csak utólag.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
consono
nagyúr
válasz mmdms #103746 üzenetére
Kinect már nincs! Az az előző generáció elején meghalt, de igazán csak a 360 használta ki... Ja és a backward compatible játékok között sincsenek ott a Kinectesek. Nekem emiatt maradt meg a 360.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Óra topik
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest