Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz lastmohican2 #103297 üzenetére
Egyelőre nálam betalált. Nem gondoltam volna, hogy PC -n kívül máshol is fogok RTS -t játszani. Viszont egyelőre úgy néz ki rendben van a port. Majd később tudok róla bővebben nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
parandroid
félisten
válasz icemad #103300 üzenetére
Na j, de mennyi az a játékos? A Hall of Fame-ben 27+ millióan vannak, ha ennek a 32%-a, az még mindig kb 9 millió. Ehhez képest nyilván elhanyagolható számban, de olyan is van, aki steamen vette meg, ők meg ebben benne sincsenek, cserébe biztosan fizetős userek.
Nem mintha lenne róla fogalmam, hogy a 9M jónak számít-e?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bad Pritt
félisten
Termékeny nap ez a mai, lepörgött itt is a Hi-Fi Rush stáblista.
Igazából ezer és egy dolgot lehetne írni a játékról level designtól kezdve ellenfelek sokszínűségén át addig, hogy végre valami elmés módon majmolta a starwars-t, de igazából totálisan mindegy az egész okoskodás, mert úgy besz*ptam egy Anton Ego pillanatot azon a bizonyos pályán a Joy Formidable - Whirring c. számával (Sziget, 2013, első sor), hogy még a stáblista során is csak vigyorogni tudtam.
Szóval ja, tuti lesznek még idén hú meg ha játékok, de az teljesen biztos így január végén, hogy én erre fogom csapni csapni az év játéka szavazatot év végén. Maradandó élmény volt, jöhet a folytatás.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz parandroid #103302 üzenetére
Vagyis 9 millió játékos fejezte be a tutorial-t a 27 millióból. (Ha csak a gamepass és xbox játékosokat nézzük) Azt a tutorialt, amit kb 1-2 óra megcsinálni. A 9 millió aktív játékos egy parádés szám lenne. De gyanítom, hogy nem mindenki maradt aktív játékos a tutorial után. Mondhatjuk úgy is, hogy a játékosok 2/3-a arra sem méltatta a játékot, hogy a tutorialt megcsinálja.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
Square ugye eladta 300 millióért a nyugati stúdióit az Embracernek, most meg állítólag az Embracer eladta a Tomb Raidert az Amazonnak 600 millióért.
Így mondjuk érthető hogy miért ők fogják kiadni az új részt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz Bad Pritt #103303 üzenetére
Én még csak az elején tartok, de eddig nagyon tetszik. Főleg úgy, hogy kb a semmiből jött, és ráadásul játszható is. Legalábbis eddig semmilyen bug nem jött elő nálam. Úgy látom a netes kritikák is eléggé nagyra értékelték, szóval szerintem nem kizárt egy folytatás. A jó alap már megvan.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
parandroid
félisten
válasz icemad #103304 üzenetére
A Hall of Famer acsit, azaz kvázi a ‘kampány’ végigjátszását az xbox app szerint valami 10+ % teljesítette, szóval kb 3 millióan. Most így végigpörgetve, olyan 1-3%, aki tényleg ‘sokat’ játszott a játékkal.
Ami nekem különösen vicces, hogy van egy acsi a horizon openre, ami a multit jelenti, ebben a játékosok kevesebb, mint 0,5%-a jutott el 100-as szintre. Én valami lvl 160 vagyok benne, pedig kerülöm, ha tehetem, csak akkor multizok, amikor a heti feladat miatt muszáj, illetve amíg kiütöttem a szükséges acsikat/accolade-eket. Nem baj, fiúk ugye a multit erőltetik,mert ‘ez minden játék lelke’. Pföj… A másik nagy kedvenc ugye az eliminator mód, ott 0,75%-nak jött össze valaha egy győzelem. Azaz olyan 200k játékosnak volt benne sikerélménye ever. Ugye a dorradalmi újítás az FH4 óta, amit mindenki utál, mint a szart, és semmi keresnivalója egy autós játékban.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
Nem tudtam mit várjak a játéktól. A bejelentéskor nagyon megtetszett mind designra, mind ötletre, de amit végül kaptam, arra nem voltam felkészülve. Szerintem megtaláltam a Series X|S generàció Sunset Overdrive-ját. Emelem kalappm a Tango elött, hogy ezt így összehozták. Az átvezetők valami mocsok jól néznek ki. A celshade miatt a grafika is kortalan, így 10 év múlva is ugyanolyan jó lesz elővenni, mint mondjuk egy Ori-t. Örülök hogy ez így a semmiből hullott a játékosok ölébe, és hogy a GamePass miatt megfelelő mennyiségű emberhez tud eljutni. Ha pontot kéne adni rá, akkor 8/10.
Nem tudom mennyire lesz nehéz ezrezni, de azért megpróbálom. Van benne még endgame tartalom.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
válasz Wesder #103319 üzenetére
Mocskos jól sikerült ez a játék! Én még nem végeztem vele, de szerintem hétvégén meglesz.
Kis update a Steam Deck-et illetően, megjelenéskor írtam hogy megy 720p/800p-ben 60 fps-sel. Ha bekapcsolod az FSR-t, megy 1440p-ben is sima 60 fps-sel. És az első alkalom hogy kellemesen csalódtam az FSR-ban, mert teljesen jól néz ki felskálázva is.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pár napja még csak pletyka volt, most már hivatalos, hogy Február 28-án lelövik a Rumbleverse szervereket. (RIP, élt fél éve) [link]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz icemad #103304 üzenetére
Szerinted egyébként melyik autós játéknak van jelenleg, a legnagyobb, aktív játékosbázisa?
predakon
Inkább ez a hozzáállás szomorú.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
válasz predakon #103323 üzenetére
Mivel ez nem egy több 100 órás AAA játék, kár lett volna előre lelőni a tartalmát a játékosok által (általában...) követelt játékmenet videóval.
Ennél a játéknál mindenképp előnyös volt, hogy a semmiből, meglepetésként érkezett.
Több év fejlesztés után, minden infó megosztása nélkül, szándékosan így lett ledobva. Szerintem nem ütött volna ekkorát, ha már régebb óta tudunk róla. Függetlenül attól, hogy szerintem baromi jó játék.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
válasz predakon #103323 üzenetére
Én jobban örülnék, ha mind így működne, nem éves infómorzsák a semmiről kb. Kisebb címeknél pláne, 4-5 bemutató alatt ellövöd a játék nagyrészét, élményét és a kutyát nem érdekli majd.
EA szokta egyébként ezt jól csinálni, amikor hoznak egy hosszabb gameplay-t akkor már csak pár hónap és megjelenik az adott játék, pont megvan a hype és nem fog átcsapni rinyálásba se, ha valami miatt még kellene foldozni rajta és elcsúsznának, az meg talán náluk a legritkább.
.
-
.LnB
titán
válasz Steve1207 #103334 üzenetére
Nem. Az a baj, hogy maguk a kommentek jönnek a semmiből, minden infó nélkül. Nincs kifejtve, hogy a miért gondolja ezt. Csak így beböfög valamit, aztán jól van. De legalább kitér az én monológjaimra, hogy irányt adjon, hogy neki a beszélgetés nem fontos. Pár szóban képes kommunikálni, mert az kényelmes gondolom. Bár akinek a Forza Horizon 5 térképe is túl sok információt tartalmaz, attól ez nem meglepő megnyilvánulás.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Marcsello31
őstag
Valaki letöltötte már az age of empires definitive edition 2őt? :D Csak hogy engem se felejtsetek el "viccelek"
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
válasz parandroid #103318 üzenetére
Az UnderDog acsi után én már elengedtem a Forzás öcsiket...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Rigormortiis
veterán
válasz Bad Pritt #103340 üzenetére
Én így is kaptam a végén egy 0,2 százalékost (perfektre kellett csinálni a végső nagy robotos harc hosszú qte-jét). Elsőre meglett, csak azon lepődtem meg, hogy egy ilyen ritka trófeát beadott. Jó vagyok ritmusjátékokban
Pár gondolat a játékról: Tudni kell, hogy ez nem egy aaa cím, frissen megjelenve 13 ezer jó magyar forintot kérnek, aminek minden fillérét megéri (meg persze gp-ben ingyen van). Üdítő színfoltja a mai játékfelhozatalnak. A játékmenet, ami a legjobb benne. Kicsit ritmus, kicsit devil may cry, kicsit platformer. Szuper!
Ami nem tetszett, az a pályadizájn. A játék kétharmadáig semmi változatosság nincs, akkor kicsit el is ment tőle a kedvem, de a végén mindenért kárpótolt. Széles mosolyra húzódótt a szám, amikor meghallottam felcsndülno a Perfect Drugot a NIN-től a végső harc alatt!
Szóval egy remek játékot kaptunk, mindenkinek ajánlom, hogy legalább próbálja ki (lehetőleg japán szinkronnal).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #103349 üzenetére
Áh az semmi, ilyen acsik vannak, hogy dmg nélkül végigvinni egy egész pályát, S rank egy teljes pályán (lehet én vagyok béna, olyan 60% Timingot átlagolok, S rankhoz kell minimum 80% szerintem).
Meg a Spectra ajtós is halálos, eddig hármat csináltam meg, az egyiknél levegőben kell maradni végig, a másiknál csak sikeres parry után 12 ütemben lehet sebezni, a harmadiknál sikeres parry utáni ütemben kell partnert behívni, hogy sebezzen, ha elrontod az ütemet, reseteli az egészet. Mindezt timerre. És van még 7 ajtó.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest