Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz IntelKiller7 #103500 üzenetére
Itt ír is valamit ami nem teljesen tiszta nekem…
You can unlink your platform accounts from your EA Account if you want to link them to a different EA Account, as long as your EA Account has never had the same account type linked to it before. (Talán, hogy unlinkelheted és linkelhetsz másikat amihez korábban még nem volt olyan platform account hozzárendelve??)
Mindenesetre én kukáztam volna az unlinkelt ea accountot, és vatta újat akartam linkelni, úgy elvileg működött volna -
Madoc
veterán
válasz IntelKiller7 #103500 üzenetére
Igen, én is így tudtam.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Mephike
őstag
válasz l.skywalker #103508 üzenetére
True Story!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #103508 üzenetére
Szerintem akkor a többi készülő f2p játék meg se jelenjen.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz homerhamm #103511 üzenetére
Vagy ne tucatszámra jelenjenek meg ill. ha már megjelenik akkor rakjanak bele valamit amitől nem kerül a kukába fél év után. De már lassan vicc kategória, hogy van olyan játék ami mire eljut a nagy tömegekhez addigra kukázza az EA vagy az Ubi
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dinomano
senior tag
Olvastam, hogy drágul Series X/S, hasonlóan a PS5-höz... :-/
Olyan dolgok történnek, hogy 2-3 konzolgenerációval ezelőtt az ember nem is gondolta, hogy lesznek ilyen dolgok.../(^_^)____7=--- - - >|
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #103505 üzenetére
Később fog belőle jönni egy speciális kiadás amivel privát szervereken lehet majd tovább játszani vele: Knockout City | The Future of Knockout City
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
Elkezdtem Age Of Empires.... Huh azért szoknom kell az irányítást. Még csak a tutorial résznél vagyok, de erős dezsavűm van sokszor.
-
mcwolf79
veterán
Na lepörgött a Dead Space Remake , 14 óra körül volt médium fokozaton . Ez egy zseniális alkotás a műfajában (is). 9.8/10 . Annyi csak a levonás oka , hogy a készítők igazán rábízhatták volna a user-re , hogy a New Game plus esetén milyen nehézségen akar indulni . Én médium fokozaton toltam végig , de ng+ esetén csak eggyel magasabb fokozaton lehet indulni . Tehát ha maxolni akarom (1000) akkor 3 végigjátszás kell. Szívesen nekiveselkedtem volna másodjára Impossible fokozaton , ahol a sebzés ugyanaz , csak 1 mentés slot van és a halál az végleges . A páncél és 2 fegyver maxon van , szóval sztem boldogulnék.
Mondjuk ez csak kisebb kényelmetlenség , nem fog nehezemre esni a 3 menet .
Amúgy örömmel konstatáltam , hogy jópár elemet megváltoztattak. Pl. a meteor lelövős küldetés , valamint a Boss -fight-nál kivették azt , hogy le kell lövöldözni a csápokat (fejjel lefelé fordított irányítással irritáló volt a csápokat tartó gömbök levadászása).Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #103516 üzenetére
Amúgy nem dőlnék a kardomba, ha nem lennének többet f2p játékok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #103516 üzenetére
Sokkal többet, csak aztán az NFT fiaskó után lelőtték az összeset, egy teljesen f2p, platformokon átívelő ökoszisztéma készült a Quartz-hoz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
Dead Space Remake
és egy
Dead Space Remake Digital Deluxe Edition Upgrade
Xbox Series kódokért
Jelentkezni lehet:
→ ITT ←
Jelentkezési határidő:
2023. február 5.
Vasárnap 20:00
Köszönjük a név nélküli feljajánlást!
Sok sikert!
Szabályok:
érvényes regisztrációval és min. 50 hozzászóllással az EBBEN a topikban!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #103520 üzenetére
Nálunk már rég drágult, hála az inflációnak és a valutaromlásnak
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #103521 üzenetére
Köszönjük a felajánlást! Ezt most kihagyom, mert nem szeretem a horrort. (Vagyis amiben jumpscarek vannak.)
-
30z.Samu
félisten
-
Guitar14
senior tag
Erre beneveztem. Hatalmas köszönet a felajánlásért!
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
persil
nagyúr
Uh, nyerjek ma'!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uh, nice. Ezt offolom most de köszönjük felajánlást.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Dawide@axele
aktív tag
Köszönjük a felajánlást! Még soha nem nyertem semmit de hátha most !
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
tudi13
aktív tag
Szuper, köszönjük!
-
.LnB
titán
Köszi a felajánlónak!
Aggódtam, hogy vajon megvan e az 50 hsz-em.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Dawide@axele #103534 üzenetére
[link] Neked 137 van.
(Nekem meg ezzel, épphogy meglett az *50. )
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
adam1991
tag
köszi a felajánlást, kár hogy ez csak 12. hsz-em de a többieknek sok sikert.
-
.LnB
titán
Most azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha lenne szorzó mindenkinek, attól függően, hogy mennyi kommentje van. x*50, és annál nagyobb esély a sorsolásokon.
Nos akkor az lenne, hogy mindent wesder nyerne meg. Bár ő lehet nem is jelentkezik ilyenre, mert neki vannak ""elvei"".
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dawide@axele
aktív tag
Aki esetleg játszott a Callisto Protocollal és a Dead Space Remakkel ,érdeklene a véleménye.Pro és kontra a 2 játékról.
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
.LnB
titán
válasz Dawide@axele #103540 üzenetére
Nem játszottam velük, de annyiszor olvastam már, hogy simán megmondom én neked.
A Callisto gyenge, de olcsó.
A DS Remake jó, de drága.És mindjárt jön Bad Pritt, aki majd megpróbál rábeszélni a Callisto-ra, mert jó azért az.
-
.LnB
titán
válasz csuvicsuva #103542 üzenetére
Ezt őszintén nem értem most.
-
.LnB
titán
válasz Dawide@axele #103543 üzenetére
Egyébként valahol tényleg ott lehet az arany középút, hogy Callisto-t olcsón megveszed, a DS Remake-re meg vársz Game Pass/ EA Play-be. Bár az kb 1 év lesz asszem (általában eladási adatoktól függ).
-
Bad Pritt
félisten
DS Remake-ben jobbak a hangok, nyomasztóbb, távolsági harccal. Callisto Protocol szebb, szerintem látványosabb, inkább ritmus alapú közelharccal. Sztori mindkettőben gyenge, boss harcok szintén.
Teljes árat egyik sem ér, ha megnyered a DS Remake-et örülj neki, de inkább várd meg az EA Play megjelenést, Callisto szerintem rövid úton GP-be fog kerülni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Redneck #103494 üzenetére
Szokott lenni a szivárványos változat is, tudod, amikor a játék alá nem az van írva, hogy coming soon, hanem az, hogy coming out.
.LnB: ja, azt hittem, hogy a játék wokeosítására gondolsz (gendersemleges mosdó, ázsiaiból fekete, leszbikus öreglányok).
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bad Pritt
félisten
-
.LnB
titán
válasz csuvicsuva #103547 üzenetére
Neeem. Semmi ilyesmi.
-
mcwolf79
veterán
Ha egyikkel sem játszottál akkor minden kétséget kizáróan a Dead Space Remake . A grafika , a hangok , az atmoszféra zseniális . Hiába a Callisto-t az eredeti DS alkotói készítették, nem sikerült felnőni a feladathoz , hogy túlszárnyalják az eredeti játékot . A DS minden tekintetben jobb .Lehet maga a grafika jobb a Callisto-ban , nem ér semmit ha az atmoszféra nem az igazi . Nem mellesleg a DS is gyönyörű .
Boss harcok szerintem a DS-ben egyáltalán nem gyengék . A legtöbb súlytalanságban játszódik , ez szerintem feldobja a harcokat . Valamint azzal sem értek egyet hogy gyenge a sztori . Persze nem világmegváltó , de nem mondanám gyengének .[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest