Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz icemad #45379 üzenetére
Kemény sztorik, örülök hogy mindketten jól vagytok! Én sajnos csak kevésbé szívderítő példákat láttam magam körül, és sajnos volt belőlük bőven.
Ez a "mivel lehet viccelni meg mivel nem" téma meg elég komplex, és nincs is rá általános jó válasz szerintem, függ a konkrét személytől (ki hogy reagálja le az adott poént), a konkrét vicctől (abból is lehet szellemes és irtózatosan alpári, miegyéb), stb. Ha bármelyik végletet nézzük (azaz a "mindennel lehet" és "semmivel sem lehet, mert valakinek rosszul esik"), az nyilván nem megoldás – az utóbbira pl. egyre többször látunk példát az USÁ-ban, ahol lassan tényleg semmivel nem lehet viccelni, mert valakinek sérti az érzékenységét.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN