Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz MasterMark #8744 üzenetére
Az jo ha már a 250-es is matt
Miért érdemes a 4GB venni???
Értem én, hogy le kell húzni a népet az új előtt, de volt hír is: Xbox ár csökkenés... Akkor hol van az? Egy éve is 300 körül mozgott a juró.
(Kár volt el adnom, hiányzik a forza )
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #8754 üzenetére
Nagyobbat? heh... Nem hiszem , hogy van ember aki meg venné 74 ért a halo4-et vagy 104 körül az star warsost....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
woodbear
addikt
Zavvi kódot esetleg valaki tud adni? Utoljára kérem
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Algotis
addikt
Ma Nektek is f@szkodik a live?
Ledobál, kidob partyból, nem engedi csatlakozni másra stb.Androidos Outlookból küldve
-
Micsurin
nagyúr
320gb-os alatt a limited festésű halo4-re gondoltam
amúgy a 4gb-ban is van hely a hdd-nek?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
raziel01
veterán
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Nem félre értesz
17-19 k egy hdd... de 5k val olcsóbb már csak kb egy 4 gb-s konzol akkor 17-5k=12 tehát az illető
12.000 ft ért vett még 4 gb-t
az az 12k-val költőt többet...Ha matekon is ilyen aktívan számolnék nem 4 es lenne az fix
woodbear: vegyél valamit és az után kapsz
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Én
zsír újrólbeszéltem és 320 asról....algotis egy szép vers csak neked: Szidta a kormányt magából kikelve,
Mert nem kapott rumot OTP hitelre.
linkelnék egy orosz versikét is csak azért kapnék szerintem 1-2 akár 3 hét pihit[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Valaki meg tudna dobni egy Zavvi kóddal?
-
Micsurin
nagyúr
Versenyezhetnétek woodbearal ha valakinek van akkor bocsátassék versenyre e két ember közt
De ha rendeltek utánna kaptok... vegyél valami kis pár százas fülest és kapsz kupont én is azt csináltam...
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
-
raziel01
veterán
Lefeküdtem aludni, most keltem erre csomó játék akciós lett:
pl.: F1 2011 £8.88
Lessétek meg.Dungeon Siege 3 £7.78 megér ennyit?
-
Algotis
addikt
Nekem is jöhet zavvi kód Tomb Raidert kb. 7500ft-ért jó lenne bezsebelni!
Androidos Outlookból küldve
-
Xmodule
őstag
válasz raziel01 #8768 üzenetére
Köszi. Be is rendeltem kettöt. Jó árban van. Itt ennek a duplájáért adják boltba. Egyiket megtartom, másikat meg eladom aukcios oldalon amennyiért vettem. Igy ha megveszik akkor ingyen lesz meg.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Csöbronit
tag
Zavvi megbízhatóan postáz? Mennyi idő míg ideér? Egyből levonja a kártyáról a pénzt vagy csak amikor már postázták?
FaZe Clan Member - MLG player
-
Csöbronit
tag
Nem tudom nem én találtam ki,valaki írta itt
-
Csöbronit
tag
raziel01 írta: "1 kg felett nem postáznak. Amúgy meg ha olyan a postás akkor a kis csomagot is meg a nagy csomagot is kilopja."
Ezek szerint ő már látott ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
-
Bogyi007
veterán
Hy! Kinél kell jelentkezni, hogy nekem is legyen PlayIt-ről akciós játékom?
Egy Gran Turismo 5 kellene.
Az árát viszont jövőhéten tudnám átutalni postaköltséggel együtt persze.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest