Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #8048 üzenetére
Jaaa, hogy boxon van 768p is Amúgy inkább a hatszámjegyű TV skálázórendszerében bízom, sem mint a boxéban. Csak javít a képen, amikor felhúzza 1080p-re, azt meg a TV szépen leskálázza magának optimálisra.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
negyven2
veterán
Igen ezt elég csúnyán benéztem. Csak mikor rákerestem a L.A. Noire-ra játék mellet ezt is kirakta és mivel Midnight Club L.A.-böl is Complete volt azt hitem, hogy ez is az.
Amúgy ez a kérdésem valaki?
Ha megveszem aa Rockstar Pass-t akkor más profillal is elérhetőék lesznek a DLC-k? Csak mert a fő saját profilom az még legalább egy hónapig US régiójú.
(#8058) MasterMark: Amúgy nem Complete de szerintem is megéri így, hogy csak 480 a pass hozzá.
Habár lehet, hogy én ilyen formában veszem majd meg.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #8060 üzenetére
Szerintem ö is onnan rendeli.
mondjuk ott most 5 400 Ft körül van. Menni onnan a házhozszállítás?
Akkor az jó
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Ronam
addikt
Bioshock Infinite-el játszik valaki? Létezik, hogy az Audio Log-ok nincsenek feliratozva?
-
gabaglukk
csendes tag
sziasztok!
azt szeretnem kerdezni, hogy ha netre teszem a boxot, akkor az azonnal live-ra lep, vagy eloszor csak "siman" neten van? en buta ember vagyok, nem fer a fejembe, hogy mikor kimegy a netre a gep, hogy tudja regisztracio _elott_ letolteni a frissiteseket? vagy az nem a live-rol jon? nem ertem
bocs, ha zavartam... -
gabaglukk
csendes tag
ertem azt hiszem.
koszi! -
woodbear
addikt
Nem tudtam letölteni a boxra magát a profilt sem amivel az ac3at megvettem. Azt írta próbáljam később. Az miért lehet?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Navika75
csendes tag
Srácok !
Van meg ilyen maw kod? Gyerköcöm dijjazná ha valaki rám tudna dobni egy müködö kodot priviben.
Köszönettel maradok,
N -
woodbear
addikt
válasz molnarpeter #8072 üzenetére
Köszi, tényleg csak egyszer próbáltam amúgy
Neked is kösz Bobo de amúgy nem vagyok belépve sosem gépen egyik profillal sem.Oldalam: www.swsfoto.de
-
Prof01
veterán
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Tuto
tag
Sziasztok!
Karácsonyra vettem egy XBOX 360 winyos gépet üzletből (tehát minden mókolás mentes).
Azt szeretném megtudni, hogyan tudom hálózati multiédia lejátszóként is használni?
(PC mentes az otthonom, NAS, és MédiaPlayer van csak állandó üzemben)
Minden hasznos ötletet köszönök !
Üdv.
ui nem vagyok hard xbox felhasználó, így ha lehet egyszerű konyhai nyelven írjatok
. -
gyjani22
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek használt XBOX-ot hol érdemes meghirdetni, hol van rá igény? Facebookon nem volt rá jelentkező pedig megosztották páran. Fizetős oldalak kilőve.
-
Blaise
veterán
-
raziel01
veterán
-
MasterMark
titán
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. PC-m volt mindig, sosem vágytam konzolra, de a kinect, az asszony és a kinectes programok óta be kell szerezzek egy xbox masinát is... :-)
Viszont abszolute nem ismerem, ezért pár kérdés fogalmazódott meg bennem:
- van ebből több változat, típus is? Ha igen, mi a különbség, melyiket érdemes?
- nézegetem a hirdetéseket és 80k körül már kapható kinectel együtt a cucc, ami az alábbiakat tudja:Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Sensor + 2 játék
Tartozékok:
- Kinect mozgásérzékelős kamera, - Kinect Adventures játék - Ajándék NHL 09 játék - Matt fekete ház
- 250GB-os merevlemez - Beépített "N" szabványú Wifi kártya - 5 USB port (2 előlapi, 3 hátlapon)
- Kinect csatlakozó port (hátlapon) - 5.1-es optikai-digitális audió kimenet - 1 db Microsoft vezeték nélküli, rezgős joypad - AV kábel Garancia: 2 évEz így tuti,vagy sok mindent kell még hozzá venni? Ha jól gondolom min 2 joypad is kell, vagy kinecthez más is még?
5.1 hangzáshoz rá lehet kötni régebbi dvd lejátszóra? scart és s-video kimenet van csak...
Van esetleg ötlet, hogy hol, milyet nézzek, mire figyeljek?
Xbox live kell hozzá? mire jó?Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
kerlac
őstag
válasz MasterMark #8090 üzenetére
Természetesen elolvastam, jelenleg ezt néztem ki:
hdmi-n nem tudom hogyan teszek rá, hacsak nema géppel kötöm össze és annak a hangját viszem át rá. vagy vegyek külön hozzá egy 5.1-es hangrendszert? logitech kompatibilis azt írja...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #8093 üzenetére
A kinectre szerinted mondhatok egy árazást?
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #8094 üzenetére
No consuela.
Nem a Kinectel van baj hanem a játékokkal amik vannak rá.
Switch Tax
-
kerlac
őstag
válasz MasterMark #8093 üzenetére
Ööö, kimenetre is gondoltam természetesen, csak azt próbáltam kideríteni, hogy a dvd lejátszó, amin 5.1 van, öszeköthető-e vele, vagy saját 5.1-et kapjon...
Tudom, hogy a Witcher nem kinectes, de legláabb egyéb játékot is kipróbálhatok rajta, bár ezek nálam PC-n futn(á)nak gyönyörűen.
Nejemnek pl ilyen tornás, ugrabugrát keresek majd hozzá.
-
kerlac
őstag
válasz MasterMark #8097 üzenetére
Régebbi típusú Pana lejátszó, jelenleg a TV-hez használom hangnak, S-video és scart csatikkal rendelkezik, így fest:
És ahogy nézem a hirdetést, azaz xbox csomagot, abban nicns kontorrller, de van vmi joy. piffpuff játékokhoz jó a joy is?
-
kerlac
őstag
válasz MasterMark #8099 üzenetére
ahha, ok, köszi, nulláról ismerkedem a konzollal, bocs a hüle kérdésekért. Viszont ha jól látom lehet joystickot is kapni hozzá, mint a régi szép cplus és 64-es időkben, húú mennyit elnyűttem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest