Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Bioshock Infinite hány óra kb?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Zjunior #8701 üzenetére
Attól függ.
Nekem első végigjátszáson, hard módban 40 óra körül volt, de én kiélveztem minden pillanatát: percekig hallgattam a zenéket, nézegettem filmeket, keresgéltem, mászkáltam, lootoltam.Ha ész nélkül végigdarálja az ember, akkor 8-10 óra alatt is ki lehet végezni szerintem, de annak túl sok értelme szerintem nincs.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Zjunior
veterán
-
woodbear
addikt
-
Goldwin
aktív tag
-
Csöbronit
tag
Használ itt valaki Tritton Headset-et játékra?
FaZe Clan Member - MLG player
-
negyven2
veterán
Na szép kis bugba ütköztem AC3-ban . Mindegy max. újrakezdem, az egészet.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Micsurin
nagyúr
Na egy hajmeresztő kérdés:
Az xbox merevlemezről ha eltávolítom a burkolatot akkór asztali pc-be bele lehet tenni ?
más:
Ha veszek 320 as vinyót akkor azt csak a szervizben tudják bele rakni / vagy én is? utóbbit úgy értem ha én rakóm bele nem bukóm a garit ( már ha bele lehet rakni bontás nélkül)?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Xirtam
veterán
válasz Micsurin #8714 üzenetére
Ha vásárolsz egy 320GB HDD-t azt csak belekel pattintani, így természetesen te magad is beletudod tenni. Ez a garanciát nem befolyásolja. Ha leszednéd a burkolatot a merevlemezről (ami nem fog sikerülni, mert ragasztott) a PC akkor sem fogja látni a fájlrendszerét a merevlemeznek.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi ! És vajon el lehet adni a 250-est? bontót alkatrészként? Mert nem lesz a konzol fél éves mire veszek nagyobbat !?
kár , hogy csak 1 fér belülre[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Algotis
addikt
-
gegg
tag
Akkor a shopto szállít kis hazánkba ?
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segitseg. Ismerosom ma vett egy slim boxot 2 db joy-al. Az egyiket felismeri es kapcsolodik, a masik csak villog. Hogyan tudom a masodikat is a konzolhoz csatlakoztatni?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
MasterMark
titán
válasz wertigo1984 #8723 üzenetére
A használati utasítást elolvastátok? Itt az összefoglalót elolvastad mielőtt feltetted a kérdésed?
szerk.: Hallod most látom, de te itt már régi vagy, és nem tudod ezeket?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
wertigo1984
őstag
válasz MasterMark #8724 üzenetére
Ok idokozben rajottek a megoldasra, nagyjabol elmondtam neki hogy mit csinaljom, mert anno nekem is volt hasonlo problemam.
Biza egyutt Halo-ztunk...
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
lacika8006
tag
Sziasztok!
Eladtam a 6850-es videókártyám, és most 7870-est szeretnék helyette.Másik dilemmám, hogy veszek egy X-box-ot, kinectel. Pár kérdés ezzel kapcsolatban, légyszíves válaszoljatok
1. Milyen felbontással dolgozik egy ilyen gép? Tudja a FHD-t játék alatt, vagy csak felkonvertálja?
2. Mennyivel "csúnyább" a kép a pc-s FHD-hoz képest?
3. érdemes még ilyet venni, vagy várjak a XBOX 720-ra,
4. lehet több tv-t rákötni vagy csak egyet?[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz lacika8006 #8726 üzenetére
1, nagyon keves kiveteltol eltekintve felskalazza
2, elegge
3, ezt neked kell eldontened
4, nemPSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #8728 üzenetére
igen, gondolkoztam rajta, hogy ezt irjam-e, de ennyi erovel, akkor barmire lehet
lacika8006: csak az exkluziv cimekert erne meg elgondolkozni rajata. Ha nem erdekelnek, akkor egyertelmuen jobban jarsz a vgaval.
Na mire bepotyogtem, te is irtad
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
MasterMark
titán
válasz lacika8006 #8729 üzenetére
Ha ilyen géped van, felesleges is az Xbox, hacsak nem érdekelnek kifejezetten az exkluzív címek.
Switch Tax
-
lacika8006
tag
válasz MasterMark #8731 üzenetére
Csak a kinect miatt gondoltam, jó dolog lehet, de akkor megpróbálok bérelni, vagy kölcsönkérni valahonnan egy-két hétre.... köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz MasterMark #8731 üzenetére
Vagy ha nem akar az ember haverokkal játszani egy konzolon, illetve ha nem akar hónapok várni a konzolos megjelenés után arra,h játszhasson az adott játékkal...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
raziel01
veterán
Dark souls 2 Gameplay Reveal
Not for pussies. -
nauro
aktív tag
Pár kedvenc oldalt dobnátok, ahol vásárolni szoktatok játékokat box-hoz? Nem nagyon vagyok ismert a témában, külföldi oldalak is jöhetnek, akik normális áron szállítanak hozzánk.
Köszi -
woodbear
addikt
[link] Érdekes. Nagyon örülnék ha ez lenne végül. Profil+letöltött játékok, XBLA-k is maradnának. Így oké a dolog. Használt játék?! Főleg pozitív.
Ja és a legnagyobb pirospont a visszafelé kompatibilitás.[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Mister_X
nagyúr
Geciii
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
Mappa
addikt
Új 4Gb Xbox-ok is még matt színűek?
Gondoltam veszek megint egyet de jól látom felment az ára? 1 éve 250GB gépet 45-47k között vettem
nem kötelező megadni
-
woodbear
addikt
Zavvi kóddal valaki meg tudna dobni? Megköszönném szépen
Oldalam: www.swsfoto.de
-
szabacsik
őstag
Kicsúsztam sry
Ezzel, tényleg meg lehet változtatni a kinézetet? Próbálta valaki? Mennyire "legális" ?/\____/\
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest