Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WhiteWalker #9253 üzenetére
Még mindig azt mondom hogy játékra az LCD jobb. Plasmát az én véleményem szerint inkább filmezésre érdemesebb használni.
(#9255) MasterMark
Van itthon egy Samu plasma nappaliban, nem tudok vele játszani. Olyan furcsa, plusz rosszul is vagyok tőle ha huzamosabb ideig próbálok játszani rajta. (mármint próbáltam korábban ugyebár. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
WhiteWalker
nagyúr
Ellent kell mondanom....talán egy 5-600K lcd képe adja azt a képminőséget mint egy 250K-s plazmáé...Plazma fórumba is ezt javasolnák...Mint ahogy MM írta,kicsit figyelni kell rá...
Vekko: 42"UT50E ennyiért best buy kategória , jobban jársz ezzel mint bármelyik hasonló árkategóriájú LCD-vel
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #9257 üzenetére
Olcsóbban lehet esetleg kapni ugyanilyen méretű Full HD-t, csak a 3D, meg a Smart hülyeség nélkül?
Switch Tax
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Megvan nektek a black ops 2?mert ehhez járt pluszban a Nuketown 2025 map kód.
a bonuszmap kódot beirtam, letöltötte de nem látom találom a játékban!
hogy van most?:ez hány pálya?Én zombie módban se látom csak 3 pályát.
Vagy valami lépést még kihagytam mikor letöltötte?WoT:jimmbo
-
Csöbronit
tag
Telefon headsetet lehet valahogy olyan hangkártyához csatakoztatni amin külön vannak alapból a bemenetek?
FaZe Clan Member - MLG player
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Csöbronit
tag
válasz MasterMark #9265 üzenetére
Semmi de benned bíztam mert mindig egyből válaszolsz amiért hálás vagyok
Szóval csak átalakítóval , ez nagy baj.
[ Szerkesztve ]
FaZe Clan Member - MLG player
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #9260 üzenetére
Lehet venni olcsóbbat, aszem LG-t LG 42LS3400 , de ezek elég kétes üzemü boltok....bár ennek a TV-nek a képe is szebb mint bármelyik hasonló árfekvésű elcédéé..Úgy mondják, hogy bármelyik gagyibb belépő szintű plazmának s jobb a képe...De az LG-t nem ajánlják a plazma fórumban sem ,(akkor inkább Samsung,) ugyanis a fentebb linkelt Panasonicnak sokkal jobb a képe, megéri azt a többletet kifizetni,óriási a különbség a kettő közt...ez alá ne add ,ha venni szeretnél.. Viszont a 3D-t és a smart hülyeségeket nem tudod kikerülni... , bele van építve mindegyikbe,ha kell, ha nem...
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #9267 üzenetére
Hát, akkor muszáj lesz kibírnom, ha valaha lesz ilyenem.
Amúgy ez az UT50E-nek legalább passzív a 3D-je, szóval ilyen polarizációs?Csöbronit: És valószínűleg csak építettel fogod tudni megcsinálni, mert szereltet nem találok.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #9268 üzenetére
Aktív 3D-s
-
lacy86
addikt
Hello Skacok!
Xbox360 Premium / tudom kicsit regi ,de meg megy / bekapcsolasakor E68-as problemat ir ki!
Utana neztem, HDD problema elvileg! / vagy kontakt hiba vagy teljesen rotty a winyonak /Esetleg ha valakinek volt kontakt hibaja akkor , hogy oldotta meg?!
Elore is koszi,
Udv.
-
Overdose.
csendes tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy magán a boxon ne lehessen fizetős játékot letölteni, csak a számítógépről? -
Vekko
aktív tag
válasz WhiteWalker #9257 üzenetére
Közben olvastam cikket ajánlott nézési távolságról. Az én esetemben kb. 2-2,5 méterről játszanék, filmeznék ágyból. Ami 720p-n 40" 42" ajánlott. 1080p-n ezzel a távolsággal már 60" kéne, arra nincs keret. Az xbox nemtud 1080p-t. Tehát igazából teljesen megfelelő lenne számomra egy 1366x768-as hd ready tv, nincs igazam?
-
lacy86
addikt
Ujra hello sracok!
Hosszas elmelkedes , szamolgatas , definiciok levezetese utana attertem PC-rol Xbox-ra!
Igaz meg nem 100%-ban , mert meg vissza kell rakni origira , de mar rajta vagyok , igerem
Lehet lesznek / sot / olyan kerdeseim amik mar nalatok alapnak szamitanak , en meg csak most fogom tanulni ezeket es igyekszem minel jobban elsajatitani oket illetve hasznos tagja lenni a forumnak.
Meg nincs se arany tagsagom , se live-om , stb... de rajta vagyok az ugyon!
/ csak 3 műszak mellett nem mindig olyan konnyu az elet /Xbox-WindowsLive ID: laccy86
Elore is koszonom a segitsegeket
-
L_YKing
addikt
Mw3-ban csak survival mód van?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
tDr1v3r
veterán
-
raziel01
veterán
Segítsétek, mert már nem bírom idegileg.
Amit szeretnék.
Létező offline profil Xbox-on, sose volt netre kötve.
Létező profil PC-n amivel már vásároltam Xbox 360 játékot PC-n.
Hogy lehet hozzákapcsolni a létező profilt az offline-hoz? Sok acsi van már rajta. -
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9290 üzenetére
Szóval akkor először az offline profilt csináljam meg Live-osra egy másik email címmel Xbox-on?
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9292 üzenetére
This Microsoft account is associated with a different xbox live profile. Ezt írja ki.
Nem akarom elbukni az offline profilt a sok acsival és a a sok megvett játékot is használni akarom a létező profillal. 1 darab profil kéne. De a rohadt net se segít semmit hiába googlezok.
Máshol meg azt írják, hogy 2 online profilt nem lehet egyesíteni.
Ha meg az offline-ból csinálom most egy online új emaillel akkor ez az eset fog fennállni. -
Torry
addikt
válasz MasterMark #9286 üzenetére
Ezért kérdeztem én is.
Semmi értelme visszacsinálni, inkább add el és vegyél egy tisztát, akár használtat. -
MasterMark
titán
válasz raziel01 #9293 üzenetére
Hagyd a francba ezt az összekapcsolgatást. Ha jól gondolom az online profillal még nem játszottál, csak a megvett játékok vannak rajta ugye?
Akkor mind a kettőt letöltöd a gépre, és az eredeti offline profiloddal is fogsz tudni játszani, a másik profilon lévő játékokkal.És ugye az offline profilodat is online-osítsd.
Switch Tax
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9295 üzenetére
Legszívesebben kivágnám a picsába az egészet.
De már 2 órája szopok úgyhogy az lesz.
Így van nem játszottam, csak a megvett játékok vannak.
Csak tudod van egy megszokott email címem és azt szeretem használni mindenhol.
Most csak ezért hozzak létre egy másikat.
De akkor ez lesz.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9297 üzenetére
Úgy voltam vele, hogy PC-n megveszem boxra ami kell és majd később hozzákapcsolom az offline profilhoz ha majd azon is lesz net.
Fene se gondolta, hogy ezt 2013-ban nem lehet. Nagyon ráérek majd azért írok egy panaszlevelet a Microsoft-nak. -
Vekko
aktív tag
Egy xboxnál mennyire számít, hogy 50Hz-es vagy 100Hz-es TV-én használjuk? 50Hz-en valóban kisebb az input lag?
-
L_YKing
addikt
Na csináltam új profilt és most ez fogad: 8C230002 meg ez: 800700E8 De trailereket tudok nézni.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest