Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Hogy járok jobban? Ha veszek xbox-monitor kábelt vagy univezális távirányítót, hogy áttudjam kapcsolni AV-re?
-
Mister_X
nagyúr
Cöh Najó, kapsz egy péest kis időre, most úgy is zéró tolerancia van (inkognitó mód rulz).
Amúgy sok boldogságot! Még nem érkezett meg a meghívóm, eltévedt a postás?
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
f.imi85
tag
Ezt megvette / probalta mar valaki esetleg? Elozetesen elegge agyon volt hypeolva, vajon tenyleg olyan jol sikerult es meger ennyit?
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #9053 üzenetére
De ugye bár kisebb a kép.
Akkor milyen kábelt nézzek az MM-ben? Ugye ez nem az a szétbontom a gyárit hogy beférjen a másik? -
Buster17
addikt
válasz MasterMark #9061 üzenetére
Kék sok lyukkal. Amúgy laptopé a monitor.
-
MODERÁTOR
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #9064 üzenetére
Na, a gépbe dugnám és adná a képet a laptop monitoron. Akkor így nem is lehetséges?
-
-
Prof01
veterán
válasz Buster17 #9073 üzenetére
Ja, értem. Hát olyat keress, amelyik kompatibilis a TV-d típusával. Ha megkérdezed a boltban, biztos megtudják mondani.
Már 500ft-től kapni ilyeneket: [link](#9069) mobal: A HDMI bemenet jól jöhet, különösen egy ilyen 18"-os full hd laptopon. Akár konzolt rá lehet kötni, vagy valamilyen munkára befogható. Bár akinek 1,5 MFT-je van egy laptopra, annak biztosan telik nagy monitorra/TV-re is.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #9074 üzenetére
OFF: Írtam az off-ba neked
Más:
ON: Holnap Dirt2, Dirt3 BO2 vagy Horizon multira jön valaki esetleg?Ja... hogy nincs GOLD-omProf01
Nem tudnak magyarul...[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Mivel, hogy eddig nem igazán volt Xboxom, de mindig is érdekelt, és hát a múltkori PlayIt óta már egy kicsit komolyabban mozgat a dolog, ezért úgy döntöttem, hogy Playstation 2 konzol helyett, inkább Xbox-t kezdek el keresni, csak azt nem tudom, hogy mennyiért, és hogy a régebbi vagy az újabb konzolt érdemesebb-e megvenni használtan ? Ahogy látom több fajta Xbox 360 is van a piacon. Az Xboxot lehet bővíteni memória kártyával ? Előre is köszibest regards, egy fórumozó blogger
-
Prof01
veterán
válasz Dyrtyho #9078 üzenetére
Szia!
Xbox 360-ból a Slim verziót érdemes venni, abból is a 250Gb-osat. Bővíteni bármilyen pendrive-val lehet 32Gb-ig.
Újonnan 50k, használtan 40k körül kapod meg. A garancia miatt érdemesebb az újat venni, illetve, mert a használt-piacon irreálisan magasak az árak, szvsz.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Buster17
addikt
MM-ben láttam 3 hónap goldot és 3+1 hónaposat ugyanannyiért. De a 3+1 hónaposon rajta volt az a Judgement játék borítója is. Szóval csak ahhoz a játékhoz jár a gold, máshoz nem?
-
G@ß!
őstag
Mystery Discount - Save up to 20% on your next order:
Your Mystery Voucher: 3675-07D3-4FE5
Jelentkezzen aki felhasználja.
-
Def26
félisten
Új STAR TREK játékról mi a véleményetek?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz dilipok #9098 üzenetére
Én sem vagyok rajongó, csak kéne valami új játék. Alien után kicsit jobban utána akarok kérdezni a dolgoknak, mert az elég ramatyul sikerült.
raziel01:
Mindjárt ránézek mi is az.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest