Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
Kérnék a leggyorsabb egyéntől egy referrer kódot zavvira.
Köszi! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
cerci89
csendes tag
Hello!
Egyik rokon kis srác kapott egy madcatz kormányt xbox360hoz és engem kért meg hogy kelltsem életre, de nem jutottam vele semmire. Nem vagyok nagy xboxos, sőt. Annyi kérdésem lenne, hogy mit kéne tenni, hogy működjön, mert már megeszi a fejem miatta.
A segítséget előre is köszönöm.
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #8799 üzenetére
honapok ota? Jo nagy balf*sz lehet a lelkem, mert 28 nap utan siman visszakerhette volna a penzet, vagy ujrakuldethette volna (tracked csomagkent kuldik ujra altalaban)... Nekem sem erkezett meg a multkor (50 fontos pakk), egy honap mulva beszeltem veluk, masnapra vissza is utaltak a penzt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #8808 üzenetére
ez hulyeseg... ilyet nem mondanak... tobbszor volt mar ilyen, es sose mondtak, szo nelkul ujrakuldtek/visszautaltak a penzt.
#8810: Ez van, a magyar posta mar csak ilyen. Amig kint eltem, egyetlenegy csomagom sem tunt el, akarmekkora volt (pedig nem keveset rendeltem, szinte mindent igy vettem). Sot, volt, hogy a szomszednak adta oda a postas es este szepen becsongetett, es odaadta a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz dilipok #8815 üzenetére
elirtam, a 8816-ra akart menni.
Meg annyi, hogy az az igazi szolgaltatas, nem az amit jonehany bolt itthon megenged maganak (persze vannak kivetelek) Nem csak jatekok, de minden mas szolgaltatas teren is... hanyingerem van nehanyszor. Az egyeduli amit tenni tudok, hogy csak egyszer jatszhatjak el velem, utanna a kozelebe sem megyek a boltnak
-
Csöbronit
tag
Velem van a baj vagy nem csak szerintem lett hihetetlenül primitív az új Grid a videók alapján. Komolyan mintha a legutóbbi NFS Most Wanted-et látnám csak versenypályán. Nem értem és valószínűleg senki nem is fogja tudni nekem megmagyarázni azt,hogy az x360-as forza és PS3 GT sorozaton kívül,miért nem képes semelyik cég illetve fejlesztő letenni valami komolyabbat az asztalra. De biztos lesz kereslet a 48. árkád szarra.
FaZe Clan Member - MLG player
-
woodbear
addikt
Indiai profillal ingyenesen letölthető a Dungeons&Dragons Daggerdale játék.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Bogyi007
veterán
válasz Mister_X #8822 üzenetére
Mé mi nem azok vagyunk?
Csak az irányzékkal van baj. Ugyanis mi visszafele....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #8824 üzenetére
Aha, kávét szokta hozni nekem minden reggel
-
Bogyi007
veterán
válasz woodbear #8825 üzenetére
Hádde tesvírem occsó kávít ín is tudok....
Viccet félretéve, azért kiváncsi lettem volna arra az elhatározásra amikor az bevillant hogy neked indiai profil kell éppen a boxhoz.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bocaa
senior tag
gta5öt hol lehet legolcsóbban előrendelni?
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Micsurin
nagyúr
konzolvilág talán de a 576 ban is... 499 ft a különbség a konzol világ javára....
De én a helyedben nem rendelném elő.... várnék vele kari-ig akkor esni fog az ára[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz philoxenia #8839 üzenetére
Az igen
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Algotis
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz philoxenia #8842 üzenetére
he he ez nagyon oda vág
-
woodbear
addikt
RDR és MaxPayne3 szintlépésre tökéletes szombat [link]
-
Prof01
veterán
Itt a teljes 2013-as Call of Duty Championship!
Nézzetek bele! Durva, hogy játszanak![ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
-
raziel01
veterán
Akik csütörtökön rendeltek Dirt 3 complete-et:
Nektek feladták már a csomagot?
Csak mert az ajándékot postázták azt írták de a játékot nem.
Pénzt meg levonták már.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest