Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinPho
senior tag
válasz Laslow #48048 üzenetére
Ez a probléma nálam is gyakran előfordul. Nekem legtöbbször headset ki-bedugása okozza néhanapján, meg olykor Snapchatnél. Szerintem ez 8.1 Krankheit. A Cyan vagy talán valami más javít rajta. (majd... valamikor... )
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Elraktam ebéd után a Lumia 620 telefonomat a zsebembe, simán megnyomva a jobb oldalt középen lévő ON/OFF gombját. Később a villamosmegállóban előveszem, megnyomnám az ON/OFF-ot, hogy bekapcsoljon, de semmi nem történt. Semmire nem reagált a készülék. Percekig nyomkodtam a bekapcsológombot (röviden, hosszan, akárhogy), semmi. Gondoltam, majd beérve a munkahelyemre leveszem az aksit és talán akkor bekapcsol. Munkahelyen előveszem a telefont, bekapcs gomb, kéri a PIN-t (újraindult, mert amúgy nem kér PIN-t). WP8.1 másfél hete, ez az első furcsaság - ilyet előtte sosem volt.Délután lementünk sétálni a feleségemmel. Elővette a Lumia 520-át, amin pár napja szintén WP8.1 van, hogy lefényképez valamit. Nem kapcsolt be a készülék, semmire nem reagált, épp mint délben az enyém. Percekig próbálkoztunk, de semmi. Se egy Viszlát felirat, hogy kikapcsolna, se egy NOKIA felirat, hogy bekapcsolna, abszolút semmi. Gondoltam, majd ha hazaérünk, megnézzük alaposabban. Hazaérve bekapcs gombra kijelzi, hogy a készülék kikapcsolásához húzzam lefelé a nemtommit (tudjátok, a normál kikapcsolás megerősítése képernyő volt). Nem kapcsoltuk ki, mégis kért PIN kódot (amúgy ez sem kérne, ha csak simán bekapcsoljuk, csak újraindításkor). Szóval ez is újraindult valamiért. Előtte sosem csinált ez a telefon sem ilyet.
Ismerős ez valakinek? Mi okozhatja, van rá megoldás? Elég aggasztó, hogy bármikor kikapcsolhat, és nem tudjuk használni jó ideig...
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
WinPho
senior tag
Jól láttam, hogy a Lumia 1520 nincs egyik szolgáltatónál se? Vagy csak átsiklottam rajta?
legiaap: Egész jó, bár a 720p-t nem értem.
[ Szerkesztve ]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
legiaap
félisten
Hoppá: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
alevan
őstag
Volt egy ügyfélszolgálaton egy kis "vitám". Mikor fogyasztóvédelemmel jelentkeztem az adott cégnél, a hívásról készített másolatuk "eltünt"....
WP8-on van-e app, amivel egy telefonhívást fel lehet venni? WP7-en volt a Cal Recorder Pro, de az nem megy WP8on.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Oppenheimer #48015 üzenetére
Xiaomi?? Sátán távozz
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
hülyegyerek
addikt
válasz FіkuszKukіsz #48026 üzenetére
3 töltővel, 2 kábellel. Biztos, hogy a telefon rossz.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz hülyegyerek #48019 üzenetére
Tudom h.ulye kérdés de másik kábellel nem próbáltad meg?
Romanes eunt domus
-
Clemi
veterán
Pár hónapja már használom én is de ahogy szerintem sokan mások, offline módban, vagyis WiFi csatlakozással bekapcsolom offline módba azokat a lejátszási listákat gyűjteményeket, amiket jó eséllyel hallgatni akarok (ha SD kártyára másolgatnám a saját gyűjtésű mp3 albumaim még körülményesebb lenne) de még eddig nem volt semmi gondom a spotify-vel. Bár egy baja van, amit nem tudok mire vélni, hogy ha megállítom (csak pause) a headsettel a zene lejátszást, egy bizonyos idő után nem lehet folytatni a lejátszást, újra be kell lépni a programba és onnan elindítani.
-
Ventur@
senior tag
no1r és btudos: Hogy erre nem is gondoltam . Látszik, hogy mennyire új még nekem ez a WP.
Nagy köszönet nektek a gyors infóért, mert pont ezt kerestem .
Azt sajnálom, hogy nem lehet "kicsempézni" ilyen infót, de ha csak ennyi az egész (hosszan nyomva és Részletek), akkor fene bánja. Jó ez így is .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e valahogy, hogy kimenő/bejövő hívás után kiírja a telefon hogy mennyi idő volt a beszélgetés (mint a régi Nokia-knál. Van egy Nokia 5228-am és ott megy ez a dolog. WP-és Nokia telefon ez az első nekem )?
Összhívás időtartamát már megtaláltam .
Telefon: Nokia Lumia 630 (Vodafone). WP 8.1 és minden frissítve van rajta.
Van erre valami app (hívásidő kijelzés), vagy valami rejtett beállítás, amit még nem találtam meg (1 hetes a telefon, szóval még eléggé új minden nekem WP területen )?
Előre is kösz a választ !
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
hülyegyerek
addikt
20 percnyi kábellel történő varázsolás ( ráolvasás, levitáció, vérmágia) után sikerült csatlakozásra bírnom a kis hamist, fel is repült rá a 8.0 recovery tool segítségével. Így azért nyugodtabban adom le javításra.
szerk: mennyire játéktelefon kinézete van így, ezekkel a borzasztó nagy ikonokkal felül, meg az egyszínű csempékkel....
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz hülyegyerek #48016 üzenetére
2 honapos a telefon, vagy ket honapja rossz a csatlakozo? Mondjuk egyik eset se tul biztato.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
hülyegyerek
addikt
Elérte a 1320-asom usb csatiját a végzete, küzdelmes 2 hónap együttlét után végleg feladta a küzdelmet. Se nem tölt, se nem csatlakozik a géphez, szóval valószínűleg devpreves 8.1-el kell leadnom javíttatni. Remélem tényleg nem fognak sz@rakodni a garanciával.
-
Oppenheimer
nagyúr
Nincs konkrét ötletem, vagyis van, de az a xiaomi power bank, és gondolom nem jöhet szóba. Mondjuk elég jóminőségű termék. Van 5200 es 10400 mAh is. Ezen kívül szétnézhetsz ebayen mik vannak.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
no1r
őstag
jóféle powerbankra engem is érdekelnének ötletek
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Dave™
nagyúr
válasz Oppenheimer #48010 üzenetére
Nagyon jó cucc a DC-19, a telefonhoz abszolút elég, kicsi, praktikus. Tudom, hogy van nagyobb is (nagyobb méretben), de nekem bőven elég ez is.
-
pzstm
titán
jöhetnek ajánlások akár priviben is, hogy ne legyen szétoffolva itt a topik
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
BobTail
őstag
Én meg normális fényképezővel fényképeznék... ki az a hülye, aki fényképezésre használja a telefonját?!
-
Dave™
nagyúr
Értem, csak a DC-50-nél a veszteség miatt még a névleges kapacitását sem fogod tudni kiszedni belőle, ami majdnem akkora, mint a DC-16-é. A DC-16 pedig már a 920-hoz is kevés volt, mivel hiába 2200mAh, a töltési veszteség miatt nem tud ennyit átpumpálni, tehát még a 920-ast sem tudja teletölteni. A DC-19 igen, és még marad benne kb. egy bő negyed töltés. Mivel a DC-50 alapból is kis kapacitású, a töltésnél alapból is keletkezik veszteség, vezetékmentesen meg még több is, ezért túl sokat nem fog tölteni a 930 2400-as akkujába, és azt sem fogja olyan gyorsan tenni, mint kábelről. Szerintem sokkal racionálisabb a DC-50 helyett is egy DT-900 plusz egy DC-19, mivel kisebb, nagyobb kapacitású és gyorsabb ez a kombó, a vezetékmentes töltés pedig leginkább otthonra jó csak egyébként is. Sőt, igazság szerint bőven elég az útra egy DC-19 is, mivel mindkettőt fel fogja tudni tölteni kb. félig, az meg gondolom elég lesz.
De ez csak egy javaslat persze
-
pzstm
titán
akkor mesélek kicsit
Ösémmmel megyünk elég messzire nyaralni, neki 925-e van, nekem 930. Elég sokat akarunk fotózni, netezés is lesz folyamatosan meg ilyesmi. Ő ha bármi baj van tudná használni a DC-19-t, én meg a DC-50-t.
Így leginkább emiatt van tervben a kettő beszerzése. Nyilvána DC-50 mobilitása miatt átfedés van a kettő között
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Dave™
nagyúr
A DC-19 és a DC-50 viszont átfedésben van, így nem annyira látom értelmét. Én azt szeretem a töltőpadban, hogy ott van mindig az éjjeliszekrényen, este csak ráteszem a telefont, reggel pedig leveszem. Ha ezt hordozni szeretnéd, akkor oda a vezetékmentesség lényege, mert mindig ki-be kell dugdosni. Ráadásul vezetékmentesen kevésbé hatékony a töltés, mint vezetékkel, így a powerbank tényleges kapacitása kisebb lesz, mint amennyit egyébként vezetékkel tudna (és a DC-50-nek alapból is eléggé kicsi). Cserébe meg viszonylag nagy is.
-
Dave™
nagyúr
Egy powerbank szerintem sem lehet túl gazdaságos vezetékmentesen, mivel mindenképpen keletkezik veszteség. Annyi benne a jópofa, hogy egyben tud töltőpad is lenni és powerbank, de szerintem a kettőt egyszerre használni nem annyira jó ötlet, bár nem próbáltam még. DT-900-asom és DC-19-em van, nekem ez a kombó bevált.
-
btudos
nagyúr
Offline playlistekkel jatszom telefonon altalaban, mostanaban kezdtem ellustulni, miota 930 van, es sokszor neten hallgatok zenet, de nem talalkoztam ezzel meg.
Egyebkent meg a legutobbi Xbox Music update-ig sebessegben is foldbe dongolte, de leginkabb a zenei kinalat az, ami a Spotify mellett szol.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pzstm
titán
válasz BobTail #47999 üzenetére
De maga a DC-50 ugyebár ténylegesen vezeték nélkül is ad le töltést a telefonnak, mondjuk zsebben...miután az a kis szappantartó lemerült, azt mennyi idő utántölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest