Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
Segítsetek, a live.com-os levelező beállításaiban nem találom, hogy hol adhatok hozzá egy citromailes címet, hogy leszedje, majd törölje onnan a leveleket.
-
Oczu
senior tag
Üdv,
Tudnátok egy jó telekomos mms beállítást írni? Ativ s-en egyszerűen képtelen vagyok mms-t küldeni/fogadni, hiába van beállítva minden a leírások szerint
-
veterán
válasz Melack #35042 üzenetére
Mikor raneztem anno a regi fiokomra es lattam, hogy tizenparezer olvasatlan, akkor inkabb nyitottam egy ujat, ha kell valami, majd keresgelek a regiben, de nem nagyon volt meg ra pelda, habar az uj gmail is atiranyitva az outlookra, csak van egy par oras delay a gmailre valo megerkezes meg az atiranyitas celbaerese kozott
Everybody lies.
-
WinPho
senior tag
Valaki próbálta már a Maxthon böngészőt? Jobb, mint az IE?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
KunEmber
senior tag
ÓÓÓ, alkalmazásfüggő jelszó. A WP8-as 520-amra sikerült elsőre beállítani, minden csuda rendben volt, de aztán jött egy hard reset. Utána képtelen voltam működésre bírni, csak az segített, hogy kiütöttem a Gugliból az SMS-jelszót. Szóval én a kezdeti sikerek után nem tudtam megoldani.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
.LnB
titán
válasz Pttypang #35037 üzenetére
Igaz ez jó megoldás, de mi a hiba oka? Mert egyik napról a másikra történt. Nem állítgattam semmit.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
A WP 7.8-as telefonomon 2hete nem működik a gmail. A következő hibakódot írja ki: 8501001D
2hete van ez. Gmail fiókban alkalmazásfüggő jelszó is van beállítva de nem jó még mindig.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Szajo
őstag
válasz nicu71 #35034 üzenetére
Értelek, megnyugtattál, köszönöm szépen a segítségeket arra a döntésre jutottam, hogy veszek egy 520-at és ezzel el leszek fél vagy 1 évig és így legalább olcsóért beleszokok/látok a WP-be. Amennyiben jobban tetszik mint a Droid. Még az évben veszek egy erősebb WP telefont
-
nicu71
addikt
van a Nokiának is ilyen takarékos böngészője,nem próbáltam,az én igényeimhez megfelel az IE is.
Asztalin is több év tűzróka után váltottam IE-re /a 9-től felfele teljesen vállalható,lehet nincs csillió funkció,cserébe viszont gyors./
mobil verziót pedig a jól hangzó ígéretek szerint a 8.1-re kupálják ki."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Szajo
őstag
válasz btudos #35031 üzenetére
T-Mobile támogatja?
Egyébként Droidon az Opera mini ilyen, meg a Chrome. WP re nincs Opera Mini gondolom, vagy rosszul?
Tömörítés jól jön akkor is, mikor már elfogy az 500MB internet és lekorlátozzák a letöltést, ilyenkor Droidon előveszem az Opera Mini-t és abban minden bejön türhető időben... Hasonló megoldás WP-n? -
Szajo
őstag
WP-n van IE-n kívül más/jobb böngésző?
-
mazsi70
senior tag
válasz Воланд #35024 üzenetére
Már túl vagyok rajta .Egyszerűen nem jövök rá ,hogy hol b@szom el .
Egyébként áprilisban-májusban várhatók új Lumia típusok ?ui. Köszönöm mindenkinek a tippeket !
[ Szerkesztve ]
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
zsamiatt
őstag
kiváncsi vagyok mikor lesznek hasonló érintéses mozdulatok mint a 8.1 tabletten. Illetve tüntetik el a vissza nyilat illetve a keresés gombot. Pl az alkalmazás lehuzás -bezárás simán mehetne de a balról befelé program választó is.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Az outlook.com -ról hogy tudom lementeni a névjegyzékeket a számítógép outlook-jába ?
Remélem érthető voltam...Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
kchris78
veterán
Miert jobb Outlook.com fiok? Nekem gmailes van beállítva, naptár / címtár, működik, teszi a dolgát... Outlook.comot sajnos OSX miatt annyira tudok mást használni, ez a közös nevező.
-
Laslow
senior tag
Azt hogy oldanátok meg a legegyszerűbben, hogy a telefonnal elkészített fotót egy másik telefonra látható minőségromlás nélkül eljuttassátok?
Wifi adott. Simán e-mailben elküldve áttömöríti a videót és pocsék lesz a minősége.
Telefonon belül nem sikerült ezt még megoldanunk, csak számítógépes segítséggel: OneDrive-ról számítógépre letölteni, onnan YouTube-ra fel, majd a linket a másik telefon már simán megnyitja és megy a videó kiváló minőségben. Ennél kellene egyszerűbb módszer, lehetőleg szg. közbeiktatása nélkül."A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
joysefke
veterán
válasz Melack #35006 üzenetére
1, Regisztrálsz egy outlook.com-os emailt.
2, Beállítások-> további levelezési beállítások -> Email fiokok importálsa. Megadod a gmail.com-os fiókod adatait.
3, Levelek mennyiségétől függően vársz 5perc-több óra időtartamot.
4, Ennyi.A szép a dologban az, hogy a gmail-es fiókodnak nem lesz semmi baja, így ha nem tettszik az outlook.com, akkor használhatod azt tovább...
J.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Én is így álltam át Gmail ről Outlook.com-ra.
Egyszerűen beállítod az emailek átirányítását az Outlook.com-os emailcímedre, aztán már oda jönnek az új emailek. Sőtt, azt is megteheted, hogy az Outlook.com-os postafiókoddal leszedeted a Gmail-ről az összes múltbéli levelet.
Sőtt.: Aliast beállítva az Outlook.com-os postaiókodról tudsz írni leveleket, amiben a gmail-es címed szerepel mint feladó, tehát a levelezőpartnereid észre sem veszik, hogy váltás történt.
Én azért váltottam Gmail-ről Outlook.com-ra, mert tele lett a tököm a Gmail apró hülyeségeivel.
(Az outlook.com-nak más apró bajai vannak )a Lumia 820 csak jóval utánna jött
J.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest