Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz FighterDron #34798 üzenetére

    No offense... Ejj... megint az elmélet. Legyártod, de nem lesz olcsóbb, mint egy használt, jó közepes blokk. Víz mint szigetelő ez új, nyilván az autókban, fűtési rendszerekben, stb. azért van, mert senki nem tudja mik a víz tulajdonságai... Egy link: [link] ha tudsz jobb folyadékot, kérlek jelezd. Vagy ugorjuk ezt át szerényen.

    Nem mi vagyunk nagyra a microfinekkel, hanem Te az elméleteiddel... vagy nem ugyan azokat a hsz-eket olvastuk? Szerénység elvtársak!

    Ez az erőltetik a szivattyúkat megint ilyen elméleti dolog. Gy.k. a legtöbbnek az élettartama több, mint elég, hacsak nem cuppant be valamit, vagy nem szorul meg, etc. De nem a szűk rendszer miatt pusztul el, régen a 8-as csövezés és a nagy ellenállású blokkok világában is volt vizezés.

    Szal. maradjunk annyiban, h majd miután kész és csináltál méréseket, utána jelentkezz és oszd meg velünk. Az elméleti vízépítés és fizika jó, de mint tudjuk az elmélet és a gyakorlat csak elméletileg azonos... :)

    Amúgy grat az elszántsághoz, cégnél ahol dolgozom minden adott (mérnöki segítségtől az 5 tengelyes megmunkálóközpontig, lézeren és vízvágón át), de eddig mindig egyszerűbb, olcsóbb volt venni aprón, mint gyártani (igen, a CNC időt fizetném, akkor is ha megcsinálnák sutyiba ha a "kisboss" kéri).

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák