Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz F e Z o #7915 üzenetére
Mentapálesz egész jó elsőre idegenkedve kóstoltam meg de egyébként nem rossz. Ha nem bringával lettem volna biztos betoltam volna még 1-2-t.
mod:
Radi: Mostanában mindig kijut neked vmi szórakozás. Hol a hideg vizes zuhany, hol egy kis tüzijáték... Tudsz élni annyi szent.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #7915 üzenetére
Értem én, hogy EU szabvány, de miért pont 0,02 és 0,04? A 0,05 az valamennyire azért mégiscsak kerek szám. Uhh, annyitól meg is halnék szerintem..
A sört is megkérdeztem tőle, direkt azért nehogy potyára vegyek neki egy raklappal. Meg fogom ugyanígy a csokit is, meg mindent, ami még eszembe jut. A pénzt legvégső megoldásnak szánom, szerintem valami "ajándékkal" jobb meghálálni az ilyeneket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok