Új hozzászólás Aktív témák

  • zone

    őstag

    válasz Gyok2 #20088 üzenetére

    Ha nem, hát nem.

    (#20092) kymco
    Nem azért kérdeznéd, mert kíváncsi vagy rá, hanem azért, mert a válasszal lehet, hogy el tudnál indítani egy másik irányba. De meg sem adod ezt a lehetőséget, úgy tűnik, hogy csak a kifogást keresed. Tudsz repülni, csak most nem mutatod meg? Malakiás 3:10-ben is ott a felhívás Isten tesztelésére.
    Azt mondod senki nem tért meg csoda hatására, de korábban épp te mondtad, hogy megszólított a Szentlélek és ezután lettél vallásos.

    Ez nem az Istenre nézve ciki, hanem ránk, emberekre nézve. Globálisan nézve nem kellene meghalniuk, szinte minden rendelkezésre áll ehhez. Gyógyszerek, ennivaló, energia stb...
    Érdekes, hogy ezt mondod, mert pont az egyik igehirdetésben mondja Harmathy András, hogy "nem történik más, mint Isten akarata", "minden az akarata szerint történik". És nekünk nem áll rendelkezésre semmi a gyógyíthatatlan betegségek, a balesetek vagy a katasztrófák ellen. A katolikus egyház óvszerellenessége miatt vajon hány gyerek született eleve AIDS-esnek?
    Csak nem érdekeltek azok, akik tehetnének ezért abban, hogy bármit is tegyenek...
    Mégis, akik tesznek valamit pl. az afrikai gyermekhalandóság ellen, azok érdekeltek benne, fontos számukra.

    Az mennyire komoly áldozat azért, hogy a hibája miatt "bűnbe esett" emberiségnek megbocsásson, kitalálja ezt a kiskaput, hogy feláldozza magát saját magának, előre tudva, hogy csak egy három napos pokoltúra idejéig lesz halott és utána végre hazamehet a 33 éves kitérő után? Egyébként is mi ez a megszállott állat- és emberáldozat követelés?

    Visszaolvasva azt találtam, hogy nem válaszoltál arra, milyen bizonyítékokat találtál a Biblia és a keresztény hit igazolására? Itt azt írtad: "Érdekel, hogy amiben hiszek az igaz-e. Azért is tanultam az ókori történelmet, foglalkoztam a Biblia tudományos vizsgálatával, kerestem válaszokat a kérdéseimre."

    YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

Új hozzászólás Aktív témák