Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz lao ce #10895 üzenetére

    Sajnálom, hogy ekkora gyűlölet van benned felém. Vagy legalábbis az írásodból ez jön le.
    Ha megnézed a a szerinted taoizmust bántó hozzászólásomat, abban csak annyit írok, hogy örülök, hogy nem vagyok benne. Nem írtam azt, hogy milyen rossz hogy te benne vagy, vagy azt hogy az a sátán műve meg hasonlók, amiket te beleképzelsz és taoizmus bántó vádiratot látsz benne. Téged nem én vádollak, legfeljebb a saját lelkiismereted.

    Nem tudom, hogy benned honnan jön ez az iszonyatos ítélkezés és lenézés... Vádolsz ítélkezéssel holott én ezt nem is tettem és te magad ítélsz el.

    Persze tudom hogy nem vagyok tökéletes, de nem hiszem hogy olyan valaki lennék aki itt osztja az észt, csak a Biblia alapján próbálok válaszolni kérdésekre. Ez bánthat egyeseket, lehet... De mást nem mondhatok. Abban is igazad van hogy nem vagyok tökéletes, ezért is próbálok nem a magam eszére, hanem a Bibliára támaszkodni, nehogy személyeskedéssel vádolj meg.

    Örülök, hogy keresztyén emberektől olvasol könyveket. Ezzel nincs semmi bajom, ezért nem is kommentáltam külön. És persze azt a könyvet amit említettél nem olvastam, sajnos nem mindig van időm azt olvasni amit szeretnék.

    Nyílván két eltérő vallású ember nem értheti meg egymást, de nem én tereltem abba az irányba a témát. Próbáltalak téged megérteni és ezt te támadásnak vetted. Ezzel nem tudok mit kezdeni...

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák