Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MadMancs
veterán
Mindig tanul valamit az ember.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tomp
félisten
válasz zolee001 #84850 üzenetére
6,6" és a fullHD videó eléggé mosott rajta.
De ha HDMI-vel rákötöm egy 4K-s monitorra azon is max fullHD-n megy a Netflix...kenwood
Pedig ideje hozzászoknod mivel az IP alapú képtovábbítás a jövő.
Mobilhangnál is az IP hang felé megyünk. lásd VoLTE. Oké az analóg drótos telefonnál nincs jobb hát de na.
Voda boxon a youtube teljesen rendben van. Alapból 4K-n indítja a videókat és a minőséggel sincs gond. -
MadMancs
veterán
Milyen Netflix előfizetésed van? 4K csak a legmagasabb prémium csomagban van. Alatta FHD, még alatta HD, legalján mobil only.
Illetve hiába a full.
csomagom, TV Netflix app jön is 4K vagy az adott film maximum minőségében, de telós app ezt írja és változtatni se lehet.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tomp
félisten
válasz MadMancs #84855 üzenetére
Prémiumom volt. Az előfizetési adatoknál ott is van, hogy 4K de az appban lekérhető a minőség információ: VP9, HDR10, FullHD.
Hát köszi. Le is mondtam 1 hónap után. Ha a telefon kijelző felbontása nagyobb mint 1080p akkor miért nem engedi a magasabb felbontást? Youtube megy szépen telefonon is 1440p-ben.CoF
Widevine L1 még nem elég hozzá mivel nekem Widevine L1 van és max fullHD...[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Nem tudom, nem mélyedtem bele Netflix lelkivilágába.
CoF: Megmondom őszintén fogalmam sincs az mi. Nekem a lényeg hogy 4K TV-n jön a 15,25mbps/2160 HDR stream ha film elérhető ebben a minőségben , mobil appba meg kb most léptem először be hogy mizu a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz #72445440 #84862 üzenetére
Értem. Hát Samsung Galaxy A50, tavalyi de a samsung legtöbb darabszámban eladott telója lett. Szóval ismert is, friss is viszonylag. De annyira nem lényeg nekem mondjuk.
-
MadMancs
veterán
válasz #72445440 #84866 üzenetére
Samsung phones – All Samsung M-series and A-series phones launched in 2019 support HD Streaming (except for Galaxy M10). Galaxy A7 (2018), Galaxy A9 (2018) from last year support HD streaming as well.
Ebbe beletartartozik A50 is.
No majd holnap írok nekik azt meglátjuk.Köszi.
-
eight
senior tag
válasz headhunter #84859 üzenetére
Hat kb ugyanannyiért adnak Neked több mint kétszer olyan gyors netet + gold HD TV-t + meg mindent, amennyiért nekem csak netet, szóval talán nem olyan rossz az
-
Beniii06
addikt
válasz gboszi #84837 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor telenoros mobilneted van és mytv-re való előfizetés esetén nem fogyasztja az adatforgalmat. Van külön Telekomos online tv is magában(új generációs), arra is elő lehet fizetni magában, csak azt nem tudom az fogyasztja-e az adatkeretet.
"Got any other secret weapons?"
-
MadMancs
veterán
Nem tudom. Tv-n az info gomb megnyomásával írja milyen sávszélességgel és milyen felbontással jön a stream, telefonon nem találtam erre semmi infót, csak beállításoknál írja hogy max SD. 720p az meg már HD lenne. Csak annyit látok hogy az 1080 x 2340 es kijelzőn nem túlzottan szép.
-
tomp
félisten
válasz #72445440 #84877 üzenetére
Úgy értem, hogy hiába hivatalos partner akkor is csak max full HD+HDR a max minőség. Megkérdeztem a OnePlus-t tavaly, hogy miért: a netflix üzletpolitikája ezt teszi lehetővé. Csak a fullHD minősítést kapták meg... Telefonon 1-2 modellre van csak 4K támogatásuk...
De ha rootolnám a telefont akkor elbúcsúzhatnék a fullHD és a HDR-től is...Állítólag Vodafone TV boxon is azért kell még várni a Netflixre mert még nincs hivatalos minősítés. De gondolom 4K-s support lesz.
Ezért is üres a Netflix ESN sora a menüben. -
veterán
A UPC oldalán ez szerepel:
”Prémium csatornák: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax és Cinemax2, amik akár HD minőségben is elérhetők”
Szerintem egyszer HD lesz a Voda TV-n az összes HBO csati.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tomp
félisten
válasz szabogabor10 #84879 üzenetére
Így volt eddig is írva. Jó kis beetető szöveg UPC módra.
-
Erikoli
újonc
Üdv!
Esetleg tudna nekem valaki segíteni a követezőben: 1-2 naponta elmegy a UPC internetem. A connect boxot újraindítva megoldódik a probléma. Volt már kint több szerelő is és senki se tudott válaszolni. Eloszó rendben van, kábelek, csatlakozók rendben. Csatolom a modem értékeket.
Remélem tud valaki valami hasznosat. -
veterán
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #84883 üzenetére
A hangsáv is Dolby lett vagy maradt sztereó?
-
veterán
-
veterán
-
tomp
félisten
Az AC3 a kodek által használt fájl formátum. A Dolby Digital pedig a kodek márkaneve. Dolby Digital is lehet bármi. Mono, 2.0, 2.1, 5.1, 6.1, 7.1
Most kapcsolj valamelyik köztv HD csatornára vagy Viasat3 HD-ra! Mit ír ki az erősítő? Dolby Digital? Mivel ezeken a csatornákon most 2.0-ban megy a Dolby. A TV-m "Dolby Digital 2.0 és Dolby Digital 3/2.1 azaz 5.1" típusokat ír ki.Volt itt zavar abban is, hogy az AAC tud Dolby-t. Nem, Nem tud! Az AAC az AAC! A Dolby meg Dolby. Az AAC legfeljebb többcsatornás térhangot tud de az nem Dolby mivel az egy védjegyzett márkanév.
LouiS22
Nem, nincs Netflixem már. 1hónapra volt de mivel nem hozta az elvárt minőséget így dobtam. Hidd el 6,6colon is lehet csúnya a fullHD ha a kijelző felbontása nagyobb. Néztem volna 4K-s monitoron 4K-ban Netflixet erre nem lehetséges. Hát akkor kuka. Na meg most főleg eléggé érdekes helyzet van. Felbontás marad, de a bitrátát csökkentik. Már így is el volt maradva egy rendes 4K-tól a minőség. -
LouiS22
veterán
Én nem tudom, hogy te mit tekintesz "rendes" 4K minőségnek úgy általában, de streamben el kell felejteni az 50-60-80 megabitetes Blu-Rayt. Mellesleg ha nincs most Netflixed, pláne nem 4k-s csomagod, akkor ne mondj véleményt látatlanban arról, hogy most milyen. Arról pedig nem a Netflix tehet, hogy olyan eszközt vettél, amit nem certified. Ez színtiszta üzlet, ki lehet fizetni a royalty-t a vonatkozó feleknek és máris lesz 4k. Érdekes módon az LG és a Nvidia meg tudta ezt ugrani, lám van is 4K mind a tévémen, mind a médialejátszómon.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
tomp
félisten
válasz LouiS22 #84896 üzenetére
Attól mert nincs nekem Netflixem még tudhatom, hogy milyen a minősége mivel a múlthéten néztem rajta 1 filmet a kollégámnál.
Nem azt mondom, hogy pocsék de nem is valami acélos. Nem várok tőle 50-80Mbites minőséget de a normál Netflixes bitráta mellett is lehetne javítani a kódoláson.
Netflix erőssége nem is a 4K hanem a HDR(ami fullHD-n is van) és az 5.1-es hang. -
MadMancs
veterán
válasz LouiS22 #84896 üzenetére
Netflixnel mi a max bitráta? 1 hónapja vagyok előfizetve, szóval jelenlegi helyzet előtt óta, De akkor is és most is 15,25mbps /2160 a max ( 6-15,25 között váltakozik jelenettől függően). Nem tudom hogy Tv-m nek e ez a plafon vagy a stream max ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest