Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
Ezek jófajta splitterek vagy gyenge a bejövő jel vagy központi probléma van.
Bejövőbe van kötve a kettes egyik ág box másik négyes és abba van a modem?
192.168.100.1 címen nézd meg a modem értékeket, box jelszintet nézd meg menü 1789 utána sokszor le majd mégegyszer le kilépés back.
core2: Van bridge mód, ettől független jobban jársz ha maradsz a cisco sima modemnél.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz kabelmania27 #21551 üzenetére
Lehetséges hogy gyenge a jel, mert mikor anno be lett kötve az internet, egy idő után elkezdett szakadni a net és volt hogy használhatatlan volt napokig. Aztán jött egy technikus és nagyjából belőtte mert a tv-nek volt több jel adva, mivel a házban 4 helyen van tv így mikor állította nekem néznem kellett a tv-t hogy annak is maradjon jelerősség.
Kb 1 éve használok ci+ hd és azóta tökéletesen működött minden, most hogy állítólag volt ez a frekvencia váltás azóta nem jön be pár csatorna ami azonos frekvencián van.(eurosport hd).
Mivel telefonon nem tudtuk megoldani így mondta az ügyintéző küldenek ki majd technikust csak én nem bírok magammal ezért próbálkozom.
Egyébként van mediabox is a házban és nekem ci+ hd.
Mit kell nézni modemnél, lefelé ée felfelé irányuló és azon belül mik azok az értékek amik jók? -
Ybron
senior tag
-
Ybron
senior tag
válasz kabelmania27 #21555 üzenetére
Kettes elosztóba.
4 way splitter az 5-től 900 MHZ
Úgy van hogy a kettesbe jön be a jel, a tv-m abba van kötve és abból megy tovább a jel a 4-es elosztóba.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz kabelmania27 #21557 üzenetére
Próbáltam már úgy hogy kihúzom a 4-est a kettesből, de nem működött.
-
Mate
nagyúr
válasz Neil Watts #21549 üzenetére
Kérheted a wifi opciót, de ne tedd. Vegyél egy saját routert, mert Ubee modem amit adnak, nem sikerült valami jól. TC szintén, de azt se adnak már. Kérni meg amúgy se lehet, azt kapsz ami van.
-
club1
veterán
válasz Neil Watts #21549 üzenetére
Ha bridge módba teszed, szerintem nem lesz rajta wifi.
-
Topikgazda
-
club1
veterán
válasz Gubek-Einste #21562 üzenetére
Az szép...
-
club1
veterán
És ugyanúgy beállítható marad a wifi, nem tűnik el a modem menedzsmentből?
-
Mate
nagyúr
Ha jól tudom csak TC-n marad bekapcsolva a wifi, Ubee automatikusan kikapcsolja. Legalábbis nálam.
Nem is lehet visszakapcsolni.
-
Salex1
őstag
Sziasztok! Kábeles UPC-n van Debrecenben, és rá van dugva egy DVB-C/T-s TV, Box nélkül, és lefuttattam egy digitális keresést, és talált több, mint 100 csatornát, de nagy részük nem jön be "scramble channel" vagy "service not available" üzenettel. (De pár db bejön, pl M2, UPC filmajánlója...)
Be lehet valahogy ezeket hozni? A leglényegesebb az M1 lenne, ha lehet akkor HD-ben. Az a baj, hogy már van 3 box kérve, és 4-et nem adnak,és nem is érné meg, mivel szinte csak a Forma1-et nézném rajta.Másik kérdés, hogy analóg adásoknál valamiért torzítja a TV a képet. Hiába 16:9-es az adás, a TV is 16:9-re van állítva, de alul felül ott van egy-egy csík, és a kép összenyomott. Teljesen mindegy mire állítom a TV-t.
-
Handball94
aktív tag
Vannak még Scartos Boxok is.
A héten kértem egy sima SD-s, második boxot és olyat kaptam, még nincs rajta HDMI. -
Abel
tag
Sziasztok!
Szerintetek miért jelent meg egy 1200 forintos "upc wifi opció" a számlámon? Céges előfizetés, FPB_150_basic. Eddig is rajta volt, csak nulla forintért. Egy kicsit furcsa, mert nincs is a modememben wifi...Hívtam őket, de a számla most jött Díjneten, a UPC számlázási ügyfélszolgálata pedig hétvégén pihen.
-
Norbi_B
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis szakmai segítségre!
Van ez a UPC által adott EVW3226 (modem/router/AP vagy mi) és erre szeretnék egy tp-link wr841n-es routert bridgebe rákötni.
-Van-e erre lehetőség, meg lehet-e csinálni?
-Ha igen, hogy kell, mit milyen beállításokkal kell alkalmazni, hogy ez működjön.
Köszönöm szépenBenkó Norbert
-
Norbi_B
csendes tag
-
Norbi_B
csendes tag
válasz kabelmania27 #21574 üzenetére
Amit eddig csináltam/észrevettem stb!
- Ha Bridge módba rakom a modemet, a wifi egyből kikapcsol. A tp-link routert így meg nem tudom akkor vez.nélkül csatlakoztatni.
- A tp-link routert (WDS) megtalálja az SSID-t, csatlakozik. Szórja a tp-link a saját SSID-jét, viszont az internet kapcsolat nem megy át...[ Szerkesztve ]
Benkó Norbert
-
Norbi_B
csendes tag
válasz kabelmania27 #21576 üzenetére
Tehát, akkor nem lehetséges. Rendben köszi a segítséget
Benkó Norbert
-
Topikgazda
válasz Salex1 #21567 üzenetére
Mediacard kellene a tévébe, hogy lehessen nézni az adást de mivel már van 3 eszközöd így ezt sem kaphatsz.
A nem tévé csatornák olyanok amelyek pl, Videótár és hasonlóak.
Ha csak az M1 kellene akkor jó lesz az ingyenes MindigTV is.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
http://www.upc.hu/online-ugyfelszolgalat-nem-elerheto/
Online Ügyfélszolgálat
A szolgáltatás átmenetileg szünetel, kérjük próbálja később.Addig is a lenti linkeken olvashat segítséget szolgáltatásainkról.
Köszönjük Emese!
-
vlevi
nagyúr
válasz Intruder2k5 #21589 üzenetére
Pont fordított élményem volt múlt héten többször is. TV, NET, Telefon elment, kábelmodem narancssárgán villog. Mobilról felhívom a 1221-t, ami közli, hogy onlány ügyfélszolgálatukon milyen jól el tudok intézni mindent Hááát, ha menne az internet, akkor nem lenne szükségem ügyfélszolgálatra
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Valaki észrevette még hogy Zuglóba pár óráig nem volt internet?
(Uzsoki utca)Mióta visszajött, csak 90-97mbit a letöltési sebesség.
Újraindítottam már mindent, de nem lett jó.
Eddig meg volt stabilan a 240-248mbit.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz HwAdokVeszek #21591 üzenetére
Modem értékek változtak jelentős mértékben?
-
HwAdokVeszek
aktív tag
-
tothferenc
senior tag
Üdv. sikeresen belakva a Samu tv mediacarddal, de egy valamit nem értek. A csatornakezelőben a Csatornák fülön ezek vannak: Összes, TV, Rádió, Adat/egyéb, Analóg, Ingyenes, Kódolt. Ezekből a csatorna listákból nem lehet törölni?
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz HwAdokVeszek #21593 üzenetére
Ezek tökéletes értékek, ez a modem 50adási alatt és -10felett bármilyen értékkel tökéletesen elmegy, valószínűleg túlterhelt lett a környék.
tothferenc: Autómata frissítést kapcsold ki.[ Szerkesztve ]
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz kabelmania27 #21595 üzenetére
Tegnap este mértem, és akkor még teljesen jó volt minden.
Érdekes hogy pár óra kimaradás után jött elő ez a hiba. -
tothferenc
senior tag
minek az automata frissítését?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz tothferenc #21597 üzenetére
Ha kikapcsolod sorba tudod rendezni.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Jah, és amikor nem volt internet, akkor minden érték 0-án volt.
-
tothferenc
senior tag
válasz kabelmania27 #21598 üzenetére
és ha nincs ilyen opcióm?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest