Hirdetés
- Magic: The Gathering Arena
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz khorvat #21200 üzenetére
Az első hónap 0ft szinte 100% hogy nem jár,csak új előfizetőknek.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
facan
tag
válasz blakey #21199 üzenetére
Én közvetlenül 3 előtt rendeltem délután. Pár levél jött azonnal, többek között a "Szolgáltatásra vonatkozó tájékoztató adatlap" és egyéb dokumentumok, de a szolgáltaltás még a régi a UPC weblapja szerint.
Az üzletkötő csak annyit mondott hogy még aznap aktiválják, és majd kapom a mélt. (eddig egyik sem történt meg, legalábbis a honlapjuk alapján még nem)
Nálam effektíve csak a teló változott, a net és a TV a régi marad így gondolom nem fogom észrevenni mikor aktiválták. Nem kértem boxot sem (azonnal akart egyet küldeni), marad a médiakártya.khorvat: Ne is reménykedj hogy az új ügyfeleknek szóló 1 hó dijmentességet meg fogod kapni (én nem is számítottam ilyesmire a váltásnál, nem is volt szó róla )
Nálam simán újraindult nulláról a hűségidő. (természetesen onnantól mikor aktiválják az új csomagot)[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
De ez itt a kérdés, hol van az leírva hogy ez új ügyfeleknek szól az első hónap 0Ft ???
Sehol nem találok erre apróbetűs kitételt, így számomra ez a tájékoztatás nem zárja ki, hogy meglévő felfelé váltóknak is adják, sőt ilyen esetben kötelesek azon az áron adni amin hirdetik, ez így van a boltokban is ha rossz árat raknak ki, neked kötelesek azon az áron adni szerintem.Ebből ha nem mutatnak megdönthetetlen bizonyítékot, hogy csak újaknak adják, kökeményen fogyasztóvédelem lesz és egyenlő bánásmód hatóság, kezdem magam teljesen felszívni és egyre elszántabb vagyok egy harcra velük, ha ilyen mocskok!
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Újra elkezdte a box a "Nincs jel" produkciót. Megy a műsor majd hirtelen bejön a "Nincs jel" kép. Ha belépek a menübe és vissza akkor megy tovább az adás.
Műszaki teszt-> Jelminőség:
ID 8 jelminőség 100% erősség 78%
ID 4 minőség 100% erősség 78%
ID 15 minőség 100% erősség 92%
Mi lehet a gond? -
facan
tag
válasz khorvat #21202 üzenetére
Sőt, olyan dokumentumot is kaptam, hogy ha az új szerződést az előző lejárta előtt megszüntetem akkor mindkettőre vonatkozó összes kedvezményeket egy összegben meg kell fizetnem.
"A fenti kedvezményeket nem veszítem el, ha a Szolgáltatóval egyidejűleg megököttt új, határozott idejű előfizetői szerződést legalább az eredeti szerződés időtartama lejártának időpontjáig fenntartom, illetve az új szerződés tekintetében az annak mellékletét képező akciós feltételekben meghatározott kedvezmény elvesztési körülmények az eredeti szerződés időtartamának lejárati időpontjáig nem következnek be.
Az eredeti szerződés alapján nyújtott kedvezményt elvesztem, ha az új szerződés akciós feltételeiben meghatározott kedvezmény elvesztési körülmények valamelyike az eredeti szerződés időtartamának lejárati időpontjáig bekövetkezik. Ilyen esetben mind az eredeti szerződés megszűnésének időpontjáig időarányos kedvezményeket, mind pedig az új szerződés tekintetében igénybe vett időarányos kedvezményeket köteles vagyok egy összegben megfizetni a Szolgáltató részére"
Szépen vagyon megfogalmazvakhorvat: Ó ezt könnyen megmagyarázza egy jogász, mert valóban nincs így leírva de a szövegben ott van benne, olvasd el figyelmesebben.
http://www.upc.hu/rolunk/akcios-feltetelek/#csomag[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz kabelmania27 #21193 üzenetére
Holnap kipróbálom még azt, hogy kiveszem a polcról és kirakom a falra tesztképpen, ha így sem bírja a strapát hívom őket. köszi a helpet!
-
khorvat
senior tag
Persze ez az hogy egyszerre ketyeg a 2 szerződés hűség ideje, mivel felfelé váltásnál mindkét szerződést egyszerre teljesíted csak duplán leszel elkötelezve a fizetés mellett így a kötbér már brutális mértéket öltene, kb. megéri fizetni a havidíjat még ha nem is használod!
De találtam egy ilyet a mostani akcióra:
"Akcióink 2014. augusztus 26-ától visszavonásig, az adott, vezetékes szolgáltatástípus szempontjából új, vagy meglévő szolgáltatási csomagját magasabb csomagra módosító egyéni, illetve meglévő UPC Internet-szolgáltatással rendelkező,üzleti előfizetők részére érvényes, a szolgáltatásoknál részletezett további feltételek mellett"
E szerint kellene járjon a Trió L-ről Trió XL-re lépéskor az első hónap 0Ft szerintem!Update: facan amiről te beszélsz hogy benne van a szövegben azt tudnád idézni, hiába olvasom nem találom amire hivatkozol, hogy csak új előfizetőknek jár!
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz khorvat #21206 üzenetére
Cisco HD DVR és Sony tv.
Mediacard kompatibilis de nem akarok kártyát hiába szutyok a box.
Rádió közben is előjött épp most a nincs jel dolog de nem írta ki hanem csak megállt a zene. A rádiócsatornára nyomja újra elindult.
Először az esőre tippeltem de a múltkor nem esett amikor szintén ez volt. A modem jelszintek rendben vannak. Ott kiesés sincs. Adatforgalom sebessége nem esik le. -
facan
tag
válasz khorvat #21209 üzenetére
Konkrétan az első havi díjmentességet én sem látom így hirtelen, valahol tuti el van bújtatva
Ellenben pl. az Internet vonatkozásában le vagyon írva ki számít új előfizetőnek.Engem ez nem nagyon érdekel, hadakozni, főleg pereskedni pedig végképp nem akarok egyhavi díj miatt. Örülök hogy ilyen flottul sikerült átmennem egy magasabb tartalmú csomagba kevesebbért. Ráadásul így alapból 240mbites a netem, nem pedig 120 mint ahogy volt a régi TrioXL-ben. (igen, jól gondolod, ha lesz gyorsabb net csomag azonnal előfizetek rá a plusz összeggel ha lehetséges lesz, túl sokáig szorultam T ADSL-re;-D )
Mikor előzőleg módosítottam a szedett-vedett cuccokat TrioXL csomagra akkor pl. a 3 havi 240mbit díjmentes opcióért egy kicsit sírnom kellett, de megadták. Ezzel ellentétben most minden flottul ment, hiába fizetek most is kevesebbet mint az előző váltásnál is így volt... -
khorvat
senior tag
Neked lehet nem adják, mert Trió XL-ről szerződtél újra Trió XL-re, azaz nem magasabb csomagra módosítottál! Újra csak ezt tudom idézni:
"Akcióink 2014. augusztus 26-ától visszavonásig, az adott, vezetékes szolgáltatástípus szempontjából új, vagy meglévő szolgáltatási csomagját magasabb csomagra módosító egyéni, illetve meglévő UPC Internet-szolgáltatással rendelkező,üzleti előfizetők részére érvényes, a szolgáltatásoknál részletezett további feltételek mellett"
Mind1 holnap reggel kiderül, majd megírom mi az eredmény! -
Zirowe
nagyúr
válasz khorvat #21204 üzenetére
Erről az egyenlő bánásmód hatóságosdiról le kéne szállni, mert közük nincs az egészhez és ha írsz is nekik, röhögve fognak elküldeni melegebb éghajlatra!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
HofiZoli
senior tag
Csomagom volt, egyéni kedvezményt kaptam, minden termékre külön-külön. Most néztem hogy érdemesebb lenne-e visszatérnem csomagra. Még mindig olcsóbb vagyok 20 ft-al mint a Trio L csomag. Szóval megoldható csomagra is az egyéni.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
csanadjatek
tag
Sziasztok!
Ha váltok az új XL-re, és régen HD boxot kaptam 2., és 3. mediabox címszó alatt, és azt a havidíjat is fizettem, akkor a sima 2., és 3. mboxot kell bejelölnöm rendekésnél? Vagy egyáltalán be kell jelölnöm a boxokat a váltásnál a neten?
-
Neoka
aktív tag
Szia,
összeg szerűen is meg tudnád ezt írni?
"flottul sikerült átmennem egy magasabb tartalmú csomagba kevesebbért"Ugyanis ahogy én néztem a upc oldalát, nekem a jelenlegi Trio L csomag is drágább lenne a mostani díjamtól.
jelenleg 9400 Ft-ot fizetek hűség nélkül (Fiber 30, bronz telefon, Gold TV) az oldal szerint a trio L ~9990 Ft.köszönöm
-
blakey
titán
válasz csanadjatek #21219 üzenetére
Nem kell bejelölnöd csak a csomagot, minden más marad a régi, feltéve, hogy minden eszköz megvan amire szükséged van. Tehát csak azt kell bejelölnöd amit cserélni szeretnél.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Neoka
aktív tag
válasz vargalex #21222 üzenetére
Szia,
nem neked szól.
Ja, ezekre nekem mind szükségem van. (nem, nincs)
Megnéztem a weboldalukat..
Ugyan az a bajom Intruder2k5nek.
Írjak alá hűséget és még többet is fizethetek. Ebben nekem mi is az üzlet?Szerintem is pont az lenne a lényege, hogy ha már elkötelezem magam, akkor olcsóbban kapjam.
Nekem elég lenne a 30-as net is, telefon meg pont nem kell. Készülék sincs.. „de csomagban anno olcsóbb volt”.
Most meg váltsak még feljebb.. de minek is? hogy 10 perc alatt letöltsem a világhálót, teljesen felsleges.Nekem elég lenne a trio L is, ha a jelenlegi hűség nélküli árnál olcsóbban kapnám, ha már hűséget írok alá.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Szia!
Tudom, hogy nem nekem címezted, de facan topictárs Trio XL-ről váltott Trio XL-re, ahogy én Trio L-ről Trio L-re. És mindkettőnkek olcsóbb lett. Esetetekben a gond az, hogy most csomagban nem a számodra megfelelő szolgáltatások vannak. Esetleg egy Trio S, majd az a KábelTV bronze-t cserélni rögtön egy Digital Gold-ra? (A Digital Gold elvileg 5190 Ft, de nem tudom, hogy a Trio S-ben milyen összeggel van a KábelTV bronze.)
Alex
-
blakey
titán
Neten próbáltad? Menj fel a netre és próbáld megkötni a Trio M-et, igaz akkor nem lesz Gold tv-d. Szerintem engedni fogja.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Treck
aktív tag
Visszaolvasva a csomagvaltassal kapcsolatos kommenteket, kicsit elbizonytalanodtam. Most akkor hatarozatlan ideju szerzodessel (tv + net != csomag) ne valtsak hatarozatlan ideju Trio XL-re (ebben az esetben a tv + net + telefon == csomag), mert kesobb szivhatok emiatt? Sztem a hatarozatlannak pont az a lenyege (fuggetlenul attol, hogy siman csak 1-2 szolgaltatasra vonatkozik, vagy csomagra), hogy oda valtok ahova akarok (lefele, felfele, egy szolgaltatast lemondok a 3bol), mivel nincs husegszerzodes semmire.
Hatarozatlan Trio XL-re par szaz Ft-tal tobbet fizetnek, mint most, de lenne telefon (asszonynak lenne jo), illetve gyorsabb net (120 -> 240, ez meg nekem lenne jo, mivel itthonrol dolgozom).
[ Szerkesztve ]
http://google.treck.hu
-
blakey
titán
"Egyéb ajánlatok" vagy "más érdekel" fül alatt sokminden mást enged. A Digital Gold miatt van az egész.
Nekem XL volt, XL-re váltottam és olcsóbb lesz a fix árakhoz képest 300Ft-al, de, előző telefon silver volt ami miatt mindig túlléptük a keretet ezért minimum 1000-1500 Ft-tal lesz olcsóbb a havi előfizetési díj.(#21228) Treck
Miért jó neked a határozatlan idejű? 1 éves nem jó? Én 1 éves szerződéseket kötök, egy évet kibírok ezekkel a feltételekkel, ha lejár akkor vagy újat kötök vagy váltok, ha van lehetőségem. Lejárat után automatikusan határozatlan idejű lesz.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Szolgáltatás információk majd legördíted ott Személyre szabott kedvezményre klikkelsz és legördíted.
Én már csak telefont tudnék bővíteni meg egyéb "okosságokat"
(#21234) Treck
Egy év nem hosszú idő, nekem ez működik már évek óta, jövőre ha elégedett leszek és nem változnak az árak (lefelé) akkor marad.[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
Pont erről beszélek, csomagom volt, hűségidő alatt sikerült szétbontani, és külön-külön mindegyikre kialkudni valamit. De ez nagyon off, mik az előnyök-hátrányok?
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Treck
aktív tag
válasz blakey #21229 üzenetére
Ahogy Intruder2k5nek az analog teve a maniaja (elnezest Intruder2k5, de mas jo pelda nem jutott eszembe innen a forumrol , ugy nekem a hatarozatlan szerzodes a maniam Jobban szeretem kezben tartani a dolgokat, es en magam megmondani, hogy mi merre es hogyan... Ne akarja egy ceg sem jobban tudni, hogy nekem mi a jo / jobb / es mi eri meg... Ezert hajlando vagyok megfizetni a hatarozatlansag "felarat" is.
Egyebkent meg, hogyha vmi oknal fogva meg kell szuntetned az elofizetesedet hatarozott szerzodes eseten, akkor valoszinuleg a kotber tobbe kerul, mint amekkora tobbletet fizettel volna a hatarozatlansagra... Sztem.
[ Szerkesztve ]
http://google.treck.hu
-
Csapi007
veterán
Sziasztok
Van egy DVB-T képes TV-tunerem, ez tud valamit kezdeni a UPC digitális adásával vagy marad a videójel átküldése a boxból? Esetleg van olyan megoldás ami a vezérlő jeleket (pl csatornaváltás) legalább átviszi?
Digitális TV-hez még mindig jár az analóg is alapból?
Hallottam olyat, hogy szabadon lehet variálni, alkudozni a szolgáltatások összepakolásánál, nem csak a hirdetett csomagokat választani. Ez mennyire igaz, hogy érdemes nekiállni?"Csak úgy mondom"
-
MODERÁTOR
válasz Csapi007 #21237 üzenetére
"Hallottam olyat, hogy szabadon lehet variálni, alkudozni a szolgáltatások összepakolásánál, nem csak a hirdetett csomagokat választani. Ez mennyire igaz, hogy érdemes nekiállni?"
Ez így van, viszont így az árak nem azok, amik a csomagra vonatkoznak! Pl. én is szerettem volna 120-as netet a jelenlegi 60-as helyett! TrioXL csomagban a 240-esért kérnek 4400Ft-ot, nekem a 120-ast akarták adni 6300-ért! Persze kérdés még, hogy van-e érvényes hűséged, és jelenleg milyen szolgáltatásaid vannak! TV, telefon, net, csomag, vagy külön-külön!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Mediacard sem segít. Ahogy írták, DVB-C képes tuner kell, a DVB-T a MindigTV-kez való, feltéve, hogy mpeg4-es.
-
blakey
titán
Valamit nagyon nem értesz. Ahhoz, hogy a UPC műsorait egyáltalán fogja DVB-C tuner szükségeltetik, a mediacard, természetesen kell, nélküle m2 van ill a többi kódolt, de be tudja hangolni, ezzel szemben te azt írtad, hogy nem tud mit kezdeni a DVB-T-vel mert box kell (így van) ill. mediacard (ez nem jó, mivel nem tudja használni). Érted?
Egyszóval nem jó az érvelésed.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Kérdés:
"Van egy DVB-T képes TV-tunerem, ez tud valamit kezdeni a UPC digitális adásával vagy marad a videójel átküldése a boxból?"Válasz:
"Szia.Sajnos a Tv tunered semmit sem tud kezdeni a UPC digitális adásával.Marad a box vagy média card.Digitális elő fizetés mellett jön az analóg."Szerinted ez a helyes válasz? Ha igen akkor ott gondok vannak, csak ez igaz "Marad a box". A Mediacard részt nyugodtan kihagyhattad volna.
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
Üdv. Volt egy kis problémám a mediacardos csatornakínálattal. mindegyiket be tudtam hozni, kivéve az 586 MHz-es lévőket. megnéztem a splittert, és a 7,5-esen volt a tv-m, a másik 7,5-esen pedig egy másik tv (sima kábel, nincs box, se mediacard) a 3,5-en pedig a modem. Megcseréltem, hogy 3,5 -> tv mediacarddal, a 7,5 a sima tv, a másik 7,5 pedig a modembe. Az eddig hiába keresett adók az 586-os frekin előbújtak... maradhat így?
[ Szerkesztve ]
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz tothferenc #21249 üzenetére
Határeset az adási 52felet nem tud a modem mind a négy frekivel adni. A csavaros csatlakozóban ha lötyög a kábel akkor okozhat problémát. Most cseréld vissza és nézd meg minden bejön-e.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest