Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Haart
addikt
válasz kabelmania27 #22848 üzenetére
Az suxx. Jó lenne minél hamarabb megtörténne a dolog
-
tomp
félisten
UPC Phone alkalmazással ha bejelentkezünk 2 eszközről ugyan azzal az előfizetéssel akkor lehet előfizetésen belül egymással beszélni?
-
spdrfx
tag
válasz Intruder2k5 #22851 üzenetére
Ertem, koszonom.
Ez a website filter csak nekem nem mukodik vagy egy bug? Esetleg user error? -
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz Cucuska2 #22859 üzenetére
A TAP-ből tedd az OUT-ba és nézd meg, hogy úgy mi a helyzet.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
addikt
válasz kabelmania27 #22862 üzenetére
Honnan szerzek olyan osztót? Sajnos nem tudom az OUTba bedugni, rögzítve vannak a kábelek.
Hol találok olyat Pesten?
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
blakey
titán
válasz Cucuska2 #22864 üzenetére
És nincs semmilyen ráhagyás? Megoldaná a problémádat ha áttennéd az OUT-ba.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
addikt
válasz blakey #22866 üzenetére
A falból már ígyis 2 szegecset kiszakítottam, de többet nem akarok, csak albérlet. Megrángattam, ha nem lenne annyira rideg a kábel, még jó is lenne, de új kábelt meg nem akarok bekötni, tekintve, hogy egy helységen végig kéne vinni. (mert plusz kábel persze az van...) albérlet
Ja, meg az albérlet úgy indult, hogy rohadt a hűtő, a mosógép, a gáz szivárgott a bojlerből, a konnektorok kilógtak a falból, minden tiszta por volt, első nap konkrétan levegőt nem kaptam... Szóval legalább a kábel jó![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz Intruder2k5 #22869 üzenetére
[link]
[link]
Nem, és nem. A kábelek vastagok, merevek, és nincs holtterük. Sőt, még attól is félek, hogy egy toldóval rövid lesz.
Ami a második képen van, annyira tér ki max.[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
Discovery Channel
594
RTR Planeta
594
ZDF
594
ATV HD
594
Eurosport HD
594
Rai Uno
594
Discovery World
594Ezek a csatornák vagy ez az 594 MHz-es frekvencia másnál is áthelyeződött, mediacardos vagyok?
Auto csatrona keresést nem szeretném bekapcsolni, nincs kedvem az egészet ilyenkor újra sorba rakni, inkább kézzel keresnék rá. Egyik tippem a 386MHz lett volna, de itt nem talál új csatornákat a jelteszt viszont itt mondaná, hogy lenniük kellene! Ebből holnap 1221 lesz csak hogy találok ott egy hozzáértő embert -
wiERHcSc
tag
Sajnos nem bírom megnyitni az összefoglalót Mobilról :-(
Az lenne a kérdésem, hogy van-e adatforgalmai korlát most az Upc internet szolgáltatásaiban. -
gduck
addikt
válasz spdrfx #22856 üzenetére
Szia! Nincs ilyen modemem és ráadásul angol nyelvű manualt se találok hozzá. De ahogy nézem a németet, 4db menüpont van. Mindent beállítottál? Felvetted a klienst, hozzárendelted a webfiltert, beállítottad az időzítést, stb. ?
UI: ha valaki tud magyar/angol leírást linkelje már be. KÖSZI!
[ Szerkesztve ]
-
nyilasmisi
tag
Nekem pénteken kötöttek be egy FP120-ast.
Természetesen az ubi hulladékot akarták felrakni, mert ez volt kiírva nekik de mondtam nekik hogy ezt felejtsék el.
Maguk a szerelő srácok nagyon rendesek voltak, megértették. Mondták hogy fel kell hívniuk a főnöküket, hogy a 3208-ast lerakhatják-e!Srác a főnöknek: "Az előfizető ha nem lehet 3208-at felrakni, akkor nem is kéri az internet szolgáltatást"
Erre természetesen a válasz azonnal az volt hogy persze tegyétek a sziszkót! -
Mate
nagyúr
válasz nyilasmisi #22878 üzenetére
Milyen cég volt?
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz kabelmania27 #22877 üzenetére
Szia!
Jól gondolom hogy itt valami nem jó ezekkel az értékekkel?
Néha-néha megszakad az internet,Előre is köszönöm a segítséged
-
Topikgazda
válasz HwAdokVeszek #22880 üzenetére
Rendben vannak a jelszintek, ez nem lehet a hiba oka.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz HwAdokVeszek #22880 üzenetére
Értékek rendben vannak, biztos ami biztos alapon nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító.
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Adott egy előfiz UPC-nél digitális kábeltévére, mediacarddal. Szombat délelőtt negyed 12ig minden rendben működött, majd párom gondolta körbe néz az adókon hogy van e valami értelmes műsor. Hát bejött a fekete kép és kódolt jel üzenet, nem egy adóra, hanem 2 kivétellel az összesre. Szokásos rutin, tv ki-bekapcs, mediacard ki be, stb és újrakerestem az összes adót, analóg rendben (többet is talált mint eddig), digitális kábel megtalálja az adókat, de fekete kép, és kódolt jel üzenet. Kivétel is van, mint pl az M2 (az M2 HD szintén kódolt jeles), az "őszi hangulat" remekbe szabott adó... A többi viszont kódolt.
Felhívtam üfszolgot, a héten csütörtökön tudnak kijönni (megkérdeztem hogy ez hogy fér bele a 72 órába, erre a csaj azt mondta, hogy hát hétvégén ha nem tud kijönni a szaki, akkor hív, és akkor a preferált (értsd: csütörtöki) időpontban jönnek majd.
Na most persze se szaki, se hívás. Köszi UPC...
Volt már valakinek hasonló esete? Mi volt a megoldás?
Köszi
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz kabelmania27 #22884 üzenetére
Az a gond hogy ez a melóhelyemen lévő internet, és osztót sehol nem látok, csak egy kábel megy a routerbe és ennyi.
A kábel meg álmennyezet felett van elvezetve.
Kb fél percekre néha-néha elmegy a net, és utána magától vissza is jön -
kabelmania27
Topikgazda
válasz HwAdokVeszek #22887 üzenetére
A modemen csak egy F csatlakót látsz?
-
student
őstag
-
-
Đobostorta
tag
válasz greeny7 #22886 üzenetére
Nálunk volt ilyen rendszeresen, a legtöbb esetben megoldotta a kártya kivétele, TV kikapcsol, áramtalanít, aztán minden vissza fordított sorrendben. Érdemes többször is próbálkozni... Igazából az okát nem tudom. Kb. fél éve volt kint szerelő egyéb miatt, akkor más okok miatt kivettek valami szűrőt az oszlopról, azóta nem fordult elő ilyen hiba.
-
student
őstag
válasz kabelmania27 #22892 üzenetére
És mi van akkor hogy 2lcd + 1crt van a házban?
1 lcd kap "ingyen" mediacardot +bérelnem kell még 1-et a másiknak, a crt-n pedig lesz ugyanúgy analog bronze?(#22895) kabelmania27 :
ezt a +1 mediacardot nem tudom egyénileg külön megvenni hogy ne kelljen érte 10e bérletet fizetni évente?[ Szerkesztve ]
-
student
őstag
válasz kabelmania27 #22895 üzenetére
és az hogyan van hogy osztrák upc-nél nem kell mediabox/card és ezt adja a mini?
Mit UPC TV MINI genießen Sie 53 digitale TV-Kanäle*, inkl. 2 HD-Kanäle sowie 30 analoge TV-Kanäle.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
student
őstag
válasz kabelmania27 #22898 üzenetére
(#22897) mate3553
honlapjuk alapján írtam ott 890/hó-t írnak
a 190 már jobban hangzik
-
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Úgy fest, hogy UPC mellett kötök ki költözés után mivel más elérhető szolgáltatónál nincs normális megoldás az igényeimre.
Amire szükségem van, az digitális adás 2 tv-n és hozzá net. Ahogy néztem ez UPC-nél úgy oldható meg, hogy alapból kapok egy mediacardot/set top boxot és kell még egyet bérelnem havi 890-ért.
Trio M csomagot néztem, de nekem abszolút nem kell 120-as net...
Esetleg van más olcsóbb megoldás amit tudtok javasolni? Mert hogy olvasgattam itt a topicban lehet egyedi ajánlatot is kapni vagy ez mindenképpen 7500-ba fog fájni 2 év hűséggel?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest