Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
nálunk is 5 tv van, 1 beltérivel és 2 kártyával + 2 analóg
[ Szerkesztve ]
-
1Room
tag
válasz kabelmania27 #22783 üzenetére
Kedves kabelmania27!
Igen fel. Ez az: HPF85, van ettől jobb?
Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
blakey
titán
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #22783 üzenetére
Már nem használ HPF et a UPC , most a csomagszűrőkkel eggyütt le kell szedni a HPF et is!Érdekes viszont a Telekom az még az MMVO ra is HPF et rakat,pedig abba alapból benne van a hpf
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz blakey #22814 üzenetére
Látni nekem sem látják,de telóról,böngészőn keresztül simán belépek a menübe,és ki-,be tudom kapcsolni a rádió részt.(beütöm a böngészőbe a 192.168.100.1-et és bent is vok a menübe)
Tehát nem pc-ről érem el a modemet,hanem telóról.
Az meg csak wifin kommunikál a modemmel.
Erre csak 1 magyarázat van szerintem,hogy teljesen,0-ra nem tudom kikapcsolni a rádió részét.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
blakey
titán
De telefonról, tabletről sem érem el a modemet. Előző 3925öm furcsán működött.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Kaptunk egy "csak" telefonos ajánlatot.
Jelenleg így néz ki a csomagunk: analóg tv, 30 megabites net, bronze telefon, ez havi 5000 Forint hűségidő nélkül.
Ezt kapnánk: digital bronze TV csomag, 60 megabites net, alap telefoncsomag, wifis modem - erről már érdeklődtem itt, erre semmiképpen sem tartanánk igényt. Ez lenne havi 5400 Forint és 2 évet kellene aláírni. Mit gondoltok róla? Szerintetek megéri?Előre is köszönöm a segítséget a döntésben.
Üdv.
-
Willie
őstag
Pontosan. Engem csak a 2 év hűségidő tart vissza. Beszéltem a digivel és elvileg nem tervezik az utcába kiépíteni a hálózatukat. A környéken egyébként az összes többi utcában elérhető a szolgáltatásuk kb. fél éve. Csak a mi utcánkban a közmű a föld alatt megy, nem oszlopon és emiatt jóval drágább lett volna kiépíteni a hálózatukat. Csak tapasztalataim szerint a UPC általában akkor szokta magához láncolni az ügyfeleit valami csábító ajánlattal, amikor tudják, hogy megy az utcába az olcsóbb szolgáltató.
-
Mate
nagyúr
válasz kabelmania27 #22828 üzenetére
2 év hűségért nem jó ajánlat.
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz poli27 #22815 üzenetére
Marha egyszerű...a videotár,az interaktív meg ezek,a boxba épített kábelmodemmel elérhető,kvázi internetes szolgáltatások..Ha bent van egy hpf a box előtt,ezekből semmi nem elérhető,csak a digitális tv nézhető úgy a boxon. A upc-n kívül egyik szolgáltató sem alkalmazza ezt a hibrid megoldást,úgyhogy nyugodtan védheti a hálózatát a tv-s ágakon is hpf-el.
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
válasz kabelmania27 #22831 üzenetére
Úgy lesz, köszönöm! Legfeljebb megmarad a mostani csomag.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Willie
őstag
válasz kabelmania27 #22834 üzenetére
Igen, én is így vagyok vele. Igazából a +30 megabit nélkül megvagyok, a minőségibb adás, a több csatorna lenne az egyedüli jó dolog, de 2 év láncot nem igazán ér meg. Holnap lesz a visszahívás, megpróbálok esetleg egy digital bronze, 30 megabit, legalapabb telefoncsomagot összeállítani. Aztán ha lehet ilyet és olcsóbban, akkor talán alá is írnám 2 évre.
-
Haart
addikt
Hi már kicsit idegesít a dolog ezét írok hátha más is észrevette ezt amit én.
Ha fullal töltök lefelé egyszerüen megszakad a upc netem ilyen pár másodperc erejéig, utána visszajön. Ezért mindig limitálnom kell a letöltést, mert különben folyamatosan ledobál.
Mondom ezt úgy hogy csak 30megás netem van. Ja és routert is cseréltem már szóval biztos nem az a baj.
Elképzelhető hogy a modem nem bírja? -
Mate
nagyúr
válasz Willie #22835 üzenetére
Régi ügyfélként el lehet érni a szolgáltatási-1000Ft kedvezményt.
Vagyis Digital Bronze (2590) + FP30 (2590). Ez 5180 és csak 1 év hűség.
A 2 év hűségbe semmi kép ne menj bele. Analóg előfizetők szép fokozatosan meg fogják kapni a digitális tv-t. Első körben gondolom akit tudnak rábeszélnek 2 évre, aki megmarad, meg megkapja hűség nélkül.
-
Haart
addikt
válasz kabelmania27 #22838 üzenetére
Scientific atlanta model: epc2203
Hogy érted hogy milyenek az értékek? -
Haart
addikt
válasz kabelmania27 #22841 üzenetére
Kérem szépen:
Receive Power Level
5.5 dBmVTransmit Power Level
44.7 dBmV -
Haart
addikt
válasz kabelmania27 #22843 üzenetére
Igen van az is.
-
Haart
addikt
válasz kabelmania27 #22846 üzenetére
Ezt megnézem holnap mert igy is alig értem el Egyébként minden standart még soha nem volt hozzányúlva.
Ráadásul ezt az egészet az óta csinálja mióta 30 megabit a sávszél. Előtte a 15-el nem csinálta ezt. -
kabelmania27
Topikgazda
Oké Nem sürgős, nem jelszint probléma lesz, ettől független érdemes ránézni hátha lazák az F csatlakozók.
Ez a modem egy le és feltöltési frekit használ, lehetséges hogy egy letöltési freki nincs szabad 30Megabit kapacitás, vagy a feltöltési dugul be, hamarosan lehet automatikusan fogsz kapni új modemet ami 8 letöltési és 4feltöltésit fog használni.[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
csatornát vált a modem. szarügy, kell docsis 3 modem.
-
spdrfx
tag
Sziasztok,
ubee evw3226 modemet hozott a posta. Szep es jo minden, viszont a parental control / website filter menuben miert nem tudom szurni a weboldalakat? black list re tettem az origo hu t, de siman bejon.
Firmwaret lehet valahogy frissiteni/cserelni nem upc s re? ezek a birkak tiltottak az usb portot..
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika