- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
funkmester
aktív tag
Aktiv valaki?
-
konikan
aktív tag
Most látom, hogy anno, több mint 6 éve írtam ide
Nagyon ki van halva a topic, és maga a játék is, 800-1k közti magyar szerverek vannak, com és international max 4-5k között.
Ugyanitt, jelenleg TS3-on valaki van?
-
Stockbauer79
tag
Üdv. Nem akarom reklámozni magam, de elindult a második magyar ókori szerver, ami kétszeres sebességgel fut.
Itt van a reflinkem, ha valakit zavar hogy így próbálok aranyhoz jutni, az menjen más topikba háborogni. Aki esetleg használná, annak pedig megköszönöm!
-
szildavid90
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy a travian 5-höz ami most béta fázisban van, ahhoz hogyan lehet kulcsot szerválni? Vagy csak fejlesztőknek lehet belépni?
-
Xelloss
tag
válasz
szildavid90 #1226 üzenetére
Dota 2-özz..
-
szildavid90
aktív tag
-
havri1
félisten
válasz
szildavid90 #1222 üzenetére
Igen, már vége van, speed volt amúgy.
Nem tudom sajnos, néha van csak classic.. -
havri1
félisten
válasz
szildavid90 #1220 üzenetére
A 10es most Classic volt, az régi.
-
szildavid90
aktív tag
Üdv! Be lehet állítani valahogy a magyar travian kinézetét, hogy a régebbi kinézetűben jelenjen meg? Ilyen régi verziójú travian szerverek már nem indulnak Magyarországon? Ez az új nem igazán tetszik nekem, a régit sokkal jobban szerettem. Most beregisztráltam külföldi szerverre ami régi verziós. Kár hogy nincs ilyen Magyarországon. Tudtok valamit, hogy lesz e egyáltalán ilyen amgyarba, vagy valami beállítási módot arra, hogy régi kinézetű legyen a travian? Köszi!
-
H.Ezredes
őstag
Abbahagyom a Travian-t és maradt 600 aranyam szerintetek hol lehet ezt elpasszolni ?
-
konikan
aktív tag
haromegesz14
Travian GYIK-et ajánlom figyelmedbe:
"A felhasználó aktiválásakor kapsz három kalandot.Továbbá az 1x sebességű világokban:
Nap 1 - 3: Minden nap 3 kaland
Nap 4 - 7: Minden nap 2 kaland
Nap 8 - 21: Minden nap 1,2 kaland
Nap 22 - szerver végéig: Minden nap 0,6 kalandMivel a 3x sebességű világ háromszor gyorsabb egy normál szervernél, a kalandokat is háromszor gyakrabban kapsz::
Nap 1/3 - 3/3: 3 kaland 8 óránként
Nap 4/3 - 7/3: 2 kaland 8 óránként
Nap 8/3 - 21/3: 1,2 kaland óránként
Nap 22/3 - szerver végéig: 0,6 kaland 8 óránként"Natar falu foglalás előtt én mindig rákémlelek, és a benn lévő nyersi alapján szoktam eldönteni, hogy érdemes-e foglalni, álltalában, ha több búza van, mint más, akkor nem szokott mínuszban lenni. Mondjuk bizonyos népesség alatt nem érdemes Natart foglalni szerintem.
-
havri1
félisten
válasz
haromegesz14 #1215 üzenetére
so-so, a natar folyamatosan gyárt benne egységeket, így számolni kell a veszteséggel is.
Én nem szoktam natart se foglalni, se támadni.
Foglaltam régebben olyan natar falut, amiben volt 1x db rejtekhely. De volt olyan is, amiben volt 800l raktár, és -300 búzafogyasztás.. -
haromegesz14
aktív tag
Ezek a független települések (Natar) szerver indulás elején ugye csak olyan faluk, aminek a felhasználói törölte magát? Van értelme támadni őket fosztogatás gyanánt?
-
havri1
félisten
válasz
haromegesz14 #1213 üzenetére
Mindenre ad, az az erőssége a hősödnek.
Elején érdemes azt felnyomni.
Ha kevés az élete, akkor ne a kalandokat hanyagold, hanem inkább haljon bele, olcsóbb újraéleszteni, mint ha kihagynál kalandot. -
havri1
félisten
válasz
haromegesz14 #1211 üzenetére
Melyik szerveren?
Eleinte naponta több van, aztán egyre kevesebb.
Valahol úgy olvastam, hogy a játék 2/3 -ban már csak 2 naponta jön 1..
Kb így is van most. -
haromegesz14
aktív tag
Teljesen kezdő vagyok, csak érdeklődni szeretnék, hogy kalandok random időközönként generálódnak vagy van valami rendszere? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
konikan
aktív tag
Aj, de kihalt itt minden
Mostani S2-n van valaki? -
Phobion
őstag
Offline travian-ról tud valaki, valamit? Létezik megbízható verzió?
-
pit stop
addikt
Speeden van még valaki?
-
havri1
félisten
-
Jim-Y
veterán
potom 31 szintet lépett a hősöm
48 -> 79 -
havri1
félisten
Kategória: Támadó
Hét: 28
Rang: 1
Pontok: 165452(#1197) adamkaa777 : Milyen hátrányra gondolsz?
-
adamkaa777
senior tag
Ennek az Új TT szervernek van hátránya ?
-
Jim-Y
veterán
Na.. úgy néz ki lesz egy medálom az egyik szerón, nem kiröhögni, ilyen még nem volt
Feltörekvő - 1. hét -
Jim-Y
veterán
Kezd gallal, a gallokat ritkábban támadják, mert félnek a csapdától, és a rejtekhelyük is 2x nagyobb..
Tehát a nép legyen gall, és építs akkora, és annyi rejtekhelyet, hogy az elfedje a raktárad kapacitását, közben lehet hogy fogsz kapni támadásokat, de sorozatosan nem visznek tőled nyersit, és egyszer-egyszer a csaptáidon is fennakadnak, akkor egy idő után leszoknak majd rólad. Az elején ne építs drága de felesleges épületeket, és a kalandokkal kezd. üdv
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Most szeretném kipróbálni ezt a játékot, és egy két tanácsra lenne szükségem hogy ne kapjanak szét egyből a nagyobbak, mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni ?
Védekezés terén mit erőltessek ?
Hogyan tudom megvédeni a falumat, hogy meg tudjak erősödni az elején ?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Jim-Y
veterán
válasz
planbmokus #1192 üzenetére
Én most TS1 au (ausztrál) szerveren kezdtem el játszani, 3 napja indult, és kivételesen rómaiakkal, gondoltam kipróbálom velük
-
planbmokus
senior tag
Ez azért ennyire nem egyszerű, mert ha csak phalanxod van, akkor ledarál egy lovas sereg.
Én 5 év után kezdtem tegnap újra a traviant, S2 szerveren, északkeleten planbmokus néven megtaláltok.
Változott pár dolog, de pont ezért nagyon bejön.
Aki akar, az csatlakozzon!
Privát linkem:[link] -
Jim-Y
veterán
sziasztok.
jól gondolom, hogy galloknál ha abszolút védő játékot szeretnék játszani, akkor mondjuk 5:1 arányban legyen phalanxom druida ellenében?! Kiszámoltam, hogy 1 druida árából ~2.5 phalanx jön ki, amiknek a védelme több mint egy druidáé..
-
nepszter1
addikt
Speeden dél-keleten megtaláltok nepszter néven
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok.
Most kezdtem bele a trviba. Érdekelne tud e valaki olyan megoldást ,hogy tudjak egyszerübben játszani okostelórol is.
Elöre is köszi -
MrCsiT
addikt
Valaki játszik Travit (ts2 és tx2 szerverek) S8500 Wave -ről ?
Nekem nem megy az épületekbe való belépés, hiába tapolok rá, semmit nem csinál, sem Opera mini, sem a saját browser, megkérdeztem itt is , még nem kaptam választ..Tudja valaki a megoldást ?
-
qfm
őstag
Sziasztok,
van itt valaki aki világ 6-on megtudna dobni egy klán meghívóval pár percre? Egyik küldetés, de nem akarok klánba tartozni, viszont a nyersanyag jól jönne.
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok! Valaki indított várost a ma indult szerveren?
-
merkerik
csendes tag
sziasztok en is travian4 be neveztem be, tudtok valami addont hozza ?
-
AMD Power
titán
Travian 4-re én is beneveztem!
-
SzalaiG
addikt
Van esetleg valamelyik magyar szerveren PH! klán?
-
Titan.
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg van valakinek megunt, használaton kívüli accountja valamelyik szerveren, azt szívesen átvenném. Régebben játszottam külföldi szervereken (német és francia), ott elég jó helyezéseket sikerült elérnem, és most újra kedvet kaptam a játékhoz; szeretném kipróbálni egy hazai szerveren is magam, de nincs kedvem teljesen az alapoktól kezdeni.
Vagy ha lenne valakinek kedve közösen használni egy felhasználót, az is jó lenne.További szép napot!
Üdv,
Titan -
Immy
őstag
Üdv
Tudom nem szép dolog hirdetni ilyen fórumon, de:A travian legjobb játékosainak kínálok aranyat a hivatalos ár kb feléért mégpedig teljesen legális módon. Aranyfaluk létesítésével történik az arany szerzése, mennyiségi korlát nélkül és mindig más ip címről. Minden jelenleg futó szerveren működik már ez a konstrukció és az előző fél évben is sikeresen futott. A szabályzat ezt nem tiltja, a multi hunter nem büntethet érte még akkor sem ha kiderül, de miért is derülne ki...
Ha érdekel valakit a trafia akkor írjon privátot.Jó árakról van szó, és biztosíthatlak hogy minden működik korrektül. pénzt nem kell előre fizetni, csak akkor ha már látod hogy az aranyfaluk elérték a 70-es népességet.
Üdv:
Immy -
nepszter1
addikt
Üdv ! A mozillám behülyült nem tudok belépni a travianba bejelentkezek és másova katintok valami megoldás erre van ?
-
LoudHuDo
csendes tag
Sziasztok!!!
Szükségem lenne egy működő online corpfinderre a 2. szerohoz!!!
Ha valaki tud ilyen honlapot, nagyon szépen kérem, ossza meg velem!!!
Előre is köszönöm!!! -
Moonline.
aktív tag
Valaki meg tudja mondani mikor indul újra a speed szerver?
-
Brian_RL
aktív tag
Melyik a legutóbb indult szerver?
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem fogadja el a koordinátákat? [link]
Biztosan jót adtam meg (-14 | -140). Ezt nem vágom. -
Arpee78
senior tag
üdv
Szerintetek kezdőként mikor érdemes regisztrálni? Ha rögtön a szerver induláskor regelek akkor a szomszédaim jó eséllyel "szélsőséges profik" lesznek akik lefarmolnak. Ha meg később regisztrálok a később indult fejlődés miatt leszek hátrányban. Szóval hány óra/nap/hét késleltetés a javasolt?
A kezdeti védelem megbecsülhető mennyi idő lesz? Úgy tudom 3-14 nap, minél később regisztrálok annál több. Csak pontosan mennyi?
Egyenlőre a 7-esen van egy gyakorlófalum (Árpádium), csak az a szerver több mint egy hónapja indult, nem tudom folytassam e. A védelem lejárta után bizonyára rögtön lenyomnak.
-
üdv
s7en akik indulnak azok jelezzék
össze kéne szerveződni egy területre, vagy klánbaszerk: Kicker s6-on elég közel vagyunk egymáshoz. én 138,-97, Téged megtaláltalak neved alapján.
-
Kicker
őstag
elcsépelt tudom, én kérek elnézést...
Nincs kockafejem, nem vagyok valódi harcos, és nem hordok buzogányt magammal.
A világ egyik legelterjedtebb és legnehezebb játékát játszom, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: fake-eljük meg!
A klánérdek megelőzi a saját érdekemet, és nem örülök, ha az újoncok összekeverik a személyes támadást a farmolással.
Büszkén gondolok a közös védésekre, a közös támadásokra, a natarok leverésére és a csodaépítésre.
Szeretem a csapdákat, a légióst, a theutat villámot és a caesarisokat.
Itt élek a travian szívében, intrikákban mi vagyunk a császárok, és igenis a 7x7-ben csak egy játékos fér el.
Travian, én így szeretlek. -
rauschie
senior tag
-
Kicker
őstag
hali
most kezdtem a hatoson, a klánháború egy szar, nem tetszik, és passzívak az emberek nagyon...
valakivel tudok szövetkezni s6-on?
-
rauschie
senior tag
Hello!
Most kezdtem s4en, délnyugaton. Valaki a közelben? -
fap333
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor fog új szerver indulni?
-
coolgirl
csendes tag
Valaki nézi a fórumot aki játszik 5ös classic szerveren vagy s6-on?
-
robekri
addikt
ha valaki kitörli magát, meddig marad meg a faluja?? Amíg törlődik és megy avisszaszámlálás, vagy még utána is 1 hetet!
Üdv.
-
tomazin
veterán
húúú bazz....ilyenkor szoktam virtuálisan megsimogatni a kicsi buksidat
nem farmolni agresszívan és folyamatosan = gyengeség,kevesebb nyersi,szomszédok megerősödése stb.
nekem elég sok falum volt mikor azoknak akikkel együtt kezdtem 1 vagy valami csoda folytán 2.és miért?mert ha elviszem a nyersijüket nem lesz miből katonát gyártaniuk,amit meg mégis sikerül nekik azt meg leverem,hiszen az ő nyersijükből csinálom a sajátjaimat...de sztem feleslegesen koptatom a szám..nagy stratégosz -
tomazin
veterán
főfalut NEM lehet elfoglalni,illetve kikatázni(azaz ha 0ra esik a népesség akkor sem szűnik meg,hanem építgethetsz újra),viszont a másik falud rezi nélkül el tudják foglalni,de normális ember 400as népesség alatt nem foglal.
Az,h a főfaludban rezi van nem baj,sőt jó,hiszen érdemes majd 15öst főfalunak megtenni.Kicker : Egy normális géppel,normális nettel simán indítok neked 4et.Sőt annyit még hozzátennék,h scripttel nekem nem is sikerült,mivel csak 1 támadást küldött el.
-
Imy
veterán
van két falum, az 1 és 2 falu.
Az 1-es falu ahova a server ledobott, majd ebből a faluból 10-es rezivel megalapítotam a 2-es falut.
Mi van akkor, ha az 1-es falut elfoglalják(katapultal földig rombolják), és a 2-esben csak rezidencia van, nem és ezért nem is főfalu. Akkor megszünök, vagyis a játékból kiesek, vagy a 2-es falu lép át főfaluvá, igaz rezidencia nélkül? -
Kicker
őstag
az hogy lehet, hogy 4 falumat egy faluból ugyanabban a mp-ben támadják??? és mindegyik falumra 4 támadás jön. azért ennyire nem lehet gyors valaki, vagy mégis?
-
Kicker
őstag
válasz
Ace Ventura #1121 üzenetére
remélem mi nyerünk /NDK M/
igaz múltkor valakit bevertetek, vagy szövetségeseid vagy nem tudom ki
mert utasításra kiküldtem pár védőm, aztán piff, lecsapták őket... de ilyen amióta játszom nem volt, és nem is lesz...
-
zocsi_
tag
mivel járál túl a másik eszén?
azzal hogy katonákat gyártasz és elkezdesz farmolni?a játékosok 90% így kezdi(többek között én is, de mivel nemtudok annyit gépelött lenni mint szeretnék késöbb átmegyek védekezöbe)arra kérdésre még nem válaszoltál mivan ha téged is elkezdenek farmolni.relytekhely meg neked nem számít szóval viszik minden nyersidet.ilyenkor gondolom újrakezded azért gondolod hogy 11 nap kezdövédelem jár.
nem csak a vakvilágba dumálok. külföldi szerveren már nem játszok mert van magyar, de lehet visszamegyek oda mert ott ez egy stratégiai játék és nem egy vérremenö akciójáték mint nálunk a sok tapló miatt
-
plus44
veterán
Ha az hogy így túljársz a többi játékos eszén, az neked nem statégia akkor nem tudom neked mi.... Mindenki úgy játszi,ahogy legjobb tudása engedi. Ha neked így akkor csak nyugodtan de valószínű sokszor jártál már pórul. Am. meg részemről ennyi!!
"külföldi szervereken ilyen nincs(na jó van de közel sem ennyi)" - na akkor látod külföldin is marha sokat nyomtad pff.... legalább járnál utánna hogy mit mondassz és ne csak a vakvilágba dumálj. Ha már a magyar szeró sem megy külföldin 1 percet nem bírnál ki!! hahhh.....
NC
-
zocsi_
tag
ezek szerint te nem szerver induláskor szoktál kezdeni...
és mitcsinálsz ha a többiek is ezt csinálják?
legyártják a katonákat és elkezdenek farmolni?
akkor cseszheted a katonáidat mert nincs nyersid.
ez a baj a sok magar játékossal, nem érti a stratégiai játék lényegét és azt hiszi egy akciójátékkal játszik amiben a másik legyilkolása és tönkretétele a cél.
külföldi szervereken ilyen nincs(na jó van de közel sem ennyi) -
plus44
veterán
figyu azt hiszem én nem sértegetlek így szerintem ezt most hagyd abba.
2. Beregelsz 3 nappal később és mikor a körülötted lévő kezdőknek már nincs védelmük neked meg még 3 nap speeden vagy 7 normálon addig vígan összehozol egy gyülekezőteret meg egy kaszárnyát meg a főép. és gyértod a katonát és farmolod őket és röhögsz a markodban mivel nyert ügyed van, de látom nem nagyon vágod, úgyhogy várj csak órákat a 100 fádra.
-
zocsi_
tag
ne legyél már ennyire nyomorék...
"farmolás az alapja mindennek" inkább ez hangzik egy kezdö szájábólmond el nekem te mit csinálsz amíg védettség van? malmozol?
Farmolás az alapja mindennek!!!
akkor ha téged farmolnak sem mindegy, hogy mennyi marad a raktáradbanaz elején nem is tudsz annyit farmolni, hogy mindenre elég legyen a nyersi
a termelés és a farmolás kiegészíti egymást -
Ace Ventura
addikt
Melyik brigád nyeri a 7-es szervert szerintetek?
-
bublee
csendes tag
Hali mindenkinek! Kettesen van valaki esetleg?
-
Kicker
őstag
válasz
Ace Ventura #1116 üzenetére
jönnek a natarok nemsokára... lesz itt "ne mulass"...
-
tocsek18
senior tag
Hali, helyettest keresek péntek 11.00tól vasárnap 19.00ig dán speed szerón a gall accomhoz ( top500 msot készülök alapítani a 2. falum ) vaéalo tudna segíteni?
-
Kicker
őstag
válasz
Ace Ventura #1112 üzenetére
nem rossz, nem rossz, csak rossz szövetség tagja vagy...
ha visszaolvastál láthattad, hogy én milyen néven vagyok... -
Kicker
őstag
válasz
Ace Ventura #1110 üzenetére
jelen! Mely szöetségbe vagy? kb hányadik?
-
Ace Ventura
addikt
Van valaki 7-es szerveren?
-
konrad
aktív tag
Lenne 1 olyan kérdésem hogy mozilla 3-al nem mennek a szkriptek 1 idő után. Kidob majd amikor újra bejelentkezek akkor megint kidob. Mi lehet a hiba?
-
plus44
veterán
leszeded a garf. csomagot. Majd kicsomagolod úgy hogy mondjuk C-be a garaf. csomag nevével ellátott mappát csinálsz majd oda kicsomagaolod. Majd addig mész a mappákban míg be nem írsz addig amíg egy helyen van az összes benne lévő cucc. Majd a címsorba lévő hosszú cuccot ( pl: file://C:/Programme/Travian/ ) beilleszted a Travian, Graf. csomagok menüpontban elhelyezett kis rubrikába majd mentés vagy ok vagy mittomén
-
Honzi
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok grafikus csomagot használni?
-
robekri
addikt
1 nap hányszor lehet támadni??
-
plus44
veterán
válasz
PazsitZ #1100 üzenetére
NP. Jaja a galloké 2x nagyobb és elvileg vagyis gyakorlatilag is a gallok a védő játékosok a germánok ők portyázásra valóak de ott kell a tapasztalat meg az odafigyelés. A rómaiak a legkönnyebben játszható egység mert bár drágák a katonái viszont erősek a támadásaik és védekezéseik tehát kiegyenlítik egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest