Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Donnarumma! Még mindig él az olaszok nyerik az EB-t szelvényem. Teljesen megérdemelten jutottak döntőbe, még mindig tart a veretlenségi sorozatuk.
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #180102 üzenetére
Spanyolok eddigi teljesítmény alapján nem érdemeltek továbbjutást. Most jobbak voltak olaszoknál, de örülök, hogy nem ők jutottak tovább. Viszont olaszoknak erősítenie kell, mert lehet ez nem lesz elég döntőben.
Mázlis angolok gondolom továbbjutnak holnap a könnyű kis águkon.There's too many men, too many people, making too many problems!
-
bazsimano
őstag
válasz Soulfly842 #180107 üzenetére
hehe, hat szerintem igen , szvsz de barmi lehet, sport/foci.
de otthoni elodonto es dontovel szerintem meglesz nekik
na de majd este meglesz az elso felvonas...meglatjuk!
Danoknak azert nem volt olyan huuu de nehez csoportjuk...es a kieses szakaszon sem volt akkora ellenfel.
egyszomintszaz leszamilesz -
bazsimano
őstag
válasz Soulfly842 #180109 üzenetére
igen igen neztem az "rég" volt, sok viz lefolyt a dunan azota
na de ahogy mondod este kiderul...
-
paatrick
őstag
válasz bazsimano #180108 üzenetére
"Danoknak azert nem volt olyan huuu de nehez csoportjuk...es a kieses szakaszon sem volt akkora ellenfel."
Angoloknak se most lesz az első komolyan vehető ellenfelük.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bazsimano
őstag
válasz paatrick #180111 üzenetére
persze, ezt mar kibeszultuk , hogy marha konnyu utat kaptak az angolok is...
csak arra probaltam reflektalni, hogy rendben , hogy jol ossze van kapva a dan csapat, de azert nem volt tul eros ellenfel.en megjatszottam az angol tovabbjutast...meglatjuk mi lesz :d
jah es lesz meg Bodo meccs is valaki meg meri tenni oket?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezek lassan mindennap rendszerkarbantartást csinálnak....
Tájékoztatás rendszerkarbantartásról
2021.07.06.
Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2021. július 13-án 00:00 és 06:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere. -
törölt tag
válasz Soulfly842 #180114 üzenetére
V-sport egy nagy csalás az egész.
tudják mit rak az ember és így alakítják az eredményt
3-4 szer játszottam vele de még egyszerse nyertem
1,5 gól felé rakom akkor csak 1 gól van. Ha meg alá akkor van 4 is
Ausztrália vezet 2-0 Macedonia ellen.
Második félidőben meg hirtelen lőnek 3-at Macedonia. Kész vicc
Meg van még 1 perc ídő a fogadásik de már akkor nem engedi egyiket se rakni.....
Nagyon feltűnően van manipulálva az egész.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #38464487 #180115 üzenetére
Nem hiszem, hogy figyelik, mivel többen is játszanak egyszerre, és ha ellentétesen fogadott veled valaki, akkor valaki mindenképp nyer.
Inkább az van, hogy túl sok a meglepetés. Én kosárra szoktam fogadni, és feltűnően sokszor van, hogy az első háromból játszik valaki az utolsó háromból valakivel, akkor a gyengébb nyer. Valóságban is van ilyen, de nagyon ritkán, itt meg rendszeresen. Reggel fogadtam is rá, és nyertem is: Boston (1.) - Miami (15.). Miami fizetett 3,5-ös oddsot...Aki él és nem boldog, az téved!
-
janos1988
addikt
Ingyenes EB tipp játék az Unibeten!
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
tigipuf
senior tag
A bodo nyilván copik otthon a légiától.Nem egyszerű meccsek ezek ,tegnap is mákja volt a fradinak az eldő félidőben kapott lesgóllal.Az idegenbeli rúgott gól szabály eltörlése már él a jelenlegi mérkőzéseknél ?
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
törölt tag
Az nem kicsi dán gól! Ha bejutnának a döntőbe azok után ami az elején történt velük! Azt nem mondom ebben a topikban bárcsak megnyernék, mert az olaszokon van pénzem.
-
Örni
senior tag
Tartsatok ki vikingek!!!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
paatrick
őstag
Az első értelmes csapattól az angolok egyből benyeltek egy gólt ennyit a kapott gól nélküli tornáról
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
Sokáig nem tartott a dán vezetés sajnos. Jó az angol csapat, bár a szurkolóik egy része mindent megtesz a fél világ a dánoknak szurkoljon.
-
Tajték
senior tag
Üdv!
Bet365-ön fogadtam 7-nél több szögletet , de ha csak az esetleges hosszabbítassal lesz meg az ervenyes? Vagy itt is csak a rendes játékidő???
-
törölt tag
válasz Tajték #180126 üzenetére
Nem használom a Bet365-öt, de 99% csak a rendes játékidő számít ilyeneknél, a 2x15 perc ráadás nem. Ritkán játszó haver is vakarta a fejét tegnap, hogy "nyertek" az olaszok, mégis vesztes a tippmix szelvénye. Mondtam neki ő rendes játékidő kimenetelt rakott, olasz továbbjutás helyett. A meccs 1:1 lett, a továbbjutást döntötték el hosszabbítással és büntetőpárbajjal. Tanulópénz.
-
törölt tag
Kár ezeket mindig csak utólag látjuk: vagy volt aki rakta a két elődöntőre a félidő döntetlen és pontos eredmény 1:1 tippeket? (plusz a Bodö vereséget mivel mostanában bénák?)
-
Örni
senior tag
Tegnap megijedtem, hogy az olasok játéka majd kevés lesz az angolok ellen, de nem lesz az
twofatcat: a Bodö mai oddsát nem is értem, gondolták majd megverik a lengyel csapatot?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt se látták a játékvezetők, hogy két labda volt a pályán a támadás közben: [link]
Ennyire azért ne lejtsen a hazai pálya. -
yogibear
addikt
Inter Turku - Puskas Academy H @3,0 most a beten...
Ez az erősebb Turku, a gyenge, a Turku PS tavaly esett ki a 2-od osztályba...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
bazsimano
őstag
egyik csapat sem remekelt tegnap . Sterling tovabbra is rendben van hatha elviszi a madrid azert "megérte" a wembleybe tartani az elodontot...
na megnezzuk h ma milyen lehetosegek vannak. -
Dan-szan
senior tag
válasz #86564352 #180130 üzenetére
Valóban nagyon nagyon véleményes volt az a tizi, én a bíró helyében nem nyúltam volna bele így a meccsbe már ennyire a végén. Persze ha egyértelmű lett volna a szabálytalanság az más, de ez minden volt csak nem egyértelmű. Az angolok jobban bírták erőnlétileg , a hosszabbításban jobbak is voltak látszott, hogy a dán csapat inkább az x-et akarja őrizni némi kontrával fűszerezve.
Kár, hogy így jutottak a döntőbe, pedig az elején őket mondtam hogy megnyerik az eb-t.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
yogibear
addikt
Pró megint alig akart beengedni
A gól után meg 5 perc, mire jóváírják meccs közben...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Örni
senior tag
Jól van, van igazság! Szép volt olaszok!
-
törölt tag
Midtjylland holnap 1,6-ért? Holtszezon kínálatban talán hagyni kellene a fenébe, de a Fradi meccsre is ezt mondtam és simán jött volna a szelvény.
-
Örni
senior tag
Vidi gyorsan kihullott EL-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs