Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezek kellenének ma:
AIK Stockholm
Basel & Köbenhavn
Standard Liege & Dinamo Zagrebfolyamatban: Kawasaki Frontale & Ingolstadt
-
törölt tag
Három szelvény jött a négyből, a Basel miatt nem lett hibátlan. Ki gondolta volna hazai pályán kikapnak.
-
férfiállat
tag
úgy látom ez a topik is kihalt??
-
jbalint18
tag
válasz férfiállat #174853 üzenetére
Akkor igen amikor érdemben nincsenek normális meccsek ,csak z kategóriás ligák ts csapatai játszanak .
-
Örni
senior tag
Vaduzt rakta valaki? :) Magyar csapatok ismét óriási magasságokban szárnyalnak... Én hülye meg a Honvédot verettem.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Legalább a dagadt gecinek lett egy rossz napja. Bár ez sem felhőtlen öröm, hiszen ha egy lichtensteini égéstől nem kapott agyvérzést akkor sajnos kibíró még a disznója (azért drukkolok a koleszterinnek) és EL bevétel nélkül akkor újabb közpénzből fogja ezeket a csapatokat "erősíteni".
-
férfiállat
tag
van még valamelyik értelmes fogadási oldalon nyitási bónusz?
-
nagyúr
-
törölt tag
DNB:
FC Tokyo
Kashima
Köbenhavn
Fulham -
törölt tag
Felemás eredmény lett, talán az esti adag papírforma veszélyével:
Ajax
Basel
Bayern nyeri a kupát -
zsolti72837
addikt
Tippmixen Bayern nyeri a kupát 1,50-ért nem is olyan rossz. A nyári meccseken jól ment a Bayern, de igaz, hogy este bármi történhet.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Örni
senior tag
Én azt raktam Dorci Bayernre, hogy GG+H 5-ért és GG+V 3.5-ért. Erre Bayern nem rúg gólt... Pedig sima H is tetszett jó oddsért. Csak a szokásos
-
zolee5016
őstag
válasz #86564352 #174863 üzenetére
Tegnap a norvég szépen jött
Tromso gg
Molde
Brann
Nem sok 50k de jó az
Mivel nem volt hazai tegnap ma 5x ért
Stromsotget Bodó gg+hHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok,
Holnap Dinamo Zagrab- Fradi elég jó oddsot adnak a hazai csapat győzelmére 1.5x.Viszont én gólra szeretek fogadni hazai csapat 1.5 fölé gól 1.61x mit mondtok? Olvasgattam, továbbá úgy érzem hogy a Fradi vendégbe gyengén fog szerepelni főleg a horvát bajnoktól aki 18 meccs alatt otthon a szezonba 44 gólt lőtt és csupán 12 kapott.
ui: Orsicékat- pihentették a hétvégén és elég sima 3-1 arattak.
(50-500e gondolkodok téten)
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
zsolti72837
addikt
Mára ezek mentek, tudom pár meccs elkezdődött már.
1. Strömsgodset 1,5 fölé, Nürnberg 1,5 fölé, Elfsborg 1,5 fölé, Örebro 1,5 fölé
Odds: 2,192.Lindome vagy D, Caen 3,5 alá, Waldhof M. vagy D, DNB Derry City
Odds: 2,063. Djurgarden, Waldhof M., Wisla K.
Odds: 8,574. Waldhof M. 1,5 fölé, Ström. 2,5 fölé, Torshavn 1,5 fölé
Odds: 2,325. Bodö hendi 1-0, Örebro 1,5 fölé
Odds: 3,726.Elfsborg mindkét cs. sz. gólt, Örebro mindkét cs. sz. gólt
Odds: 2,72ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #174866 üzenetére
3 és az 5-ös be is jött!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
Mára ezek mennek:
1. Bruges vagy D, Apoel vagy D, Ajax vagy D. DNB KR
Eredő odds: 2,042. Paok 1,5 fölé, FTC 1,5 fölé, Bruges 1,5 fölé, Zvezda 1,5 fölé
Eredő odds: 2,603. DNB Dover, DNB Halifax, DNB Ajax
Eredő odds: 3,434.Bruges, DNB Apoel
Eredő odds: 2,435. Zvezda 2-3 gól, Halifax 2-3 gól
Eredő odds: 3,156. Portsmouth mindkét cs. sz. gólt, Bruges mindkét cs. sz. gólt
Eredő odds: 2,98ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
törölt tag
válasz zsolti72837 #174874 üzenetére
5. és 6. másolva
-
törölt tag
Dinamo
-
-
törölt tag
válasz zsolti72837 #174879 üzenetére
Gondolkozom a Baselt tegyem ma külön is, vagy tegnap égi jelet adtak a zágrábiak? (kötésben volt) A Galatasaray hendi is jónak tűnik.
-
rwin5
őstag
Hi, holnapra van valami jó meccs?
-
-
rwin5
őstag
válasz #86564352 #174885 üzenetére
Fogalmam sincs mióta nem tippmixezek (bár ezt jó dologként emlegetem fel), de mostanában álmodtam vele, hogy kéne tolni - mert álmomban nyertem
valami nagyobbat akarnék nyerni 10-20e ft-os tét, de semmilyen szinten nem követem a sportot, át nézem amiket írtál, meg nézek teniszt, de aztán, hogy melyikből lesz rakva még nem tudom
köszi
-
Örni
senior tag
Rottach-Egern - Bayern München 0-23?????
-
rwin5
őstag
1 órát tököltem a válogatással, elég gyenge a kínálat, focinál túl sok a bunda, egy ideig néztem a meccseket de aztán letettem róla.
2 tenisz lett, a nőit tutira érzem.
Női (ha nem kavar be az időjárás ez szerintem tuti - pont ekkor mondtak esőt amikor játszanak):
Férfi: Megnéztem a kínálatban kb. az összes meccset, nagyon kétesélyes kb mind, ezt kivéve (odds gyenge is).
Kotov 2 hónapja hőgutát kapott meccs közben, időjárás előrejelzés szerint 10.00-12.00 között 30-35°C lesz, plusz tudjuk milyen a salak, salakon amúgy nincs sok tapasztalata. Egyetlen bukó tényező szerintem, hogy Giustino jobb kezes, és jobb válla sérült volt 3 hónapja, de azóta már elég sok meccset letolt, salakon jó, be kell húznia.
Ezt meg csak érdekességképp szerint Japánok nyerik, kivéve ha az nem szól közbe, hogy 20 centivel alacsonyabbak, de ez túl korán van, ezt nem rakom meg, csak tippként.
1,7x1,30 - 20k = 44200HUF
+ raktam a család pár tagjával 5-ös lottót, meg 2 puttót 2 húzással.
Nem bánnám ha jönne, azt meg kiváltképp ha el megy akkor ne a férfin menjen el, mert a nőit azt nagyon érzem, de solo-ban annyira kicsi a pénz, hogy nem éri meg kockáztatni sem.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Több dolog is volt reggel, amit régen intő "jelnek" vettem és nem raktam meg a mixet, de most egyszer élünk alapon megraktam mégis + a tétet is emeltem, ha nem jött akkor meg így jártam.
De azért hajrá
A puttó -1400 HUF
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest