Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #147402 üzenetére
5:3-ról 5:6 Asszem innen már elment a hajó.
és 5:7
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
2/5
Genoa - Roma 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 74,00 Nyitott
Bremen - VfB Stuttgart 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 44,00 Nyitott
Malaga - Levante 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 84,00 Nyitott
Chelsea - Tottenham 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 58,00 Nyitott
Napoli - Atalanta 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
(2 olaszban bízom.)egyenes és 3/4
Valenciennes - Nancy 1X2 Valenciennes 3,00 Nyitott
Astra Giurgiu - Dinamo Bukarest 1X2 Astra Giurgiu 3,25 Nyitott
Bremen - VfB Stuttgart 1X2 VfB Stuttgart 3,15 Nyitott
Chelsea - Tottenham 1X2 Tottenham 2,65 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
mai 0:0 szorzók elég magasak.
és hétfő van...
Chelsea - Tottenham Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 13,00 Nyitott
Napoli - Atalanta Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 29,00 Nyitott
Bremen - VfB Stuttgart Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 19,50 Nyitott
Malaga - Levante Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 10,25 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
-
tomrRRR
senior tag
válasz South Velen #147411 üzenetére
Ez a Siegemund megnezted? Vagy csak beiirtad h kihagynad, par hete megverte 2-0 ra rossznak tunik vagy miert nem tenned mg?
The easy day was yesterday!
-
pohár
félisten
hát ez a Roma nyer egy félidőt elúszni látszik rendesen... röhej
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
South Velen
addikt
válasz tomrRRR #147412 üzenetére
Eléggé képben vagyok a WTA-val.
Siegemund rohadt nagy hajrát tolt Stuttgartban és szépen is játszott, ügyes. Párost viszont fel kellett adni pár napja sérülés miatt, bár azóta már játszott és úgy tűnik rendben van.
Lucic-nak viszont nagyon fekszik ez a gyorsabb salak borítás, így veszélyes lehet szinte bárkire, amennyire ingatag az egész női mezőny.
SIE 60-40 LUC arányban gondolom az esélyeket, ennek megfelelően nem játszom meg, pláne ilyen oddsok mellett.
Makarova: régen erősebb volt, mostanában elég gyenge, Bacsinszky viszont megnyerte Rabatot, viszont kb 10 napja minden nap játszott komoly tétmeccset, és nem csodálkoznék ha nem lenne ereje teljében. Ezért hagynám ki. Ez 50-50.
-
tomrRRR
senior tag
válasz South Velen #147414 üzenetére
Jol latod viszont ez a Siegemund eleg nagy tehetseg a maga 28 eletevevel velemenyem szerint top10 jatekos lesz akkor velemeny holnapra kik fognak nyerni ? Es a mai garcia lopez ferrer meccs tipped? Lehet meglepetes vagy sima ferrer?
-
South Velen
addikt
válasz tomrRRR #147415 üzenetére
28 éves kor már inkább egy karrier második fele, mint kezdete..
Sajnos holnap minden meccs elég necces. Inkább a kvalifikációban és első körben lehet meglepetéshunterkedni, mert a WTA elég hektikus, így papírformára sztem nem kifizetődő fogadni benne.
Ferrert mérhetetlenül utálom, így remélem kikap.
-
pohár
félisten
válasz pohár #147413 üzenetére
hát ez a sírból jött vissza, meg a szelóm is
Werder 2,5o már meg is van, kell 3 gól a Napolitól, meg 2 a Spursön, aztán csókolom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomrRRR
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
pro-n sokat javítottak az odds hibákon, de azért tudnak még, ha nagyon akarnak.
egyidőben:Astra Giurgiu - Dinamo Bukarest (élő)
Döntetlen (1X2)
Odds: 10,25Astra Giurgiu - Dinamo Bukarest (élő)
Döntetlen vagy Dinamo Bukarest (Kétesély)
Odds: 16,75[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
26, percben kérek egy atalanta gólt, majd 2 napoli-t a fi-ben.
pont, mint brémában.stuttgart meccsből kinézek egy 4:4-et, de az 50* túl kevés.
pff. mire leírom. 3:2.[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Holnap Bayern sima hazai ? Vagy továbbjutás mennyire lesz biztos ?
-
pohár
félisten
gyere Napoli, még kettőt lőnötök kell, és meg is vagyok
-
pohár
félisten
válasz pohár #147423 üzenetére
nehezen hiszem el, hogy pont a Napoli fogja elvinni a szelómat... már első félidőben kellett volna vágjanak 3-at, nem hogy még a 2. félidő közepén is 1-0 legyen az állás
-
szab.tam
nagyúr
Rosario Central - Gimnasia LP (élő) Pontos végeredmény Rosario Central 2:1 70,00 Nyitott
-
pohár
félisten
válasz pohár #147424 üzenetére
89. percben csak ketten csúsznak el a beadott labda mögött, kellett volna vagy 20 centi, és ott a 3.
no mindegy1 perccel később meg 1v1, pf
TE JÓ ISTEN
hogy mik maradnak ki... nehogy jöjjön már a szelóm, bassza meg[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #147427 üzenetére
hát annak sem volt sok híja
én kis naiv meg azt képzeltem, hogy mivel a Roma győzött, ezért hátrébb ugrott egy hellyel a Napoli, épp ezért megszórja az Atalantát még az első félidőben... a nagy lófaszt
pedig pont jó lett volna a zsé kis mozi & kaja kombóra
-
Vincent-Vega
tag
A végére izgalmasak voltak
#tomrRRR: Szerintem azt a meccset hagyd ki,teljesen kiszámíthatatlan. Ez az Atletico most nagyon rajta van hogy bl döntős legyen,a barcát így kiverni nem sokan tudják. Szvsz a BL-t is megnyerik majd a Real ellen
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz Vincent-Vega #147429 üzenetére
Hát ez elég szép fogás és tényleg egyik meccs sem volt sétagalopp! Grat!
-
djculture
félisten
sírnak az angol bukik: [link]
Coral szóvivője a londoni üzleti napilapnak elmondta, hogy csak az ő cégének nettó 1,7 millió fontjába kerül a Leicester diadala, de van olyan fogadóhálózat, amely 10 millió fontot, a teljes brit fogadóipar pedig várhatóan 50 millió fontot fog kifizetni az erre feltett tétekre.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
nekem ez kell mára, de nagyon... Monfils délben kezd, remélem nem kell már kora délután eltemetnem a szelómat
pár elemzést olvastam, azok miatt raktam 2-0-s szettre a franciát, de van egy rossz előérzetem... hátha most csalnak a megérzéseim
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #147434 üzenetére
én bízom benne...
a salak Anderson tere, annál inkább a gumiemberé, de amúgy is szignifikáns tudásbeli különbség van köztük, meg tán a válla se százas, szóval reménykedek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vincent-Vega #147436 üzenetére
Ez csak szórakozás most, egy 10est rászántam, de lehet 100-150 leszedném.
Tényleg neked is grat, el is felejtettem írni, szép fogás...
-
-
tomrRRR
senior tag
Megsérült Monfils, ilyenkor a bet visszaadja a pénzt? (meccs közbeni sérülés)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tomrRRR #147442 üzenetére
Pont nézem első szett háromnegyedében lesérült, kötik a lábát, jó mondom akkor megrakom Anderson első játszmát, hát persze hogy nem nyerte meg így se... Szerencsére csak 15 ezerrel raktam, maradék 35-öt meg felraktam Lee D. H. nyeri legalább egy játszmát, az szépen hozta is.
Amúgy mixen ha feladja az egyik ugyan úgy él, azaz ha pont azt raktad aki feladja, akkor buktál.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Esti meccsen Cakir lesz a játékvezető, idén 4,5es sárgalap és 0.8as piroslap átlaggal mókol.
Feszült Bayern és kemény Atletico meccsen nem létezik, hogy ne jöjjön a 6 lap. De a csapat overek is jól fizetnek szerintem.
Monfils meccsen meg jól rámijesztettetek, 5el kevesebbel vettem ki így a szelvényt
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #147446 üzenetére
BL-ben annyira nem szokta szórni tudtommal
Monfils 2. szett nagyon sima volt, már csak 9 szögletet kérek este, egy támadó szellemű Bayern egymaga is lehozza az overt, pláne otthon, meg hátrányból...
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #147449 üzenetére
jó, egy 2-0-s hazai vezetésnél mondjuk simán jöhet az agyelborulás, úgyhogy meglehet az over hamar
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...