Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
-
South Velen
addikt
válasz benooo360 #147735 üzenetére
Stosurt manapság nem sokba nézem, az utóbbi pár hétben rohadt nagy mákkal jutott be döntőkbe, elődöntőkbe, gyenge játékosok ellen.. Ráadásul itt Rómában a lassabb pálya kevésbé fekszik neki.. és nem gondoltam, hogy most motivált lenne. Halep ellen "labdába se tudott kb. rúgni". És most úgy gondolom, hogy Riske (aki szerintem sokkal erősebb, mint helyezése mutatja) ellen, 3 szettben ki fog kapni, eddig nagyon szép teljesítményt mutat itt az amerikai, jó formában is van.
tehát tipp: Riske-Stosur 2:1
-
South Velen
addikt
Bellucci ne szarakodj már...Na azért.
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
over 0.5
Istanbul BB vs Fenerbahce
1.3x
Ha esetleg valakit érdekelne egy "jó" live tippHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
yogibear
addikt
válasz whited #147755 üzenetére
maradék 300 ficcset rádobtam, már 1,35 oddson párban a másik törökkel, ott over 1,5-re (a félidő 1:0 volt) ami szintén 1,35 odds volt már meg is van mind2...
Ahogy nézem, a Fener lemondott a Besiktasi utoléréséről, inkább elpihenget a 2. helyen
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zsolti72837
addikt
-
szab.tam
nagyúr
Estoril - Arouca (élő) 1X2 Estoril 5,50 Nyitott
Spezia - Brescia (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 3,00 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
benooo360
csendes tag
válasz South Velen #147752 üzenetére
Köszönöm, mondjuk már az oddsa is esett, tegnap este még 3 volt, most már 2,75. Akkor hajrá Riske!
benooo
-
szab.tam
nagyúr
West Ham - Manchester Utd. 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 4,60 Nyitott
Targu Mures - Steaua Bukarest Kétesély Targu Mures vagy Döntetlen 3,70 Nyitott
Magyarország - Franciaország Kétesély Magyarország vagy Döntetlen 2,45 Nyitott
Szlovákia - Németország Kétesély Döntetlen vagy Németország 1,95 Nyitott
Odds összesen 81,31fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Mister_X
nagyúr
válasz zsolti72837 #147757 üzenetére
Részvétem
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
sz_abika
addikt
Cervantes +5 és Periera +6t elég jól fizető underdognak érzem.
Egy Raonic over még oké, de kéne még találni valamit egy 3/4hez.PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
mára tetszik a Dundalk -2-es hendi, plusz egy WH meccs o2,5... 4x-es pénz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #147766 üzenetére
úgy gondoltam, hogy pár game-mel nyer Chardy, nem neki adnék előnyt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
South Velen
addikt
Riske elviszi az 50 ezres várhatóm.
Egy ezrest tettem Belluccira, Ostapenko 2:0-ra és Kuzzyra, Riskére. Mivel az utóbbit előre beirtam ide, az elmegy. How typical..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz South Velen #147769 üzenetére
Tegnap is úgy nézett ki...
-
yogibear
addikt
válasz South Velen #147769 üzenetére
dehogy viszi... Sammy ordas szarul játszik, a Riska lány meg hozza amit kell sima 2:0 lesz...
1:1 után Csini Dzsinit kellett volna megrakni (meg amúgy is ), 2:6-os 2. szett után simán hozta a 3-at és nyert...
itt az elején még nem, de később már elég jó opció a 2:1 valamelyiknek... múltkor is pedzegette valami okoskatörp szpíker, hogy első megnyert szett után sokszor kiengednek és elveszítik a másodikat...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #147772 üzenetére
na Riska lány csak elbaxarintotta a meccslabdát saját adogatásánál, kettős hibával... innen ki fog kapni a butus... leült a kislány rendesen, az auszi meg jön fel, mint a talajvíz...
Na tie-breakre mentette a szettet az amcsi... de nagyon megzuhant, kellene pár edzői tasli, hogy összeszedje magát...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #147771 üzenetére
az a baj, hogy lövésem sincs, hogy mi volt a line
de a sima Chardy jött volna, de csak 1,75-1,8 körül volt, azért mondtam neked hendit, az biztos 2x felett voltGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
South Velen
addikt
válasz yogibear #147773 üzenetére
ez egy kibaszott poén... szettelőnyből meccslabdáról.. pinnaclen 45-ös odds körül volt stosurra.
egyszerűen el vagyok átkozva...mindegy hogy másfélmillió, 50 ezer, vagy 1 ezer forint, 1 meccsen mindig elmegy, és egy olyanon ami már simának tűnt. Tudom mindenki ezt mondja, de vissza lehet keresni a hsz-eim és látni egy pár szelvényt.
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #147775 üzenetére
ettől az egy 1,1 milkótól se álltam messze 640 Ft-ból : [link]
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ó, a flashscores már írja meccs előtt a sérült játékosokat is, zsííír
-
törölt tag
Én is rosszkor törtem meg az egyen megy el miatti szünetet. Szombaton már akartam tenni egyet, gondoltam Manchester Unitednek kell a győzelem a BL helyezésért, Leicester a stadionban is ünnepelni akar és az idei Everton könnyen verhető, jó oddsok voltak kötésben. Nem tettem. Vasárnap néztem PSV ha bajnok akar lenni és Barca hendivel. Nem mentem el tenni. És még BLACK remek netes Levante tippjét is csak későn olvastam. Hétfőn útba esett a lottózó na tegyünk valamit: ezressel Sundsvall utolsó ellen, a Konyasport 2 felett adták és sima is lett, de a Fenerbahce úgy látszik ennyi győzelem most bukta el a Besiktas üldözését. Büntetőt is hibáztak. 1K->5K lett volna a 3 meccs és tök esélyes volt mind, nem mondanám rosszul válogattam ki. Ma megint a Manchester Unitedet érzem és jó az odds, de elment a kedvem megint.
-
sz_abika
addikt
válasz South Velen #147776 üzenetére
Neked sürgősen bé65re kéne menned, hogy az utolsó meccsekről élőben menekíthess pénzt ^^
De amúgy így is respekt, hogy a lányokkal egyáltalán profit közelben vagy.
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
vicc volt az amcsi liba... meccslabda adogat és kettős hiba...
annyi esze nem volt, hogy biztonságit adogasson, inkább bebaxta a hálóba...
edzőnek kellett volna két taslit adnia, hogy felrázza, de onnan már elszállt, mint a gólya... 3 szettben esélye nem volt...
Ezt a Stosurt simán vernie kellett volna, annyira gyenge volt, de felhozta a nyomi amcsi magára, ki is kapott.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz djculture #147781 üzenetére
Azért 6:4, 5:4-nél, adogatva illene nyerni... és nem kettős hibával eladni az előnyt... de hát ez van, ez a liba hiba felhozta az addig gyengén játszó Stosurt, tie-breaket lehozta a 3. szettben meg az amcsi már csak a fejét forgatta.. ez van sajnos...
-
benooo360
csendes tag
válasz South Velen #147776 üzenetére
Kàr, hogy nem nyert, pedig a baseball mecseim jottek, amikkel osszeraktam.
benooo
-
South Velen
addikt
válasz sz_abika #147779 üzenetére
Jó nekem a pinn*cle, gyér a kínálat élőben meg előtte is, de így is elélőzöm a prematch profitjaimat sajnos. Ma se volt már fenn pénzem, pedig visszafoghattam volna 40-es odds-on akár. Az oddsok viszont bravúrosak.
Meg persze a jó öreg papíros mix.
Már többször írtam, lányoknál papírformára tenni öngyilkosság viszont néha elég szépen kiszámítható, hogy ki a túlértékelt játékos jelenleg a mezőnyben, pláne borítást, formát figyelembe véve és szép meglepetés oddsokat lehet kifogni. Ezeket érdemes keresgéni WTA fronton. Dehát ami ma is elvitte az egészet, az pont a női tenisz szeszélyessége..
Holnap Kuzzynak meg kéne verni ezt az okádék Stosurt, de én már nem merek semmit írni, ez az ausztrál nőszemély a mumusom.
beírom azért a holnapi WTA nempapír tippjeim első ránézésre:
Babos, McHale
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz djculture #147786 üzenetére
ez sajnos benne van... a Riska lány 25 éves, mindössze eddig 1 wta tornát nyert valami kínai ulibulit...
szóval ráfért volna 5:4-nél egy kiadós tasli az edzőtől, hogy felejtse el a meccsért adogat, és gondoljon arra, hogy még csak most kezd a meccs... akkor talán hozza, de 5:5-nél már látszott, hogy ennek annyi...Csini Dzsini pont ellenkezőleg az első nyert után simán kikapott a másodikban, kicsit rápihent a 3-ra és azt hozta... okosabb volt, pedig ő is sokat hibázott...
ilyen ez a tenisz.
de továbbra is jó ötlet lehet a csajokat 2:1 v 1:2-re rakni 3 feletti oddsok szoktak lenni rá... ahogy haladnak előre, egyre többször jön ez a kimenetel.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
Targu Mures - Steaua Bukarest (élő) Pontos végeredmény Targu Mures 2:1 200,00 Nyitott
Tét összesen 500 Ft
Várható nyeremény 100 000 Ftfélidőben 200*-os odds.
ha jól látom, utolsó forduló, totál tét nélküli.hát, ezt benéztem...
viszont majdnem felraktam rá +5k-t.
ezt megúsztam.
pont felfüggesztették.3:0. inkább többet nem írok ma le előre semmit...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
-
tomrRRR
senior tag
1300 jött egy kis apró 6800. Megpróbálom ezt 50 ezerig vagy 100 ezerig tolni. Az eleje mindig a legnehezebb ha van már 20 ezrem akkor már elég a 2x odds duplázás.
The easy day was yesterday!
-
szab.tam
nagyúr
már nagy baj nem lehet:
West Ham - Manchester Utd. 1X2 + Gólszám 4,5 Hazai és több 14,75 Nyitott
West Ham - Manchester Utd. 1X2 + Gólszám 2,5 Hazai és több 4,55 Nyitott
2/3
Derry City - Finn Harps (élő) 1X2 Derry City 6,00 Vesztes
West Ham - Manchester Utd. (élő) 1X2 Manchester Utd. 6,50 Nyitott
Hibernian - Falkirk (élő) Kétesély Döntetlen vagy Falkirk 4,70 NyertesWest Ham - Manchester Utd. (élő) 1X2 Döntetlen 4,50 Nyitott
de b*ódjon meg az összes, főként a derry city a fordítás után bekapott góljával...
kemény meló számolni a visszafogásokat, pláne, ha állandóan fordítanak.
de még kellett egy ilyet raknom:
West Ham - Manchester Utd. (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 2,5 3,65 Nyitottsajnos a derry 2. gólt nem fogtam vissza, ott buktam egy keveset.
de most már nem bírják elcseszni.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #147795 üzenetére
azért nem volt rossz.
abbban a pillanatban, amikor írtad, nem bíztam volna benne.szép.
az alapgondolatom az volt meccs előtt, hogy awest ham több gólos meccsen veri a mu-t.
(feljebb a pre match tétekeből látszik is.)de fi 1:0-nál egyértelműen a fordítás járt az eszemben.
erre az oda-vissza kavalkáddal azért már nehéz volt számolni...****
(#147800) B-L-A-C-K
én direkt csak a stat-ot néztem.
de én pont fordított következtetést vontam le.
és jött is a mu fordítás.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #147799 üzenetére
Ilyen első félidő statból ez nagyon várható volt. Mondjuk én is hülye voltam csak 30e raktam 1,9-ért.
Neked is grat, mennyi jött?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest