Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Nekem 48 óra, már csak két pálya van hátra, hajnalban meglett az achi a bónusz questekre is. Viszont elvileg mindent összeszedtem eddig, egyik pályán kétszer is végigmentem, mert nem találtam meg a kisköcsögöt. Kontroller nélkül az ember csak a hallására tud hagyatkozni.
Azért a sárkány érdekes volt, a target lock csak a fejét fogta be, amit nem értem el, csak ha földhöz vágta magát. Szóval azt játszottuk, hogy én blokkolgattam, ő néha lerakta a fejét, én ütögettem. Aztán egyszercsak megkáoszult, akkor már dodge-olgattam is. De ismételtük a P1-et. Aztán leesett az egyik szarva, fetrengett, bántalmaztam, erre leesett a másik is és belehalt... Alapvetően vicces fight volt
Viszont NG+ nem lesz, szépen kimásolom a mentést a boss előtt és megcsinálom easyn is. Mondjuk az fura, hogy a nehezebb szint nem adja meg a könnyebb után járó achit, általában nem így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest