-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi1989
csendes tag
Miről beszéltek? Előző vgam ami amd radeon hd6850 1gb volt vigan futott max grafikán igaz modok nélkül. 6 éves kártyárol beszélek. Ezen a kártyán még a gta 5 is fut normal high beállitások között. Ne mondjatok már hülyeségeket!
-
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen gépre milyen grafikai modokat érdemes feltenni és melyikeket kerüljem?
Core i5 2300 2.8 ghz
8 gb ram
Geforce gt 740 2 gb ramAzt tudom, hogy pl. az enb-hez ez kevés lenne.
-
norbi1989
csendes tag
válasz genndy #17890 üzenetére
Szerintem kapcsold ki a bethesdás hd texture-t, ha fent van, és az anti alisinget meg az FXAA-t, mert nekem a real vision enb több mint 25 fps-el ment csak a füveknél ment le 25 alá, csak annyi volt a baja, hogy random crashelt. Gondolom akkor stabilan fut nálad mert nekem, csak annyi a lényeg, hogy ne crasheljen véletlenszerűen.
Erre gondoltál? http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/?
Én ezt tettem fel performance A-el és ennél jöttek elő a kidobálások. -
norbi1989
csendes tag
válasz genndy #17876 üzenetére
Én a realvisiont tettem fel futott rendesen csak a füves helyeknél ment le az fps, de csak annyi gond volt vele, hogy időközönként crashelt, mert valszeg nem volt neki elég az 1 GB vram, de már észrevettem, hogy vannak más enb-k is. Milyen textúra módokat használsz és melyik enb verziót szedted le? Sajnos nem tudom hogy melyikhez milyen videókari kell. Én ezeket a módokat néztem ki:
Ruins Clutter Improved, Static Mesh Improvement Mod - SMIM, Vivid landscape, Skyrim Flora, Realistic water two, WSCO, Realistic Lighting Overhaul, Climates of Tamriel. -
norbi1989
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ezen a gépen elfutna az ENB mod rendesen?
Intel corei5 e2300 2,8 Ghz
8GB Ram
Amd Radeon 6850 1 GB Ram
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest