-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Én mindig megnézem az invertoryban, ha találok érdekes tárgyat. Azonnal kiszúrtam, hogy ábrák vannak a karmon, és amikor az első ilyen ajtóhoz értem, elég hamar visszaemlékeztem, és leesett a dolog. (De nem azonnal, az túl szép lett volna, először én is a domborműveket nézegettem.)
A főszál utolsó dungeonjának az egyik tekergetős izéje viszont adott némi fejtörést, azóta is meg mernék esküdni, hogy az egyik legelső kipróbált kombináció a helyes volt, de nem nyílt ki. Talán nem vártam eleget. Mivel a helyes kombinációt ezzel elvetettem, már nem próbálkoztam vele újra, hanem berágtam, és szisztematikusan végigpróbáltam minden lehetségest.
-
priti
addikt
Te sem fogsz panaszkodni akkor a játékidőre
(#7483) maszi99
igen, köszi már csak arra kéne rájönnöm hogy a gyári kiosztáson mi van a görgőn, mert én végigzongoráztam az egeret billt és semmire semmi nem történt, de aztán ugye eldobta, mert véletlenül azt is lenyomtam, amikor zongoráztam, aztán amikor vettem fel nem kapta elsőre fel, hanem így a levegőben lebegett, mint valami bug és úgy leolvastam, aztán elfelejtettem utánanézni, mindig akkor jutott eszembe a játékban az alt+TAB-os kilépést meg nem mindig engedi így maradt ez a lebegtetős megoldás, csak mire úgy fullHD-ban kiveszem a TV-n hogy melyik melyik... hát sasolni kell rendesen.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest