Új hozzászólás Aktív témák
-
Tartarus
tag
válasz Jokerdapro #14871 üzenetére
-
gixxergabi
senior tag
válasz Jokerdapro #14812 üzenetére
Ment.
Nekem is már kevesebb mint 5e hiányzik. -
asynur
tag
válasz Jokerdapro #14806 üzenetére
Ha jól számoltam olyan 7000 pont szedhető össze segítség nélkül most, nekem is igen necces lesz még ha nem butítják tovább akkor is, ha pedig igen...
De az volt igazán szép, amit az előző eseményen csináltak: kiszedték a nagyobb értékű kupont az utolsó napokban, hogy véletlenül se lehessen elérni. -
asynur
tag
válasz Jokerdapro #14804 üzenetére
A "játékokkal"(gogmatch, growtoget, mergeboss) összeszedhető pontokat felezték. Az, hogy te hány embernek segíthetsz limitálva van, 5 fő volt az elején ha nem változtattak és ha jól számolom 6 naponta nullázódik. Az, hogy egy embernek mások hányan segíthetnek az korábbi gyüjtögetéseknél ha jól rémlik volt korlátozva, de a w.miki által #14788 hozzászólásban linkelt oldal szerint most nincs csak egy bizonyos létszám után kevesebb pont jár (már ha jól értelmezem).
-
San398
őstag
válasz Jokerdapro #14780 üzenetére
Lehet hogy elérted már a maximumot a meghívásnál azért dob system errort(4-5 meghívás a max)
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Jokerdapro #14769 üzenetére
Köszönöm annak aki segített!:) Egyéb iránt jól látom hogy a 20 dolláros kupont követték....?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● Reflinkek elhelyezése TILOS!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától