Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz powered #3690 üzenetére

    Egy: csak mondták, hogy görbült, vagy tényleg az is volt? Az írományod enyhén szólva is hiányosan központozott mivolta miatt az olvasónak, mint például nekem is, ez nem igen jön át.

    A második rész sem egyértelmű számomra: nem indul a gép. Egy gép akkor nem indul, ha ugyan elektromosan bekapcsol, de nem produkál egyéb életjelet. Az lehet RAM, CPU, lap, VGA, táp, sok minden. Valami azt súgja, te az egyáltalán be sem kapcsol leírást szeretted volna megfogalmazni, de az sem csak lap és táp hibája lehet.

    Ha pontosítanál, akkor nem egy szubjektív, feldühödött (tény, ki szeret sokáig gép nélkül lenni) ember indulatreakcióját látná aki idetéved (mert ez bizony azt engedi láttatni, és az olvasók rutinosabbja automatikusan kiszűri).

    Egy tagolt, objektív hozzászólással lehet több célt érnél el.

    Mellesleg, ha az LGA láb a foglalatban tényleg görbe volt, akkor örülj, hogy nem adták egyből vissza az egészet, és viszlát.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák