-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helbika20
tag
válasz Laslow #187184 üzenetére
Voltam Tutuban már párszor, nem hiszem, hogy azt ígérték, hogy havonta max 2-3 percet szed össze, ők is tudják, hogy ez egy elég ritka adat (nekem szerencsém lett, 5-6 mp-et siet csak naponta), vagy csak a chrono minősített órák tudják. Számold ki, óránként 21600 rezgéssel - azaz másodpercenként 6ot rezeg - mekkora a hibahatár, mennyit hagy ki/mennyit rezeg pluszban! Legyünk pesszimisták és számoljunk napi 48mp sietéssel, az óránként 2mp +ba, azaz 12 plusz rezgés. Ez 0.056%-os hibahatáron belül van, szerintem bámulatos egy hajszálvékony rugótól. A minősített darabok is 1-2 mp-es szórásban vannak, egy automatától nem várhatod el egy kvarc pontosságát.
Ha rákérdeztek bármilyen órásnál, egész biztosan áttol az automatáktól a megfelelő pult elé, mert a kettő között ez a legnagyobb különbség. Sajnálom, hogy nem jött be :/ De jó hír, hogy ilyen nagy eltérést elég jól be tudnak szabályozni, látványos javulásra számíthattok. -
Helbika20
tag
válasz Sungoo #187137 üzenetére
Ezen az oldalon az ilyen nato szíjakat tudom ajánlani, finom puha és a csat is fém, minőségi (a kétrészeseknek mind ilyen). A többi 'premium' szíj anyagáról nem tudok nyilatkozni, de a sima natok is elég jók, masszívak, azoknak csak a csatjuk gyengusz (minőségi műanyag/gyenge fém). 25$ felett ingyen szállítanak, EU-n belülről, nekem 1 hét alatt itt volt. Erre még 20% áfa ugyan rájön, de ennyit megér.
Mindenkinek: Ez egy zseniális videó! Automata-mechanikus szerkezet robbantott ábrái. Escape wheel-t magyarra hogy fordítják pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Helbika20
tag
Üdv!
Álmomból a postás ébresztett, de megbocsátottam neki, cheapestnatostraps-es csomagomat hozta. A premium nato szíjakat nagyon ajánlom, minden pöpec velük, csat is fém, eccóval király. A többi Nato-nak meg elnézem a csat minőségét, tekintve az oldal címét. Nem silányak, csak átlagos, olcsó. Viszont a perlonoknak csapnivaló ugyanezen alkatrészük :/
Nem tudtok erre valami alternatívát, lehetőleg itthon, ami kicsit minőségibb?
Btw, az anyaguk ezeknek a szíjaknak is jó, szóval ajánlott lelőhely -
Helbika20
tag
válasz knoxhu #186388 üzenetére
jobbat találtam, nyáron világos rövidgatyához .. vitorláson pezsgőzve, füred felé tartva.. nem olyan nehéz elérni azt az 5 szíjas akciót, ha az ember most kezdi, akár naponta váltogatva aktuál öltözékhez.. szóval könnyen meggyőztem magam a sarb033 meg egy szíjk*rva, nem láttam még diszharmonizálni eggyel sem.
-
Helbika20
tag
válasz luckyboi82 #186325 üzenetére
Uuuh, ez a szíj nagyon tetszik, hol lehet ilyet kapni és milyen jelzővel?
knoxhu, ugyanez a kérdésemm hozzád is
-
Helbika20
tag
válasz Radomer #186241 üzenetére
Köszi mindenkinek a fotókat, szépségesek egytől egyik.
Radomer szabad kérdezni, hogy az órát és a kristályt hol vetted? Akár privátban. Iniciálisan ilyen órát kerestem és biztos, hogy lesz is. Csak hát katonai, gyárilag zafírral, ami tetszett, a hamilton volt a legelső az árban felfele haladva.
Sungoo, pikkubee ma rendeltem én is de bőr szíjjal lesz, azt még meglátom milyen
csabicska órája lesz nálam a következő vagy a 3. a sorban, nagyon nézeget
[ Szerkesztve ]
-
Helbika20
tag
Elbizonytalanodtam óranézegetés közben.. kinéztem a Hamilton modelljét, ami a bőrszíjjal együtt nagyon tetszik, de lenne lehetőségem külföldről seiko sarb033-t szerezni szép állapotban, ami meg ugyancsak kategóriagyőztes időmutogató.Mindennapos használatra szánnám mindkettőt, ezért volt fontos a zafír üveg és hogy kézzel húzható legyen (egyetem, sokat ülök).
Valakinek esetleg van birtokában Keszthely közelében egyik vagy másik egy próba erejéig? (Hamiltonból bármelyik Khaki jó lenne) Kérdezem a véleményeteket, szerintetek melyik? Vitatkozzatok! Seikonak karcok jól állnak, mennyire lehet polírozni a (mi a bezel magyarul?)t? Hamiltonnak kicsit talán jobban. Annak viszont a fényes üvegétől 'félek', nagyon tükröződőnek mondják.
Időtállóság tekintetében a szerkezet milyen lehet? Haminél az új H10 van kicsit nagyobb járástartalékkal, seikonál viszon egy jól bejáratott luxus darab, plusz diaschock és antimagnetic funkció vagy mianeve. Szervízelni mennyire kell, mennyibe kerülhet egyik vagy másik?
Ha a seiko lenne, mindenképp szíjcsere lenne. Hirsch szíjakat valahol kézbe lehet venni Mo.-on, van nagyobb kínálatú bolt? Egy borjúbőr szíjon mennyire látszódik meg a mindennapos viselet, nem lesz túl csúnya, nem vetemedik? Meg ha ilyenje van valakinek ugyanitt, azt is megnézném.
Most hogy leírtam, inkább kicsit Seiko fele húzok, de győzzetek meg, tényleg nehéz dönteni. Köszi előre is! -
Helbika20
tag
válasz alphaville #185921 üzenetére
Szompolyogni fogok köszi!
-
Helbika20
tag
Üdv kedves fórumozók! Óravásárlásra adtam a fejem, mindenképp automatát szeretnék. Több kiszemelt van: Hamilton Khaki field watch a námbörván, orient bambino II, seiko snk809, de ha kezemre nem nagy és szerelmes leszek, még orient classic star és polaris gmt is szóba jöhet. Hamiltonról valakinek személyes véleménye?
Több kérdésem akadt, tudtok segíteni? Kezdésnek, Hamilton és a seiko órát fel lehet valahol próbálni itthon?
Aztán honnan érdemes megvenni a Hamiltont? Tapasztalataitokra is kíváncsi vagyok a zafír üveg előnyeiről, ha tehetem mindenképp ilyet válasszak? Egy fossilom volt, de az igen karcos lett pár év alatt, szerintem az sima ásványi üveg volt.
Főleg a drágább orientekhez kapcsolódóan, szervízköltségei egy ilyen órának milyenek és normál használat mellett milyen gyakran kell vinni?
Illetve kézzel húzhatóságot, járástartalék kijelzést mennyire találjátok szükségesnek,hasznosnak?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Eureka Mignon Specialita 17NX
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest