-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Sziasztok!
A Timestore garancia szempontjából megbízható helynek számít? Hogy áll a garanciális hibákhoz?Tudtok esetleg működő kupont hozzájuk?
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Nézzetek rá Hardveraprón az óra szekcióra. Került fel egy pár Rolex jó áron.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Beléphetek a Tissot klubba egy 14K vintage órával?
[kép]Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Van olyan bevált, EU-s bolt, ahonnan jó áron lehet venni órát? Konkrétan ez az óra érdekelne.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz dzsi23 #231191 üzenetére
Köszi, találtam is ebayen, bár a normálhoz képest elég drágán adják. Negative watch pinként kerestem, úgy nem találtam.
Azért megérdeklődöm órásnál is.Fall-N: aranyóra, inkább nem bántanám fúrással.
Feladatát ellátja a mostani stift is még (valószínűleg), de nem mai darab, nem akarok kockáztatni egy sérülést, elhagyást.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Srácok, negatív stiftet óráson kívül honnan lehet szerezni? Van valami angol megnevezése, ami alapján ebayen ráakadhatok?
KösziMmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Normális minőségű bőr óraszíjat honnan érdemes venni, nem horror áron? Akár magyar, akár külföldi megoldás játszik.
Esetleg valakinek bevált ebay-es eladó?
Próbáltam rákeresni a topikban, de nem igazán találtam releváns választ, vagy csak béna vagyok.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Szilágyi84 #229785 üzenetére
Én ezt vettem kari előtt a kuponoddal (8062-5):
[kép] [kép]Egyáltalán nem bántam meg, nekem ugyanúgy tetszik élőben is, mint a képeken tetszett. Mondjuk én ragaszkodó típus vagyok, tuti nem fogom eladni. Főleg, hogy az első komolyabb órám (pár régi órám van: wostok, cornavin, citizen, indiai hmt, stb).
Melóhelyen meg tudtam mérni pontosságát is: +2 ... +4s/d között váltakozott, számlappal felfelé. Ezt a pontosságot tartja hordás közben is.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz djeperto #228883 üzenetére
Köszönöm a választ, tegnap meg is rendeltem a Zeppelin-t. Elvileg holnap már ki is hozzák. Ha megérkezik, töltök fel képeket.
És ezúton is köszönöm Szilágyi84-nek az óragyőr kupont.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Sziasztok!
Órát készülök venni, és a kinézett óra egy Zeppelin LZ129 (8062-5).
Szerintetek nem lövök mellé vele?
A spec-ben azt látom, hogy hesalite kristály az üveg, ami tudomásom szerint plexit jelent, de más oldalakon meg ásványi üveget írnak rá. Melyik lehet igaz?A másik versenyző (de a Hindenburg jobban tetszik ) egy Orient. Melyik lenne jobb választás?
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket. Sógorom fontolóra vette, hogy eladja a Citizen Eco-Drive Promasterét.
Itt vannak a képek róla. 2000-ben vette újonnan, szerintetek most mennyit érhet?Állapotáról: szép állapotban van, de van néhány karc rajta, üvegen is, de 16 év után nem csoda.
Köszönöm!
Mmm'kay?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- Flair Signature
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest